Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819257
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στο SPA Λαγουμιτζή πέρασα πρόσφατα και θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους χώρους για μασάζ και ότι βάλει ο νους σου. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά για να περάσεις ωραία.

Μετά των πέρασμα των κοριτσιών ζήτησα τη Μαρίνα μια μελαχρινή κοπέλα με ωραίο χαμόγελο, ωραίο μαυρισμένο σώμα και περιποιημένο πρόσωπο.

Μετά το μπάνιο μπαίνει στο δωμάτιο φορώντας τις γόβες της και αφού γνωριστήκαμε αρχίζουμε να δίνουμε γλωσσόφιλα ο ένας στον άλλο. Της ζήτησα αρχικά να μη βγάλει τις γόβες. Έπαιζα ταυτόχρονα την κλειτορίδα της με τα δάχτυλά μου. Έδειχνε να το απολαμβάνει αφού έβγαζε απίστευτα βογγητά. Μετά από λίγη ώρα κατάλαβα ότι έχυσε αφού έτρεμε ολόκληρη από την ηδονή. Το ζούσε στον απόλυτο βαθμό και δε σταματούσε να μου ρουφάει τη γλώσσα.

Κατέβηκε και μου πήρε μια απίστευτη βαθιά πίπα με αρκετό σάλιο και γλύφοντας όλα την περιοχή και ρουφώντας τα αρχίδια μου.

Την έβαλα στο μασαζοκρέβατο και της έγλυψα για λίγο την κλειτορίδα. Επειδή δεν άντεχα άλλο της ζήτησα να την πάρω στα τέσσερα όπως και έγινε. Απίστευτη θέα αφού με τρέλανε η κωλάρα της και την οποία σκέφτομαι να πάρω σε δεύτερη επίσκεψη γιατί δεν είχα πολύ χρόνο εκείνη την ημέρα. Δεν άργησα να τελειώσω αλλά συνέχιζα να σφυροκοπώ για 2-3 λεπτά ακόμη. Πολύ ωραία συνεδρία και η Μαρίνα σούπερ κορίτσαρος με θετική ενέργεια που στη μεταδίδει από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή.Σημάδι φιλιού
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
224
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, baroc, alpula και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού