Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819534
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στον οίκο καθημερινή και αν και περίμενα πιο πολλές επιλογές, δυστυχώς ήταν διαθέσιμες μόνο 4-5 κοπέλες.

Δεν είχα δοκιμάσει καμία από αυτές που είδα, αλλά μόλις είδα την Μάρτα μου έκανε το κλικ. Δυστυχώς δεν έκανε φουλ πρόγραμμα, αλλά όπως αποδείχτηκε και στην πράξη, ήταν σωστή η απόφασή μου να την διαλέξω. Όπως θα δείτε παρακάτω, ήταν τρομερό ταλέντο στο σεξ αλλά και στο μασάζ.

Δηλώνει Ουκρανέζα, από ηλικία την κόβω στα 30-35, αλλά έχει εξαιρετικό σλιμ κορμί, με μακριά καστανά μαλλιά. Το στήθος είναι αρκετά μικρό, αλλά παίρνει πόντους γιατί όλα πάνω της είναι φουλ φυσικά και έχει ελάχιστα τατουάζ, όπως μου αρέσει.

Περάσαμε στο δωμάτιο με λίγη κουβεντούλα στα Ελληνικά, καθώς τα μιλάει μια χαρά έστω και με λίγη προφορά. Έφυγε για λίγο μέχρι να κάνω το μπανάκι μου και επιστρέφει όσο την περιμένω στο κρεβάτι γυμνός. Βγάζει την ρόμπα, της βγάζω το σουτιέν και ξεκνάω φιλιά και γλύψιμο στα στητά βυζάκια της με τις ρώγες της να ανταποκρίνονται φουλ. Ξεκινάει από μόνη φουλ γλωσσόφιλα, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε να μου τον παίζει με το χέρι, ενώ εγώ της χάιδευα το μουνάκι.

Ξαπλώνουμε και οι 2 και ξεκινάει ένα γερό τσιμπούκι ακαπωτο με περάσματα από τα μπαλλάκια συνεχώς. Η κοπέλα προσπαθεί και για deep throat ενώ πολλές φορές σε κοιτάει στα μάτια που είναι φουλ καυλωτικό. Ναι!
Στην συνεχεια κάθεται πάνω μου και ξεκινάει τα πάνω κάτω, πρώτα ρίχνοντας το βάρος πίσω, ώστε να έχω ξεκάθαρη θέα στο μουνάκι της, καθώς το σκίζω. Μετά πέφτει μπροστ'α και εκεί την χαμηλώνω, ώστε να ξεκινήσω εγώ το φουλ σφυροκόπημα, ενώ ταυτόχρονα αρχίζουμε πάλι τα γλωσσόφιλα.
Μετά ξαπλώνει και έρχομαι από πάνω της και αφού ανοίγω καλά τα πόδια της και τα κρατάω ψηλά ξεκινάω ξανά τον πόλεμο, ενώ την βλέπω να λιώνει το μουνάκι της στο τρίψιμο από την καύλα. Την γυρνάω στο πλάι, συνεχίζω το κάρφωμα, ενώ ταυτόχρονα χαζεύω την κωλάρα της και στο τέλος γυρνάει μπρούμυτα, κλείνει τα μπούτια και μπαίνει μόνη της ανάμεσα στα πόδια μου, ώστε να με πάρει σε πισωκολλητό και να με νιώσει τέρμα σφιχτά μέσα της. Ασάλιωτα

Το τέρμα είναι κοντά, οπότε τον βγάζω, πετάω την καπότα και τρέχω να της δώσω την καύλα μου στο στόμα της. Ξεκινάει ένα τρελό μπούκι, ενώ ταυτόχρονα εγώ της παίζω το μουνάκι. Ξεκινάω να αδειάζω και δεν σταματάει να τα ρουφάει και να γλύφει μέχρι να μην βγαίνει άλλο σπέρμα. Πηγαίνει στο μπάνιο για τις γαργάρες και επιστρέφει για μασάζ, καθώς είχαμε ακόμα 10 λεπτά. Πολύ δυνατή και σε αυτό το κομμάτι, καθώς έβαζε φουλ πίεση εκεί που έπρεπε, αγκώνες, και αρκετό φόκους στο σβέρκο.
Παρέμεινε μετά για συζήτηση και κατά τη διάρκεια του μπάνιου μου, ενώ προσφέρθηκε (πρώτη φορά μου έτυχε) να έρθει και να μου σαπουνίσει την πλάτη για να φύγουν τα λάδια και από εκεί.

Πραγματικά αξίζει το κάθε ευρώ η συγκεκριμένη και αν έκανε και πρωκτικό θα ήταν από τις τοπ επιλογές για μένα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 24, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μάρτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
X
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, alpula, gnnakos και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού