Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
829275
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Αφού διάβασα κριτικές από συναδέλφους επισκέφτηκα το λαδάδικο.Ειχε γύρω στις 7 κοπέλες ,αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ( και να έχει παραπάνω) γιατί στο τηλέφωνο η τηλεφωνητρια μου διάβαζε τα ονόματα της βάρδιας ,αλλά δε τα συγκράτησα.Μολις έφτασα εκεί μου είπε αν θέλω να τις δω ,αλλά αρνήθηκα. Ζήτησα Κατια η οποία ήταν απασχολημένη ,όποτε πήγα στο δωμάτιο και τη περίμενα .Ειναι Ρωσίδα,μετρίου ύψους ,μελαχρινή ,λεπτη,με πολυ ωραια ανοιχτοχρωμα ματια , γύρω στα 30 , αλλά δε με χάλασε παρόλο που μου αρέσουν τα πιπίνια .Στο διπλανό δωμάτιο ( 2 ο όροφο στο 2 δωμάτιο ήταν ο φίλος Νίκος ο οποίος είχε Ναταλί . Η κοπέλα ήρθε με άσπρη ρόμπα νοσοκόμας (χωρίς σουτιέν από μέσα) και ξεκίνησε Μασαζ.Μόλις άγγιξε την ευαίσθητη περιοχή το μανιτάρι κόντεψε να εκραγεί .Με πλακώνει στα γλωσσόφιλα και τη παίρνω από το χέρι και τη πάω στο κρεβάτι .Γδυνεται τελειως και βλέπω το βυζακια νούμερο 1 ( αν ήταν λίγο μεγαλύτερο θα ήταν τέλειο για τα γούστα μου )..Εκει γίνεται ένας πανικός .Πιπα χωρίς λάστιχο πολύ καλή ,πέρασμα λάστιχου και σφυροκόπημα σε διάφορες στάσεις.Μουνακι στενό παρόλο που έχει γεννήσει και συμμετοχή με βογκητά .Τελειωμα μπανάκι και τσιγάρο ( έκανε). Επειδή περνούσε η ώρα της δίνω αλλά 60 για μισή ώρα ακόμα . Πάλι πίπα ,πάλι πήδημα τρελό και χυσιμο στα βυζια.Η κοπέλα δε κλέβει και δε χαλάει χατήρι Δε δίνει πίσω πόρτα ,αλλά δάχτυλο οκ .Γενικα πέρασα καλά ,αφού νόμιζα ότι πηδούσα τη κοπέλα μου .Πόλυ καθαρή ,όπως και ο χώρος . Τη συνιστώ σε όσους
γουστάρουν GFE καταστάσεις και λεπτές κοπέλες .
γουστάρουν GFE καταστάσεις και λεπτές κοπέλες .
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2021
Κόστος συνάντησης
140
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλωσσόφιλα
Όνομα κοπέλας
Κατια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Είσαι σίγουρος ? Γιατί είναι του καραφουλ ...
η Κατια δινει και παραδινει πισω πορτα.