Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
829163
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
H Αννα είναι Αλβανίδα. Περίπου 28 ετών την έκανα.
Γύρω στο 165 ύψος με αρκετά πληθωρικές καμπύλες. Δεν είναι μοντελοειδής τύπου Αναστασίας. Αλλά σίγουρα δεν την λές χοντρή. Είναι ο τύπος της χυμώδους γυναίκας με 2,5άρι βυζί και μεγάλο σφιχτό κώλο που σωματικά σε κάποιους αρέσει ιδιαίτερα. Από πρόσωπο θα έλεγα ότι είναι ουδέτερη, ούτε όμορφη ούτε άσχημη.
Είναι όμως πρόσχαρη και δεκτική γυναίκα και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα μαζί της αφού ‘’σπάσει στην αρχή ο πάγος’’ όταν την γνωρίζεις.
Στα του αγώνα. Δίνει γλωσσόφυλα και ανταποκρίθηκε όμορφα στις πρωτοβουλίες μου.
Φτιάχνεται στο σέξ και φαίνεται με πολλούς τρόπους. Εξαιρετική πίπα με άριστη τεχνική που εύκολα σε φτάνει στα όριά σου.
Καλά στησίματα και σωστός ρυθμός με τρόπο που και αυτή το ευχαριστιέται βγάζοντας ωραίες καυλιάρικες κραυγούλες.
Ο δεύτερος γύρος περιελαμβανε και πρωκτικό. Ωραία σφιχτή αίσθηση κωλοτρυπίδας με αρκετό ζόρι και ένταση απο μεριάς της.
Δυο γύροι συνολικά με ενδιάμεσο μασάζ. Στο μασάζ είναι απλά εξαιρετική. Από τις πιο καλές που έχω εκεί μέσα δοκιμάσει.
Συνολικά μια ωραία φάση από όλες τις πλευρές.
Γύρω στο 165 ύψος με αρκετά πληθωρικές καμπύλες. Δεν είναι μοντελοειδής τύπου Αναστασίας. Αλλά σίγουρα δεν την λές χοντρή. Είναι ο τύπος της χυμώδους γυναίκας με 2,5άρι βυζί και μεγάλο σφιχτό κώλο που σωματικά σε κάποιους αρέσει ιδιαίτερα. Από πρόσωπο θα έλεγα ότι είναι ουδέτερη, ούτε όμορφη ούτε άσχημη.
Είναι όμως πρόσχαρη και δεκτική γυναίκα και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα μαζί της αφού ‘’σπάσει στην αρχή ο πάγος’’ όταν την γνωρίζεις.
Στα του αγώνα. Δίνει γλωσσόφυλα και ανταποκρίθηκε όμορφα στις πρωτοβουλίες μου.
Φτιάχνεται στο σέξ και φαίνεται με πολλούς τρόπους. Εξαιρετική πίπα με άριστη τεχνική που εύκολα σε φτάνει στα όριά σου.
Καλά στησίματα και σωστός ρυθμός με τρόπο που και αυτή το ευχαριστιέται βγάζοντας ωραίες καυλιάρικες κραυγούλες.
Ο δεύτερος γύρος περιελαμβανε και πρωκτικό. Ωραία σφιχτή αίσθηση κωλοτρυπίδας με αρκετό ζόρι και ένταση απο μεριάς της.
Δυο γύροι συνολικά με ενδιάμεσο μασάζ. Στο μασάζ είναι απλά εξαιρετική. Από τις πιο καλές που έχω εκεί μέσα δοκιμάσει.
Συνολικά μια ωραία φάση από όλες τις πλευρές.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Πρωκτικό σεξ
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2021
Ναι φίλε γάμησες κώλο, μόνο που έκανες λαθος το όνομα και παρασέρνεις κόσμο στο διάβα σου. Δε τον δίνει.
J
jimbo24
30 Ιουλίου, 2021
Δεν έκανα λάθος φίλε. Οταν εγώ πήγα εδινε κώλο η κοπέλα. Τώρα αν μετά την ξεκώλιασαν και το έκοψε δεν το γνωρίζω.
Mindreader
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2