Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
829178
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επιτέλους μετά την άρση του απαγορευτικού , κατέβηκα από Θεσσαλονίκη , μετά από πολλούς μήνες. Πρώτη φορά στον χώρο , καθώς πάντα πήγαινα Συγγρου 40, αλλά είπα να δοκιμάσω και κάτι νέο. Ο χώρος σούπερ, καθαρός και προσεγμένος . Για μένα πολύ σημαντικό και ουσιώδες . Διάλεξα Αγάπη γιατί μου αρέσει το μαυρισμένο δέρμα και τα τατουάζ .
Στο δια ταύτα : Η Αγάπη για μένα ήταν μια τίμια επιλογή . Μασάζ πολύ καλό , με έλυσε και με έδεσε . Αφιέρωσε πολύ χρόνο , δηλαδή δεν πασαλειψε, αλλά έδωσε βάση στο να κάνει σωστή δουλειά . Πίπα φοβερή , αργή και περιποιητική σε όλη την περιοχή , και σεξ σωστό , σα να είσαι με την κοπέλα σου. Ούτε υπερβολές ,ούτε θεατρινισμοί
Το συμπέρασμα : Αν είσαι καθαρός , περιποιημένος και κύριος , η κοπέλα θα στο ανταποδώσει με το παραπάνω . Η ίδια είναι πεντακάθαρη και το ίδιο θέλει και από σένα . Θα την ξαναδώ στο επόμενο ταξίδι , και για μένα καλό value for money .
Υ.Γ. Μην γράφετε ότι σας κατέβει , ανάλογα με το πως σας έκατσε η φάση . Η αλήθεια χωρίς υπερβολές , μας βοηθάει όλους
Στο δια ταύτα : Η Αγάπη για μένα ήταν μια τίμια επιλογή . Μασάζ πολύ καλό , με έλυσε και με έδεσε . Αφιέρωσε πολύ χρόνο , δηλαδή δεν πασαλειψε, αλλά έδωσε βάση στο να κάνει σωστή δουλειά . Πίπα φοβερή , αργή και περιποιητική σε όλη την περιοχή , και σεξ σωστό , σα να είσαι με την κοπέλα σου. Ούτε υπερβολές ,ούτε θεατρινισμοί
Το συμπέρασμα : Αν είσαι καθαρός , περιποιημένος και κύριος , η κοπέλα θα στο ανταποδώσει με το παραπάνω . Η ίδια είναι πεντακάθαρη και το ίδιο θέλει και από σένα . Θα την ξαναδώ στο επόμενο ταξίδι , και για μένα καλό value for money .
Υ.Γ. Μην γράφετε ότι σας κατέβει , ανάλογα με το πως σας έκατσε η φάση . Η αλήθεια χωρίς υπερβολές , μας βοηθάει όλους
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Άρα όπως καταλαβαίνεις , αυτά που ήθελα , τα πήρα . Γι αυτο και ο τίτλος τίμια συνάντηση. Αν είχα προσπαθήσει κάτι πιο άγριο , μπορεί να μου είχε ρίξει άκυρο , και να είχα ξενερώσει . Αν με ρωτάς, η κοπέλα είναι για χαλαρούς ρυθμούς και όχι κασκαντεριλικια.
Ελπίζω να βοήθησα , γιατί δε θέλω να μπερδεύω κόσμο . Ξαναλέω , καθαρά προσωπικά και υποκειμενικά σύμφωνα με τα δικά μου γούστα