Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
829160
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αφιξη νωρις σημερα στο λαδαδικο.Οι κοπελες δεν ειχαν ερθει ακομα ,παρολα αυτα με την ακρη του ματιου μου ειδα νεα παρουσια .Ρωτησα τη Σοφια και μου ειπε οτι ειναι νεα στο μαγαζι (μια βδομαδα) , τη λενε Αναστασια και ειναι καλη.Κλεινω για μια ωρα μαζι της ,αφου τα στανταρακια μου δεν ηταν ακομα εκει και πληρωνω για δυο ωρες με σκοπο να παρω αλλη μετα .Παμε δωματιο και ερχεται μετα απο 10 λεπτα .Ειναι μελαχρινη .μαυρα ματια,40 ετων ,πολυ λεπτη και με σπασμενο προσωπο γυρω στο 1.65 απο Ρωσια .Βυζι εναμισαρι πεσμενο γιατι θηλαζε καποτε ,με ρωγα μεγαλη .Ελληνικα δε μιλαει ,οποτε στα αγγλικα ζητω μασαζ στα ποδια .Μου εκανε στις φτερνες και καθολου ποδια ,αλλα πλατη και ωμους!Μασαζ δε το κατεχει ,Αντι να με χαλαρωσει με ξενερωσε. Δεν εκανε καμμια κινηση να παιξει με το καβλι μου ,οποτε αφου περνουσε η ωρα σηκωνομαι και τη γδυνω.Παρολο που μου αρεσουν οι λεπτες κοπελες ,αυτη παραηταν λεπτη ειδικα στις γαμπες(σα λελεκι). Πιπα χωρις προφυλακτικο με γλυψιμο στις μπαλες (σχετικα καλη ) ,γλωσσοφιλα οκ ( αλλα πρεπει να εχει καποιο σαπιο δοντι που μυριζει περιεργα οποτε μασαει τσιχλα για να καλυψει τη μυρουδια ).Δαχτυλο απο πισω δεχεται αλλα καποια στιγμη μου το τραβηξε ευγενικα. Δεν υποκρινεται και της αρεσει η πουτσα και προσπαθει να κανει το πελατη να περασει καλα.Πηδημα σε πολλες στασεις οποτε περασε η ωρα και μου ειπε πρεπει να φυγει .Της ειπα οτι ηδη εχω πληρωσει για δυο ωρες οποτε συνεχισαμε το πηδημα .Βγαλσιμο προφυλακτικου ,πιπα και καταθεση στο πατωμα ,οποτε προσεξτε μη γλυστρισετε .Λιγο σοσιαλ στο τελος και εφυγα .Δε μπορω να πω οτι τα κλαιω ,αλλα δε περασα οπως με Μαρινα και Μαρθα.
Υπηρεσιες :
Πιπα χωρις προφυλακτικο , μαλακια ,σεξ , γλωσσοφιλα
Υπηρεσιες :
Πιπα χωρις προφυλακτικο , μαλακια ,σεξ , γλωσσοφιλα
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2021
Κόστος συνάντησης
160
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ