Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829153
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γνωριμία με τη Ζωή λοιπόν. Μια ψηλή κοπέλα, συμπαθητικό και γλυκό προσωπάκι. Συννενόηση στα Αγγλικά, εύκολα. Ζουμερό σώμα, σφιχτό, για πολύ χούφτωμα και ποδάρες ατελείωτες. Την επέλεξα για 60'.

Με οδήγησε στο δωμάτιο, μου έβαλε τις πετσέτες, παντόφλες και λοιπά, με άφησε να πλυθώ και να ετοιμαστεί και αυτή.
Ευχάριστο κορίτσι, χαμογελαστό με ωραία ματάκια, πολύ φιλικό λες και ήταν γκόμενά μου. Με έκανε να νοιώσω πολύ άνετα. Με ρώτησε τι να κάνουμε, ότι ήθελα, μου είπε, της είπα να αρχίσουμε με μασάζ στο ειδικό κρεβάτι. Με χαλάρωσε αρκετά και τρυφερά στους ώμους και στην πλάτη που πάντα έχω κάποιο πιάσιμο, μικρό ή μεγάλο. Έκλεισα τα μάτια και αφέθηκα στην περιποίησή της, ενώ παράλληλα είχαμε και χαλαρή κουβεντούλα γνωριμίας. Με έτριψε γλυκά για κάμποση ωρίτσα, εγώ κάπου κάπου έβλεπα και το όμορφο σώμα της που είχε μείνει με τα εσώρουχα και... σκεφτόμουν την ωραία συνέχεια...

Της ζήτησα να πάμε στο διπλό κρεβάτι. Πήγα να την φιλήσω ερευνητικά στην αρχή, αλλά μου έδωσε ένα χορταστικό γλωσσόφιλο, πράγμα που με έφτιαξε απίστευτα, γιατί είμαι τρελός για γλωσσόφιλα(κάτι που δεν έχω ιδέα αν και μέχρι ποιό σημείο θα συμβεί με πολλά ξενέρωτα CG από γραφεία, απορώ τι λένε ότι το προσφέρουν στο πρόγραμμα) .
Συνεχίσαμε τα φιλιά με πολύ πάθος, ενώ παράλληλα άρχισα να της αφαιρώ το σουτιέν, που είδα ένα ωραίο στήθος με καλή ρόγα, το οποίο έσπευσα να ρουφήξω κατευθείαν. Τα περιποιήθηκα δεόντως από κάθε πλευρά και γωνία τα βυζιά της, συνέχισα τα γλωσσόφιλα και της έβγαλα και το σλιπάκι, όπου αποκαλύφθηκε ένα ωραίο μουνάκι που με περίμενε να το περιποιηθώ με τη σειρά του...
Συνέχισα την κατάβαση από το στήθος προς την κοιλιά και το μουνάκι, με την καύλα να χτυπάει κόκκινο και στους δύο μας. Ρούφηξα τα μπουτάκια και την γύρω περιοχή από το μουνάκι και την ένοιωθα που είχε σκυλιάσει να της το γλύψω, περίμενε ανυπόμονα. Άρχισα να της γλύφω το μουνάκι με μανία, μάλλον το έτρωγα κυριολεκτικά. Χαλάρωσε και η Ζωή, αφέθηκε στη γλώσσα μου και άρχισε να βγάζει κρουγούλες ηδονής σε λιγάκι. Εγώ δεν έλεγα να σταματήσω τα γλωσσόφιλα στο μουνί της, με πάθος και ένταση, ακατάπαυστα και χωρίς σταματημό, την ένοιωσα που σπαρταρούσε δυό φορές, χαλάρωνα και μαλάκωνα και εγώ μαζί της και κατέβαζα ρυθμό σην γλωσσοπεριποίηση, έως ότου την ένοιωθα ότι ήταν έτοιμη ξανά για χύσιμο και ανέβαζα πάλι ρυθμό με το μουνάκι της να ακολουθεί τον ξέφρενο ρυθμό και τις κινήσεις της γλώσσας μου και να συσπάται..

Μετά ήρθε η ώρα της να με περιποιηθεί με ωραία πίπα, την άφησα λίγη ωρίτσα μόνο γιατί βιαζόμουν να μπω μέσα της, μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι της. Κάθησε πάνω μου και άρχισε να με ιππεύει σαν ταύρο στο ροντέο, με ένταση και βαθιά, και εκεί τελείωσε για μια ακόμη φορά, νόμιζα ότι είχε στραγγήξει από πριν, αλλά μάλλον ήταν ακόμη πολύ καυλωμένη γιατί τελείωσε σχετικά γρήγορα όταν ανέβηκε στο καυλί μου. Την άφησα να πάρει μερικές ανάσες, να ηρεμήσει λιγάκι και την γύρισα σε ιεραποστολικό, όπου ανέβασα εγώ ρυθμούς και άρχισα να οργώνω, ήπια στην αρχή και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζα ταχύτητα. Απόλαυση...
Την γύρισα στα τέσσερα, και εκεί απασφάλισα και άρχισα να γαζώνω κατά ρυπάς. Μια έτσι τα πόδια μια αλλιώς, μια στο κρεβάτι και εγώ και μια σηκωνόμουν όρθιος, την έστηνα αναλόγως. Είχα τρελαθεί από την καύλα, πέταξα το προφυλακτικό, ξάπλωσα στο κρεβάτι και της ζήτησα να με τελειώσει με πίπα. Άρχισε αμέσως την περιποίηση του πούτσου μου, να γλύφει τον κορμό, τις μπάλες, το κεφάλι, να ρουφάει, να το εξαφανίζει στο στόμα της και εγώ να την βλέπω και να παρακολουθώ, να αναλογίζομαι τι ζω, και να της χαίδεύω τα μαλλιά, ενώ η Ζωή ανέβαζε ρυθμό συνεχώς και συνεχώς και συνεχώς, κάνοντας κόλπα με τη γλώσσα και τα χείλη της, μέχρι που ένα μεγαλοπρεπές, σπαρταριστό και ασυγράτητο χύσιμο έδωσε ένα ωραίο τέλος στον όλο μαραθώνιο.

Κάθησα λίγο μαζί της ακόμα και τα είπαμε, αν και είχαμε υπερβεί τον χρόνο κατά 15 ολόκληρα λεπτά, αλλά μέσα στα τρελά μας χυσίματα, χάσαμε την αίσθηση του χρόνου. Την χαιρέτησα γλυκά και μου έδωσε βαθύ φιλάκι από τη μεριά της, το κορίτσι είναι πολύ ευχάριστο και καλό, σέβεται τον πελάτη και θέλει να τον ευχαριστήσει. Άλλη μια καλή και ευχάριστη εμπειρία!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ζωή
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
15
Πόντοι:
6.946