Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 835213
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επιστροφή στο κορυφαίο κατα την ταπεινή γνώμη του γραφοντος μαγαζι με συγκεκριμένο στόχο/απωθημένο την Άννα. Μου άνοιξε η Ζάννα και την φώναξε κατ’ ευθείαν όποτε δεν έχω αποψη της παρέλασης. Καταλαβα όμως ότι είναι όλες εκεί με μόνη απούσα τη Ζωή και μια νέα ψηλή κοπελα που απλά διασταυρώθηκε με όπως πήγαινα στο δωματιο. Ωραιο σωμα, τίποτα άλλο δεν πρόλαβα να δω...
Η Άννα, απο τα τοπ του μαγαζιού, μέσα στην καλή χαρα με τεραστιο χαμόγελο. Με εχει δει άλλωστε αρκετες φορές. Σωματικά όπως ηταν χωρίς γραμμάριο παραπάνω.
Για όσους χρειάζονται ενημέρωση, γύρω στα 30 max. Με δυομισάρι στηθος με σκούρα ρόγα, καλο σωματάκι πολυ σφιχτό, και νεανική φάτσα με ωραιο χαμόγελο. Μαλλί μαζεμένο συνήθως σε αλογοουρά.
Κοπελα που προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, δοτική στο σεξ, με καλο επιπεδο μασαζ με κυκλικές πιεστικές κινήσεις σε όλο το σωμα. Ανεβαίνει επανω και προσπαθεί όπου δεν φτάνει για να δώσει το καλυτερο αποτέλεσμα.
Στοματικο αξιόλογο με προσπάθειες για deep, περιποιηση προσεκτική και λεπτομερής. Την πρωτη φορα τελείωμα στο στόμα ενώ τη δευτερη μετα το μασαζ σεξ σε τρεις στάσεις με έντονη συμμετοχή.
Η Άννα είναι απο τις κοπέλες που πλένονται συχνά (ήδη δυο φορές μαζί μου), τη δευτερη στο τέλος κάναμε μπανιο μαζί.
Ο λόγος που θεωρώ αυτο το μαγαζι κορυφαίο είναι πρώτον τα δωμάτια, δεύτερον η ατμόσφαιρα μασατζιδικου που υπαρχει και ξεκινάει απο τη μουσική, τα κεράκια κλπ., αλλα και την κορυφαία καθαριότητα όπου με κάθε πλύσιμο, βρεξίματα κλπ., σου δίνει αλλη πετσέτα. Γούστα είναι αυτά ίσως όχι το ίδιο σημαντικά σε ολους, αλλα εμένα με φτιάχνουν θετικά! Βασικό ακόμη ότι το 80% κάνει μασαζ πάνω απο το μέσο όρο αυτών των μαγαζιών.
Ανέφερα τα κυρίως χωρίς να κάνω ωριαία περιγραφη γιατί νομίζω ότι αυτά έχουν σημασία!
Βασικά χάρηκα πολυ που το μαγαζι αυτο μπήκε σε φουλ ρυθμούς....
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 19, 2021
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Άννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tenten956
Μέγας
67
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 trio_stuges, koukoskoukou, alpula και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουνίου, 2021
Η καλύτερη με διαφορά. Καυλα το μωράκι!!!
22 Ιουνίου, 2021
μετα την τελευταια μαλακια που εγινε με'μενα,μπηκε στα της υποδοχης η Ζανα παλι βλεπω και αυτο ειναι το σωστο. Ναι οντως,το μαγαζι ειναι υποδειγμα μασατζιδικου,το εχω ξαναπει πολλες φορες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2