Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819275
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειχα ραντεβου με cg απο your angels αλλα το ακυρωσαν (για μια ακομα φγορα ) και το πηρα χαμπαρι ενω ημουν ηδη στο Prive ,οποτε στα 5 λεπτα που ημουν στο δωματιο το ακυρωνω και παω στο λαδαδικο.Η Κατια και η Πωλινα που ηθελα δεν ηταν εκει οποτε ζητησα Ελενα ,αλλα μολις ειχε μπει στο δωματιο.Οποτε πηρα Κορινα για αρχη και για μετα εκλεισα και Ελενα .Ουκρανη , Λεπτη ,γυρω στα 20 ,περιπου 50 κιλα ,με ασχημα δοντια (σα λαγου) και μικρο βυζι ,αλλα με ωραια ρωγα .Μασαζ σχετικα καλο για λιγο και αμεσως μετα κρεβατι.Γλωσιδια ,Πιπα πολυ καλη φορεμα σκουφου και στον αγωνα .Γουσταρει το πηδημα ,καβλωνει δεν υποκρινεται και κανει το παν να ευχαριστησει το πελατη.Αν εδινε και πισω πορτα θα ηταν καλυτερα. Δε τρελλαθηκα αλλα δε τα κλαιω κιολας .
Υπηρεσιες : Γλωσσόφιλα Μασάζ Πίπα χωρίς προφυλακτικό ,σεξ .
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kaavlas
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.692
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ntinosam, alpula, bourdeliaris82 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2021
Κεφάλι σε τοίχο!Πήγα μαζί της. Καλό κορίτσι. Και γράφοντας για τα δόντια της είναι άσχημο και ηλίθιο. Τα κορίτσια αυτής της ηλικίας εργάζονται εκεί από ανάγκη. Είναι μόνο 20 και χωρίς πίσω πόρτες είναι ωραία στο δωμάτιο.
03 Ιουνίου, 2021
Πανό δεν είδα να γράφεις τα ίδια και στο συνάδελφο που αναφέρει ότι έχει δόντια λαγού ( σε κριτική παρακάτω ) ! https://www.bourdela.com/masatzidika/discussions/review?id=81459
Διάβασε όλη τη κριτική και δες ότι λέω ότι κάνει το παν να ευχαριστήσει το πελάτη . Μη διαβάζεις μόνο αυτό που σε συμφέρει για να βρίσεις ! Εδώ βοηθά ο ένας τον άλλο για να μη πετάμε τα χρήματα μας . Δεν είναι τόπος για να τσακωνόμαστε .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2