Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 491 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 820515
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πλησιάζοντας οι μέρες για μία σχετικά σοβαρή επέμβαση και πιεσμένος από το άγχος για μια σειρά ζητήματα που ήταν σε εκκρεμότητα, είπα να κάνω ένα "δωράκι" στον εαυτό μου. Κατηφορίζοντας λοιπόν προς το ευαγές ίδρυμα της Στουρνάρη είχα στο μυαλό μου να κυλιστώ στο "λιβάδι που ανθίζουν οι αισθήσεις" (σύμφωνα με κάποιον άραβα συγγραφέα του 16ου αιώνα που δεν θυμάμαι το όνομα του!
Από την στιγμή που αποφάσισα για "διπλό", η επιλογή ήταν μο(υ)νόδρομος! Η σίγουρη ήταν η Βερόνικα για την οποία έχω γράψει αρκετές φορές και είναι πλέον τα "στανταράκι" μου! Για το δεύτερο όνομα δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα, εξ άλλου Σάββατο απόγευμα οι επιλογές ήταν περιορισμένες αλλά, και αφθονία επιλογών να υπήρχε εγώ πάλι την Λία θα διάλεγα για παρτενέρ της Βερόνικα και η εξήγηση είναι απλή: Σε ανύποπτο χρόνο (και με "αδιάφορο" ύφος) είχα βολιδοσκοπήσει την Β. σχετικά με το με ποιες κοπέλλες έχει χημεία και η αβίαστη απάντηση ήταν "Λία"! Από την άλλη, έχοντας διαβάσει τις διθυραμβικές κριτικές για την Λ. μου είχε εξαφθεί η περιέργεια! Το θέμα της χημείας μεταξύ των κοριτσιών ήταν όμως το καθοριστικό για την επιλογή της σύνθεσης του duo!
Πράγματι τα κορίτσια δεν με απογοήτευσαν στον τομέα αυτό σε σημείο που νόμιζα πως έπαιζα σε τσόντα! Γλωσόφιλα μεταξύ τους και σε μένα (είμαι διπλά εμβολιασμένος εννοείται!), χαϊδέματα η μία στην άλλη, body to body με μένα στην μέση (αν και θα προτιμούσα να κάτσω στην πολυθρόνα και να το μαγνητοσκοπώ (τρέμε Σειρηνάκη!), δάχτυλα παντού και το αποκορύφωμα ήταν όταν ανέλαβε δράση στο στοματικό η Λ. με την καθοδήγηση και την υποστήριξη της Β.! Είπαμε, το κορίτσι ξέρει καλά τι θέλω και κυρίως, ΠΩΣ το θέλω! Το τέλος επήλθε αρκετή ώρα μετά την παρέλευση του 30λεπτου χωρίς καμμιά τους να κλέβει ματιές προς το ρολόϊ που είναι στην εταζέρα!
Γενικές παρατηρήσεις:
Βερόνικα: Τα έχω γράψει κι άλλες φορές, φοβερή προσαρμογή στις διαθέσεις μου, ίσως η καλύτερη "επένδυση" για κάποιον σαν εμένα που αρέσκεται σε GFE καταστάσεις.
Λία: "Σκυλί του πολέμου": Τα δίνει όλα, τρελλή συμμετοχή, αξίζει και με το παραπάνω! Καλή και στο social όταν έμεινε λίγο πίσω μέχρι να ετοιμαστώ (βέβαια δεν άκουσα το κουδούνι αλλά είπαμε ήταν Σάββατο απόγευμα πάνω στο σχόλασμα!). Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και solo μαζί της τώρα που ξέρει τα χούγια μου! Ελπίζω η Β. να μη παρεξηγηθεί αλλά γι αυτό δεν είναι οι φίλες?
Υγιαίνετε και να εμβολιαστείτε οι ανεμβολίστοι, έρχονται δύσκολα το Φθινόπωρο!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2021
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, koumanidas, Roger Rabit και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2021
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα γερός - δυνατός να ξαναμοληθείς στο αγαπημένο μας σπορ και να κάνεις σεξοπρωταθλητισμό.
review reaction 1 Johnyrotten
18 Ιουλίου, 2021
Ωραία η κριτική σου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την επέμβαση Χαμόγελο
review reaction 1 Johnyrotten
18 Ιουλίου, 2021
Αδερφέ κόστος για ντουέτο?
review reaction 1 Johnyrotten
19 Ιουλίου, 2021
Έγραψα το κόστος αλλά επειδή ρώτησε ο συναγωνιστής, το αναφέρω και εδώ, ήταν 120€ για τα 30 λεπτά!
20 Ιουλίου, 2021
Καλη επιτυχια στην επεμβαση και περαστικα!
review reaction 1 Johnyrotten
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5