Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829178
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επιτέλους μετά την άρση του απαγορευτικού , κατέβηκα από Θεσσαλονίκη , μετά από πολλούς μήνες. Πρώτη φορά στον χώρο , καθώς πάντα πήγαινα Συγγρου 40, αλλά είπα να δοκιμάσω και κάτι νέο. Ο χώρος σούπερ, καθαρός και προσεγμένος . Για μένα πολύ σημαντικό και ουσιώδες . Διάλεξα Αγάπη γιατί μου αρέσει το μαυρισμένο δέρμα και τα τατουάζ .

Στο δια ταύτα : Η Αγάπη για μένα ήταν μια τίμια επιλογή . Μασάζ πολύ καλό , με έλυσε και με έδεσε . Αφιέρωσε πολύ χρόνο , δηλαδή δεν πασαλειψε, αλλά έδωσε βάση στο να κάνει σωστή δουλειά . Πίπα φοβερή , αργή και περιποιητική σε όλη την περιοχή , και σεξ σωστό , σα να είσαι με την κοπέλα σου. Ούτε υπερβολές ,ούτε θεατρινισμοί

Το συμπέρασμα : Αν είσαι καθαρός , περιποιημένος και κύριος , η κοπέλα θα στο ανταποδώσει με το παραπάνω . Η ίδια είναι πεντακάθαρη και το ίδιο θέλει και από σένα . Θα την ξαναδώ στο επόμενο ταξίδι , και για μένα καλό value for money .

Υ.Γ. Μην γράφετε ότι σας κατέβει , ανάλογα με το πως σας έκατσε η φάση . Η αλήθεια χωρίς υπερβολές , μας βοηθάει όλους
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Sicarios
Σεβαστός
26
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, petros734, alpula και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2021
Συνάδελφε όλα καλά .Πες μας αν σε άφησε να φιλήσεις ρώγες και να τις πιεσεις έστω και λίγο ,διότι δυο συνάδελφοι παρακάτω αναφέρουν ότι δε τους άφησε .Επισης δάχτυλα πίσω μπρος σε άφησε ? ΕΣΥ λες τίμια συνάντηση και άλλοι τρεις τη κράζουν .Ποιον να πιστέψω δε ξέρω !
20 Ιουνίου, 2021
Φίλε Kaavlas , θα σου πω ακριβώς , έτσι ώστε να έχεις όλες τις πληροφορίες για να σε βοηθήσουν . Κατ αρχάς πάντα οι κριτικές μου έχουν σκοπό να δώσουν τις εμπειριες που έχω προσωπικά , με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια . Τα γούστα όπως ξέρεις , είναι άλλα για τον καθένα . Οπότε: Η συνάντηση κινήθηκε σε πολύ χαλαρούς από εμένα ρυθμούς . Δεν έπαιξα με βυζι , δεν προσπάθησα δάχτυλα , οπότε δεν ξέρω . Εμένα η αδυναμία μου είναι η πίπα , και σ αυτο έμεινα πολύ ικανοποιημένος . Επίσης από την αρχή είπα ότι ήθελα δυνατό μασάζ για να ξεπιαστω, και αυτο μου έκανε.

Άρα όπως καταλαβαίνεις , αυτά που ήθελα , τα πήρα . Γι αυτο και ο τίτλος τίμια συνάντηση. Αν είχα προσπαθήσει κάτι πιο άγριο , μπορεί να μου είχε ρίξει άκυρο , και να είχα ξενερώσει . Αν με ρωτάς, η κοπέλα είναι για χαλαρούς ρυθμούς και όχι κασκαντεριλικια.

Ελπίζω να βοήθησα , γιατί δε θέλω να μπερδεύω κόσμο . Ξαναλέω , καθαρά προσωπικά και υποκειμενικά σύμφωνα με τα δικά μου γούστα
review reaction 1 kaavlas
21 Ιουνίου, 2021
Φίλε kaavlas, είχα γράψει κι εγώ κριτική για την Αγάπη η οποία ήταν σχεδόν καρμπόν με του Sicarios αλλά για κάποιον λόγο δεν δημοσιεύτηκε. Τα ίδια πράγματα ζήτησα, μου τα πρόσφερε απλόχερα. Ρώτησα για να χαϊδέψω στήθος και μου είπε βεβαίως αλλά απαλά, οπότε εδώ υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο θέμα. Σε όλα τα υπόλοιπα πάντως ήταν άψογη, έχι απίστευτο (για τα γούστα μου) κώλο και λατρεύω το tattoo στην πλάτη. Επίσης πολύ ευχάριστη στην κουβέντα. Εγώ θα την ξαναέπαιρνα ευχαρίστως.
review reaction 1 Sicarios, kaavlas
21 Ιουνίου, 2021
Καλημέρα σας .Σας ευχαριστω και τους δυο.Εχω αδυναμία σε ρώγες και θέλω δάχτυλα παντού κλπ.Δε μου αρέσει να μου βάζουν περιορισμούς .Οταν δε φιλάνε η δεν αφήνουν δάχτυλα κλπ ξενερώσω και πάω παρακάτω .Ευτυχως στο λαδαδικο υπάρχουν κοπέλες που κάνουν τα πάντα ,όποτε περνάω καλά .
review reaction 1 Sicarios
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4