Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829162
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
στο γυαλό κυκλοφορούν ηλιοκαμμένα fit μιλφάκια εκ Ρωσίας (όπως τουλάχιστον μου ανέφερε) με απίστευτες δυνατότητες και προοπτικές. Επίσκεψη στο ίδρυμα μετά την πολύμηνη αποχή. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πειργράψω κάτι επιπλέον για τον χώρο. Τα έχουν ήδη αναφέρει οι προλαλήσαντες. Από τις top επιλογές αυτή τη στιγμή στο λεκανοπέδιο. Έχοντας λοιπόν στην φαρέτρα μου την κριτική του mastermind ροβόλησα προς Καλλιθέα city για την επιβεβλημένη θεραπεία μου. Η κα Σοφία μου παρέταξε όλο το δυναμικό του ιδρύματος, σχημάτισα εικόνα για επόμενες επισκέψεις, αλλά μόλις είδα την Ντάρια ''κλείδωσα''. Το σοκολατένιο χρώμα (solarium γαρ) του καλοσχηματισμένου κορμιού της σε αντίθεση με την άσπρη ρόμπα και τα περιποιημένα νύχια της με αναστάτωσαν. Έχω και μία σχετική αδυναμία στα σκούρα χρώματα, οπότε τα 4 μπλε για 1 ώρα συνεύρεσης με την Ντάρια μεταφέρθησαν αυθωρεί και παραχρήμα στο ταμείο του ιδρύματος (διά το κοινωνικό και φιλεύσπλαχνο έργο που επιτελεί). Πετσέτα, Παντούφλες, Σεντόνι, νερά και ποτάκι ανά χείρας και στον ανελκυστήρα με το 40χρονο ξανθό άγγελο για τον πάνω όροφο. Μέσα στηυν καμπίνα ξεκινάει το ''παιχνίδι''. Νάζια, κουνήματα, πονηρό χαμόγελο...ότι χριάζεται για να σε ανάψει ένα θηλυκό. Επέδειξα αυτοσυγκράτηση και δεν της όρμησα μέσα στον ανελκυστήρα, όχι τίποτα άλλο θα γινόμασταν και μούσκεμα από το ποτό και τα νερά. Είσοδος στο τεράστιο δωμάτιο, παραθέτει η κορασίς τα παρελκόμενα και ξεκινάει να στρώνει το κρεβάτι σινάμενη - κουνάμενη. Εκεί δεν άντεξα και την άρπαξα, έπεσε το πρώτο μπαλαμούτι. Με άφησε για 10 λεπτά να μπανιαριστώ και επέστρεψε. Και έγινε ματσάρα. Μασάζ δεν κάναμε, δεν με ενδιέφερε (εξού και το 5 στη βαθμολογία-για να μην αδικήσω κανέναν). Με τέτοιο πλάσμα στο δωμάτιο υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. Μόλις εισήλθε στο δωμάτιο, με ένα πλατύ χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπο της, την βούτηξα από την μέση και βουρ για το υπέρδιπλο bed. Γλωσσόφιλα στο φουλ, αγκαλιές, χάδια, παιχνιδιάρικα στησίματα. Μοναδική η Ντάρια. Στοματικό εξαιρετικά καλό, με πιπίλισμα των διδύμων και επήλθε η ανόρθωση. Παίχτηκαν 2 γύροι σε κρεβάτι και καναπέ, με ενδιάμεσο κουβεντολόι για να ξαναοπλίσω. Μασάζ δεν ήθελα, αν και που το πρότεινε. Προτίμησα την θέα του κορμιού της. Έξυπνο μουτράκι, σε διαβάζει από την πρώτη στιγμή και προσαρμόζεται στα θέλω σου. Εξ όσων φαίνεται έχει κάνει χιλιόμετρα στον χώρο, έχει τα απαραίτητα ενσήματα. High-light της συνεδρίας η cow girl συνεύρεση ανάμεσα καναπέ και μασαζοκρέβατο. Πέρασα μία υπέροχη ώρα με την Ντάρια. Θα ξανατιμηθεί λείαν συντόμως.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!