Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 827999
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Κατια ειναι ενα κοριτσι που γνωρισα προσφατα αφου οσες φορες ειχα παει τελευταια ηταν συνεχεια απασχολημενη.
ετσι σημερα που την βρηκα ελευθερη την επελεξα λογω του οτι ο σωματοτυπος της μου αρεσει και στο σαλονι δεν ηταν αδιαφορη.
μικροκαμωμενο κοριτσι γυρω στο 1,65 περιπου υψος,31 ετων,μελαχρινη,με συμπαθητικο προσωπο,πολυ ομορφα ανοιχτοχρωμα ματια,λεπτο αδυνατο κορμι,μικρο στητο στηθος και κωλαρακι να το λιμπιζεσαι και που διατιθεται. Ματάκι

πηρα το προγραμμα μιας ωρας οπως συνηθιζω και κατεβηκαμε αυτη τη φορα στα κατω δωματια του μεγαρου. αυτο τo δωματιο ηταν λιγο μικροτερο απο τα υπολοιπα,χωρις να υπολειπεται σε τιποτα ομως απο πλευρας ανεσεων που προσφερονται.
ο χωρος οπως ειπα λοιπον ειχε ολες τις ανεσεις μεσα. σφραγισμενα ειδη προσωπικης υγιεινης (πετσετες,παντοφλες),ιδιαιτερο ξεχωριστο μπανιο μεσα στο δωματιο,κρεββατι μασαζ,τηλεοραση με εκπαιδευτικο προγραμμα,καναπε και φυσικα ενα μεγαλο κρεββατι για τον αγωνα. βαζω και καποιες φωτο εδω να υπαρχουν.

το κοριτσι ωσπου να φρεσκαριστω ηρθε μετα απο δεκα λεπτα κι αρχισαμε σχεδον αμεσως.
ειναι πολυ θερμη στις περιπτυξεις της. φιλαει πολυ ωραια και βαθια,οχι μονο στο στομα,αλλα σε ολο το κορμι.
γρηγορα βρεθηκε να μου κανει στοματικο.
το στοματικο της ειναι πολυ καλο,γλυφει μπαλλες για ωρα και γενικα ασχολειται και περιποιειται το εργαλειο με μαεστρια.
το πρωτο αδειασμα ηρθε στο στομα της μετα απο 5-6 λεπτα απολαυσης.ΚουλΚουλ

στο διαλειμμα καναμε λιγο μασαζ που δεν το πολυκατεχει η αληθεια ειναι και πιο πολυ ηταν χαλαρωση και λιγη κουβεντα,για να κερδισουμε λιγο χρονο για επαναφορτιση εν οψει του δευτερου γυρου που ακολουθουσε.

στο δευτερο γυρο μεταφερθηκαμε παλι στο κρεββατι και τωρα αρχισα να την περιποιουμαι εγω.Γλώσσα
ευχαριστηθηκα πολυ φιλωντας το κορμακι της,εγλυψα το πεντακαθαρο μουνακι της και μετα απο λιγο ηρθαμε σε θεση 69.
εκει κι αφου περιποιηθηκε ο ενας τον αλλον αρκετα,ειχα δουλεψει με το δακτυλο και ειχα προετοιμασει κι εγω το κωλαρακι της,περασα λαστιχο για εναρξη του σεξ.

πρωτα ηρθε απο πανω μου σε θεση reverse cow.
ετσι αρχισα να την απολαμβανω κανοντας βαθια καθισματα πανω μου.
μετα την γυριζω σε cow και εκει η Κατια ξεμπλεκοντας τα μαλλια της που ηταν πιασμενα σε κοτσιδα,αρχισε να κινειται εντονοτερα. της αρεσει λεει ετσι και μπορει να τελειωσει κιολας.
δεν ξερω αν τελειωσε, αλλα αυτο που μπορω να πω ειναι οτι λυσσαξε στην ενταση!!!!Ναι!Ναι!Ναι!

μετα την φερνω στα τεσσερα οπου μπηκα μεσα της απο μπροστα πρωτα και μετα απο λιγο αλλαξα και μπηκα απο πισω.
το φιλοξενο κωλαρακι της με δεχτηκε αδιαμαρτυρητα και αρχισα να δινω πονο σιγα σιγα στην αρχη και οσο πηγαινε ανεβαζα ρυθμο.
μολις αρχισα να κουραζομαι στα ποδια,σηκωθηκα και πηγαμε στο κρεββατι μασαζ και την τοποθετησα ανασκελα με τα ποδια πανω στους ωμους μου.
εκει ορθιος τωρα μπηκα μεσα της απο μπροστα και κρατωντας την απο τα μπουτια εδινα πονο.
μετα αλλαζω και την παιρνω παλι απο το κωλαρακι της με ενταση.
το τελος ερχοταν και μολις εφτασα στο τσακ βγαινω απο μεσα της,γονατιζει και τελειωνω,με τα σκαγια να την παιρνουν λιγα στο μαγουλο και πιο πολυ στο στηθος της.ΚουλΚουλΚουλΚουλ
η Κατια γονατιστη οπως ηταν με στραγγιξε τελειως με το στομα και πηγαμε αμφοτεροι να καθαριστουμε.

με δυο λογια περασα πολυ ομορφα.
η Κατια αποδειχτηκε μια πολυ καλη επιλογη.
φιλοτιμη σε ολη τη διαρκεια του αγωνα,ανταποκριθηκε αριστα και στο χαλαρο αλλα και στον εντονο ρυθμο και εδωσε το 100% της αποδοσης της.
ειναι ενα κοριτσι που σιγουρα θα ξαναδω,αν και οι πολυ καλες επιλογες στο μαγαζι ειναι πολλες και πολλες φορες μας βαζουν σε δυσκολα διλημματα.

αυτα απο μενα παιχτες. να ειστε καλα ολοι.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
1613231495047
1613231495052
petergsp
Τιμημένος
191
Πόντοι:
41.813
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 f21, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, alpula και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2021
To εχω αναφερει αλλα ματαια,καντε κατι ο τιτλος να φαινεται ολοκληρος(οπως παλια) και οχι 1-2 λεξεις,δεν καταλαβαινουμε ετσι τι γραφει ο καθε χρηστης!!Το βρισκω σπαστικο εντελως.!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1