Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 97 10
Μασατζίδικα 226930
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Πέρασα απο το μαγαζί στοχευμένα για να περάσω με την Adel, πρωην Λέιλα απο Λαγουμτζή. Η Λέιλα ήταν μαστόρισσα στο πρόγραμμά της και εξαιρετική επαγγελματίας, πολλάκις τιμημένη και απο εμένα αλλά και απο αρκετούς άλλους. Θεώρησα λοιπόν οτι πάω σε σιγουράκι.
Μπαίνοντας στο μαγαζί, ζήτησα να μη με βάλουν στο δωμάτιο μπροστά στην είσοδο για να μην με ενοχλούν οι θόρυβοι απο τους πελάτες που θα μπαινόβγαιναν. Πήγα λοιπόν στο αγαπημένο μου δωμάτιο, απο τότε που δούλευε εκεί η Λούλου. Εκεί ήρθε το πρώτο ξενέρωμα καθώς στο δίπλα δωμάτιο καθόντουσαν τα κορίτσια και η τσατσά, οι οποίες είχαν στήσει κουβεντούλα. Μάλιστα, άκουγα ξεκάθαρα τι έλεγαν. Εκείνη την ώρα κάποιο κορίτσι (ή η τσατσά) έλεγε στις υπόλοιπες οτι με 50 ευρώ σιγά μην κανουνε μασαζ και μ.....ες, και γενικά είχε κολλήσει οτι αυτό με το μασάζ που θέλουν οι πελάτες εδώ είναι μ....ες. Το ύφος της και το ηχόχρωμά της ήταν πολύ ντεκαβλέ. Τα έλεγε με μια απαξία. Φαινόταν πως είχε έρθει απο χώρους διαφορετικούς, με άλλη κουλτούρα.
Μόλις μπήκε η Adel μέσα (εμφανώς αδυνατισμένη) της είπα αν γίνεται να βάλουμε λίγο μουσική για να μην τις ακούω άλλο. Δυστυχώς το συγκεκριμένο δωμάτιο δέν διέθετε μουσική και αναγκάστικα να βάλω απο το κινητό μου. Το κουδούνι βάραγε συνέχεια και τα κορίτσια σαλονάρανε πολύ άγαρμπα. Χτυπούσαν πόρτες και φορούσαν όλες μπότες/τακούνι και περπατούσαν κάνοντας παρα πολύ θόρυβο. Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να είχα τέτοιες εμπειρίες απο αυτό το μαγαζί. Υπήρχε πάντως μία ατμόσφαιρα σταρχιδισμού για την αίσθηση ιδιωτικότητας που πρέπει να νιώθει ο πελάτης. Ξεκίνησε το μασαζάκι το κορίτσι αλλά ένιωθα μια βαρεμάρα απο μεριάς της. Δεν είχε τη χάρη που είχα συνηθίσει. Την παρότρυνα με τον τρόπο μου να ξεκινήσει τα χαδάκια τα οποία ήταν εντελώς μηχανικα. Πήγαινα να της χαιδέψω λίγο το μουνάκι και όλο μου έκλεινε τα πόδια σφιχτά ή απομακρυνόταν με πρόσχημα να μου κάνει μασάζ πιό χαμηλά στα πόδια. Κλασσικές κινήσεις λαδοκόρης που απλά δεν θέλει να της χαιδέψεις το μουνί.
Γύρισα και με άρχισε στην πίπα, η οποία ήταν αριστούργημα όπως πάντα. Το κορίτσι έχει ταλέντο στην πίπα, και να προσπαθήσει να πάρει άσχημη πίπα δεν μπορεί. Μετά την είπα να ξαπλώσει λίγο για να την γλείψω και εγώ λίγο. Εντελώς παλτό. Ανέκφραστη και αμίλητη. Ξενέρωσα και δεν ήθελα καν να τη γαμήσω. Σκέφτηκα προς στιγμήν να της πω να μου πάρει άλλη μια πίπα, τουλάχιστον να χύσω. Αλλά είχα ξενερώσει τόσο πολύ που ήθελα απλά να φύγω. Της είπα λοιπόν οτι σταματάμε εδώ. Μου είπε ΟΚ, κανε μπανάκι και έρχομαι σε λίγο. Ούτε καν να ρωτήσει για ποιό λόγο, ή ν αισθανθεί περίεργα με την αντίδρασή μου. Όπως καταλαβαίνετε ούτε θα ξαναπάω, ούτε θα τη συστήσω. Ήταν λες και πήγαινα με άλλη κοπέλα. Κρίμα για τη συμπεριφορά, και κρίμα γιατί είχε πολύ ταλέντο και ήταν μια σίγουρη επιλογή. Όσο για το μαγαζί, πρέπει να αλλάξουν λίγο νοοτροπία γιατί δεν τους βλέπω καλά. Αλλιώς ας βάλουν κόκκινο λαμπάκι να ξέρει ο κόσμος που πηγαίνει.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Adel
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
607
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tawara, kostad1nos, nikos708 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2021
Αλίμονο και τρισαλίμονο αγαπητέ τρισΗλία! Το έχασες το παιχνίδι από τα αποδυτήρια!
Είναι που λέμε "με στραβό και αν κοιμηθείς, το πρωί θα αλληθωρίζεις". Τι να σου κάνει και η καημένη Λεϊλά εκεί που έπεσε.
Αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι και πάμε παρακάτω. Εύχομαι καλύτερη τύχη την επόμενη φορά.
06 Ιουλίου, 2021
Η αληθεια ειναι.. οτι για αυτο πηγε εκει... για να ΄κανει' λιγοτερα... κ να περνει το χρημα.. πιο ξεκουραστα...
Την πηρα κ εγω πριν 2-3 βδομαδες..... κ το συζητισαμε το θεμα.. κ ετσι μου ειπε...
04 Σεπτεμβρίου, 2021
Σωστά τα λέτε.. Προκειται για Γεωργιανή συντεχνία και ετσι ακριβώς σκέφτονται... Και τσα2 είναι η γνωστή παλιά κοντή βυζαρού Μαρίκα που εκανε πορτα και πριν 10 χρόνια .. και όντως αυτά σκέφτεται και λέει,,
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3