Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 447 10
Μασατζίδικα 674102
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας , μετά την κάτω των προσδοκιών μου συνεδρία με τη Βάνα συνέχισα τη βόλτα μου στα ελαιοτριβεία στη Συγγρού και πέριξ αυτής.

Ανέβηκα λοιπόν στον 3ο όροφο , η σερίφισσα με ενημέρωσε ότι δουλεύουν 3 κοπέλες και ότι η πρώτη που θα έβγαινε από δωμάτιο σε περίπου δέκα λεπτά θα ήταν η Σοφία , τις άλλες δύο τις γνώριζα όποτε της είπα ότι θα περιμένω να τη δώ .

Πράγματι μετά από περίπου 15 λεπτά ήρθε στο σαλόνι η Σοφία , δεν είχε τύχει να την πετύχω είτε εδώ είτε σε άλλο μαγαζί , ξανθιά με ανοιχτόχρωμα πράσινα μάτια , λεπτό πολύ ωραίο κορμί και μικρό στήθος , αποφάσισα να περάσω μαζί της , έχω περάσει δεκάδες φορές σε αυτό το μαγαζί και μόνο 1-2 φορές δε πέρασα καλά .

Προπλήρωσα και η Σοφία αφού προμηθεύτηκε τα κλασσικά (πετσέτα , παντόφλες μιας χρήσεως , σεντόνι για την κρεβαταρα και νερό )με συνόδεψε στο δωμάτιο , έστρωσε το σεντόνι στο κρεβάτι μου ετοίμασε πετσέτα παντόφλες και αφού για κάνα 2λεπτο γλωσσοφιλιαστήκαμε στα όρθια ενώ τα δάχτυλα μου ταυτόχρονα έκαναν μία πρώτη εξερεύνηση στις τρυπούλες της με άφησε να κάνω μπανάκι και επέστρεψε μετά από κάνα 7λέπτο .

Πιάσαμε λίγο τη συζήτηση(μιλάει πάρα πολύ καλά τα ελληνικά ) προσπάθησα να της εκμαιεύσω αν έχει εργαστεί άλλου αλλά οι προσπάθεια έπεσε στο κενό , σε ερώτηση μου από που είναι (αν και ήταν σχεδόν σίγουρο) απάντησε με άψογη ρωσοαγγλική προφορά “from Russian federation “ .

Με προσκάλεσε να ξαπλώσω στο κρεβάτι , ξάπλωσα , αργά και αισθησιακά αφαίρεσε πρώτα την άσπρη ρόμπα της και μετά τα εσώρουχα της σκύβοντας μάλιστα ολόγυμνη μπροστά μου και μου χάρισε μια εκπληκτική θέα των δύο τρυπών της.. το κορμί τής αν και είναι λίγο πιο κάτω από τα σαράντα πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό , σφιχτό και με ωραία επιδερμίδα . Σηκώθηκα και έκατσα στην άκρη του κρεβατιού και την ανέβασα πάνω μου , αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ έπαιζα με τις τρυπούλες της , σηκώθηκα παίρνοντας την μαζί μου , την έκανα μια περιστροφή και την τοποθέτησα ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι , της άνοιξα τα πόδια και έσκυψα ανάμεσα τους όπου άρχισα να γλύφω τόσο το μουνάκι της όσο και την κωλοτρυπίδα της , φάνηκε να το ευχαριστιέται , τραβούσε το κεφάλι μου προς το μουνάκι της ενώ τσίμπαγε τις ρόγες της , κάποια στιγμή μου λεεί ξάπλωσε πρέπει να ανταποδώσω.. Ξάπλωσα , έπιασε τον πούτσο μου με το χέρι της τον παραμέρισε λίγο και άρχισε να μουλιάζει τα αρχίδια μου για ώρα , όταν επιτέλους πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της πραγματικά τον εξαφάνιζε …πίπα πολύ υγρή βαθιά , φτυσίματα και mouth fucking σε συνεχόμενες εναλλαγές , ένας θεός ξέρει πώς κρατήθηκα και δεν την έχυσα…την σταμάτησα και μου φόρεσε το προφυλακτικό , ανέβηκε από μόνη της από πάνω μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου , πολύ γρήγορα της είπα να στηθεί στα τέσσερα , με λίγο προσπάθεια μπήκα στην κωλοτρυπίδα της και την ξέσκισα δυνατά μίας και άντεχε…έλα όμως που δεν άντεχα εγώ… ενώ με πρότρεπε να την σκίσω της είπα ότι είμαι έτοιμος να χύσω , μην τολμήσεις μου απάντησε….τραβήχτηκε μπροστά ,γύρισε μου αφαίρεσε το προφυλακτικό και λυσσασμένα πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της όπου και με στράγγισε …

Γρήγορο ντουσάκι και μεταφορά αυτή τη φορά στο μασαζοκρέβατο , στο μασάζ ευτυχώς το έχει γιατί το χρειαζόμουν , ξεκίνησε από πατούσες και πέλματα όπου οι πιέσεις που εφάρμοζε ήταν ότι πρέπει , συνέχισε στα πόδια , μέση πλάτη όπου έκανε μασαζ και με τους αγκώνες της όπου χρειάστηκε , γενικά ότι της ζήτησα το έκανε , ήθελα δυνατό και έντονο σε κάθε σημείο και μετά χαλαρωτικό .

Φτάνοντας προς το τέλος της ώρας του μασάζ με ρώτησε αν θα αντέξω για δεύτερη φορά ώστε να διαχειριστεί το χρόνο ή να συνεχίσουμε το μασάζ , της απάντησα ότι λογικά θα αντέξω , μου απάντησε απογοητευμένη …καλά σχεδόν όλοι έτσι λέτε αλλά τελικά μόνο με μαλακία χύνετε δεύτερη φορά …. Ας δούμε της λέω .

Αφού σκούπισε με οινόπνευμα τα λάδια σχολαστικά απ όλο το κορμί, μου είπε να γυρίσω , κάθισα στην άκρη του κρεβατιού , γονάτισε μπροστά μου και ξεκίνησε ότι έκανε στην αρχή , η διαφορά ήταν ότι τώρα ανα διαστήματα μου έπιανε το χέρια για να της πιέσω το κεφάλι όταν είχε τον πούτσο μου στο στόμα της και μου τα χτύπαγε να την αφήσω μόλις δάκρυζε…. Με είχε κάνει πάλι τούμπανο , μεταφερθήκαμε πάλι στην κρεβατάρα , αφού την περιποιήθηκα και εγώ με τη σειρά μου μου πέρασε το προφυλακτικό . Πρώτη στάση την πήρα πισωκολλητό πλαγιαστό και δεύτερη στη στάση του λωτού , το τελείωμα ήρθε πάλι στο πολύ πρόθυμο στόμα της αλλά και στη μάπα της τα αρχικά…

Στο δωμάτιο έκατσα περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο όπως σχεδόν με όλες όσες περνάω σε αυτό το μαγαζί αφού δεν κοιτάζουν ρολόι , μου είπε ότι τελικά τα κατάφερα , της απάντησα για γέρος καλά τα πήγα… Ξέρω ότι και εγώ τώρα με τη σειρά μού μπορεί να ανεβάσω τις προσδοκίες κάποιου, όπως και εγώ πήγα με μεγάλες προσδοκίες να δοκιμάσω τη μιλφ Βάνα , αυτό όμως έζησα και αυτό έγραψα , θα την ξαναπάρω σίγουρα πρώτα γιατί ξέρει μασαζ και μετά για τα υπόλοιπα που ήταν σούπερ αλλά μπορείς να τα βρείς και αλλού .
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
229.014
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Διανοούμενος, anthotypos, STAVROS6969 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού