Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819550
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η εργασία απο το σπίτι μετά απο κάποιο χρόνο γίνεται βαρετή διαδικασία. Ετσι ζητησα και μου έβγαλαν άδεια για να περάσω απο το γραφείο στη δουλειά μου για ...αλλαγή παραστάσεων ( σημεία των καιρών Πλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο)

Η... αλλαγή όμως έπρεπε να συμπληρωθεί με κάτι πιο σκαμπρόζικο. Ετσι κατά το απόγευμα φεύγοντας απο δουλειά πέρασα απο το συγκεκριμένο μαγαζί.
Παρήλασαν οι Κάτια, Μάρτα, Ελλη, Νάταλυ, Αγάπη, Βαλέρια, Νικόλ.

Ετιμήθη η Μάρτα που είχα καιρό να πάω μαζί της. Πρέπει να έχω πάει 5 φορές μαζί της συνολικά τα τελευταία 2 χρόνια. Ουσιαστικά την χρώσταγα αυτή τη κριτική.

Η Μάρτα είναι Ρωσσοουκρανέζα γύρω στα 30 -32 την έκανα. Περίπου στο 1.68 - 1.70 με ωραίο σωματότυπο μια και ενώ είναι λεπτή κοπέλα έχει ωραίο στητό κώλο και επίσης ωραία δυάρια βυζιά. Είναι καστανή με λευκό δέρμα και όμορφο πρόσωπο με σαρκώδη μεγάλα φυσικά χείλη, και τονίζω το φυσικά γιατί έχουμε πήξει τελευταία στα πειραγμένα χείλη που παραπέμπουν σε ροφούς. Η όλη της εμφάνιση παραπέμπει περισσότερο σε λατίνα παρά σε Ρωσίδα πράγμα που ξύπναγε μέσα μου εικόνες απο τα νειάτα μου στη Νότιο Αμερική, δημιουργώντας μου μια ωράια αίσθηση.

Η Μάρτα όπως όλες οι επαγγελματίες ξεκίνησε για άλλη μια φορά να περάσει το ΄΄μοτίβο'' που όπως όλες οι επαγγελματίες έχουν στο κεφάλι τους για την ''συνεδρία''. Ο κορεσμένος όμως μεσήλιξ που είχε μπροστά της είχε ( ώς συνήθως ) άλλη άποψη. Ετσι της έδειξε ένα άλλου είδους ''τελετουργικό'' στα προκαταρτικά που έδωσε στο σκαμπρόζικο προσωπάκι της κάτι ανάμεσα σε διέγερση, έκπληξη και ένταση.
Οι ρόγες της μεγάλες και ευερέσθιτες αντιδρούσαν στη γλώσσα μου προκαλόντας ωραίους πνιχτούς μουσικούς αναστανγμούς στα αυτιά μου που μου έμειναν ως επίγευση αυτής της συνάντησης. Επίσης εξαιρετική πίπα την οποία πραγματικά κατέχει και σε απογειώνει με αποτέλεσμα να πρέπει να προσέχεις μην ''εκπυροκροτήσεις'' πρώιμα.

Δυο γύροι σε μια ώρα που την περάσαμε για 5 περίπου λεπτά χωρίς να δείξει ( προς τιμήν της σημάδια βιασύνης ) με ενδιάμεσο μασάζ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, για όσους έχει σημασία, ότι στο μασάζ είναι πραγματικά απο οτις καλύτερες σε αυτού του είδους τα μαγαζιά. Δεν το κάνει σαν ''πάρεργο'', χρησιμοποιεί τόσο τις παλάμες όσο και τους αγκώνες της και πραγματικά σε χαλαρώνει όμορφα μέχρι να ''οπλίσεις'' για τον δεύτερο γύρο.

Συνολικά λοιπόν μια τίμια συνάντηση που πιστεύω σύντομα θα επαναληφθεί.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μάρθα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.329
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, giorgiodelafuentes2, topscorer και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού