Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819554
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Άλλη μια χρωστούμενη κριτική, κάμποσο καιρό τώρα. Αυτή την φορά, είναι η σειρά της Κάτιας, που συνάντησα κάμποσες εβδομάδες πριν.

Πρόκειται για μια όμορφη, ευδιάθετη, κοντούλα, λεπτοκαμωμένη με εφηβικό και λαχταριστό κορμί, μελαχρινή κοπέλα, με πανέμορφα ανοιχτό-μπλε μάτια που σε μαγνητίζουν και σε συνδυασμό με τα ωραία και μακριά μαύρα μαλλιά της την κάνουν πολύ ποθητή.

Με οδήγησε στο δωμάτιο, μου έδωσε πετσέτες, παντόφλες και τα σχετικά και πήγε να ετοιμαστεί. Είχα τρομερή ανυπομονησία να την αγγίξω και να την νοιώσω επάνω μου, είναι ένα κουκλάκι στο σύνολο.

Μετά από μερικά λεπτά μου ήρθε, με βρήκε κατευθείαν στο διπλό κρεβάτι, δεν ήθελα μασάζ για να μην χάσω καθόλου χρόνο, σκεφτόμουν συνεχώς το κορμί της(μου αρέσει ιδιαίτερα ο σωματότυπος αυτός) .
Με την σέξι ρόμπίτσα της που έβλεπα τα κωλομέρια, είχα αρχίσει να τρελαίνομαι. Κατευθείαν αρχίσαμε το χάιδεμα με πάθος και προς ανακούφισή μου, της άρεσαν τα ατελείωτα και βαθιά γλωσσόφιλα. Καύλα!

Άρχισα να την γδύνω, υπέροχο σωματάκι, γλυκό και σφιχτό στην αίσθηση, μέτριο αλλά ωραίο και όμορφο στήθος(δεν μου αρέσουν τα πολύ μεγάλα, προτιμώ μικρά και ωραία) . Τα φιλιά δίναν και παίρναν και από τους δύο, άρχισα να την φιλάω παντού σιγά - σιγά, στο λαιμό, στο πρόσωπο, αυτί, στήθος και κοιλιά.

Ξάπλωσα ανάσκελα και αυτή πήγε προς το καυλί μου, έριξε και τα μαλιά της προς τα εμπρός και χάθηκε το πρόσωπό της και ο πούτσος μου από την οικουμένη, σε ένα κόσμο καυλικό. Έβλεπα και την κωλάρα με την υπέροχη κωλοτρυπίδα της σε ΄λενα κεθρέφτη και ήμουν σε έκσταση. Ωραία πίπα, με ένταση και σφιχτό ρούφηγμα, όπως ήθελα.
Έτσι όπως ξάπλωσα σε μια στιγμή και αυτή από πάνω μου στα γόνατα, την τράβηξα(σχεδόν την σήκωσα μάλλον, ελαφριά αυτή, αρκετά δυνατός εγώ) και την έβαλα πάνω στο πρόσωπό μου, ώστε να γνωριστώ με το υπέροχο μουνάκι της. Τρελάθηκε και αυτή από την φλόγα και την ένταση. Άρχισα τις στενές επαφές τρίτου τύπου με το όμορφο μουνάκι της, της το έτρωγα κανονικά. Αφέθηκε και αυτή τελείως, άρχισε ηδονικές κραυγούλες, το μουνάκι της άρχισε να τρίβεται ... και μόνο του πάνω στη γλώσσα και στο πρόσωπό μου. Της είχα πιάσει τα κωλομέρια σαν πιατέλα, όπως ήμουν ξαπλωμένος και την καταβρόχθιζα με μανία. Σταματούσε και χαλάρωνε κάποιες φορές, με πιο αργό ρυθμό, εγώ πιο απαλά, και να ανεβάζω ρυθμό ξανά, και αυτή να λιώνει από καύλα. Πρέπει να την είχα τουλάχιστον 15' έτσι, χόρτασα το υπέροχο μουνάκι της!

Της είπα να βάλουμε προφυλακτικό και μόλις το έβαλε, ανέβηκε κατευθείαν μόνη της να με ιππεύσει και σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα την ένοιωσα που σφίχτηκε και έμεινε μετέωρη σε μια γωνία, σταμάτησε σχεδόν τελείως το κούνημα, είχε μείνει και άλλο;;; Μακάρι να έχυναν και οι άντρες τόσες φορές! Έγειρε στο πλάι μου, ήθελε να ηρεμήσει λιγάκι, και μου είπε ότι για αυτήν ήταν αρκετά τόσο, λίγο να πάρει μερικές ανάσες και μετά να κάνω ότι θέλω εγώ.

Την γύρισα σε ιεραποστολικό, δεν μπορούσα να περιμένω πολύ, αλλά η Κάτια ήταν ακόμη χαλαρωμένη και.. ευαίσθητη από την προηγούμενη ένταση, και ήθελε αργές κινήσεις. Αυτό έκανα και εγώ λοιπόν, αργά, βαθιά και απολαυστικά, μπες βγες, με λάγνα φιλιά παντού στο πρόσωπό της. Έπειτα από λίγη ώρα, κατάλαβα ότι μπορούσαμε να πάμε εντονότερα, ανέβασα ρυθμό.
Ήθελα αλλαγή στάσης και γύρισε στο πλάι ξαπλωμένη, μπήκα μέσα της, καύλα απίστευτη! Ένοιωθα τα μπούτια και τα κωλομέρια της στα πόδια μου, στις μπάλες και στον πούτσο, συμμετείχαν όλα στην καύλα. Ανέβαζα όμως συνεχώς ρυθμό και ήθελα έντονα να γαζώσω χωρίς όρια.
Την έβαλα στα τέσσερα και απασφάλισα, ανεξέλεγκτα, μυδράλιο λέμε, πότε την είχα στα τέσσερα κανονικά, πότε την ξάπλωνα μπροστά με τα χέρια της απλωμένα εμπρός, να κάνει ωραία καμάρα η μέση της. Κοπάνημα κανονικό, δεν μου παραπονέθηκε στο ελάχιστο όμως, την ρώτησα κάποια στιγμή αν είναι όλα εντάξει.
Εκεί ήρθε και το τελείωμα, άλλη μια μεγάλη ποσότητα καυτού υγρού κατατέθηκε σε μια όμορφη κοπέλα με γλυκό σωματάκι. Έμεινα λιγάκι έτσι από πίσω της, να την φιλάω τρυφερά στην πλάτη, στα μπουτάκια και στα κωλομέρια. Ξαπλώσαμε και αρχίσαμε χαλαρή κουβεντούλα. Η Κάτια μπρούμυτα, εγώ στο πλάι. Εγώ την χάιδευα συνέχεια στα χέρια, ώμους, πρόσωπο, πλάτη, μαλλιά, κόλλησα με τα πανέμορφα κωλομέρια της κάποια στιγμή, αλλά και όλο το κορμί της δεν το χόρταινα. Οι γαλαζομπλε ματάρες της με κοιτούσαν βαθιά μερικές φορές, όπως τη χάιδευα, αξία ανεκτίμητη...

Υστερόγραφο:
Συνάντησα την Κάτια 2 φορές μέχρι τώρα, σίγουρα θα υπάρξουν πολλές ακόμα. Έχουμε καλή χημεία και τρομερή καύλα.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέγας
Εγγραφή:
4 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
19.989
Πόντοι:
4.546
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 tonos17, alpula, kaavlas και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού