Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 447 10
Μασατζίδικα 673898
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
επίσκεψη πρίν λίγες μέρες , δούλευαν πέντε κοπέλες , από τις παλιές Αλεσια που έχει "φαρδύνει" κι άλλο αλλά στις υπηρεσίες παραμένει must και Μπέλα η μελαχρινή κοντόχοντρη , ακόμα δούλευε η Τζούλια μια μελαχρινή αδύνατη για μένα αδιάφορη , Τατιάνα ξανθιά σώμα με λίγα πιασιματάκια 3.5αρί βυζί και αρκετά τατουάζ και τέλος Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ ψηλή με μπλε μάτια 2αράκι βυζί και αυτή με πολλά τατουάζ.
Επέλεξα την Αλεξάνδρα για να την δοκιμάσω , πήγαμε μαζί στο δωμάτιο με άφησε να κάνω το μπανάκι μου και επέστρεψε μετά από κάνα 5λέπτο . Δήλωσε Ρωσοπολώνεζα 43 ετών πρώην μπαλαρίνα ενώ εδώ και χρόνια ασχολείται με το poll dance και μάλιστα είπε ότι εκπαιδεύει κοπέλες που ασχολούνται με το στριπτιζ . Πολύ καλό κορμί και δεν την φαίνεται η ηλικία της , πολλά τατουαζ όπου με υπερηφάνεια είπε ότι έκανε ένα σε κάθε χώρα που έχει ταξιδέψει και ανέφερε Ρωσία , Πολωνία ,Κορέα , Ιαπωνία κλπ.
Αφού μιλήσαμε λίγα λεπτά και έσπασε ο πάγος αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα καθώς της έβγαζα τη ρόμπα και χουφτόναμε ο ένας τον άλλο , πολύ θερμή , με κάθισε στο καναπέ και γονάτισε μπροστά μου και άρχισε την πίπα , καλή πίπα βαθιά χωρίς χέρι χωρίς δόντι βέβαια δε κάνει φτυσίματα αλλά έκανε πέρασμα και απο αρχίδια , τελείωμα μετά απο λίγο στο πρόθυμο στοματάκι της .
Μπανάκι και ξάπλωσα για μασαζακι , θα σας απογοητεύσω αλλά αν είστε σαν και εμένα που θέλω καλό μασάζ , χάσαμε ...πολύ μέτριο μασαζ , αφού μου έκανε για κανά 20λέπτο έκανα κίνηση να γυρίσω , έπιασε το υπονοούμενο και μόλις γύρισα άρχισε να με φιλάει και να μου παίζει με το χέρι της τον πούτσο , ξανά μετά πίπα για λίγο και πέρασμα προφυλακτικού , πολλές αλλαγές στάσεων , πολύ καλή συμμετοχή όταν βρισκόταν απο πάνω , ωραία στησίματα και το δεύτερο τελείωμα έγινε στο στόμα της .
Παρόλο που για μένα είναι μείον το ότι είναι μέτρια στο μασαζ θα την ξαναπάρω γιατί ήταν πολύ θερμή και καυλίαρα και στο σεξ δίνεται .
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
228.639
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, alpula, Constantinos27 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού