Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819572
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Φίλοι συναγωνιστές, η Λειλα είναι μια κοπελα 30 ετών, ψηλή, με μπλε μάτια και μαύρα μαλλιά Μακριά , σπάνια βλέπεις τόσο όμορφη γυναίκα στον δρόμο..

Έκανα την βόλτα μου και μετά από τις πολλές καλές κριτικές που είδα , πήρα απόφαση να την επισκεφτώ, δικαιώθηκα, οι περισσότεροι γνωρίζεται ότι μιλάμε για γυναίκα ηφαίστειο!!

Πρώτα από όλα σου φέρεται λες και είναι η γκόμενά σου , υπάρχει άμεσα χημεία και οικειότητα.

Με ξεκίνησε με ένα μασάζ στο οποίο ήξερε που να πιέσει με τα δάχτυλα της , με ηρεμησε και με καυλωσε ταυτόχρονα, τόσο πολύ που δεν με αναγνώριζα ότι έχω τέτοιου είδους ικανότητες ξυπνησε το θηρίο μου.ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης.

Καταλαβαίνεται δεν άντεξα σηκώθηκα και της τον έβαλα στο στόμα, αλλά προς έκπληξη μου , τον πήρε ολόκληρο και τον έφτασε στο λαρύγγι της , απίστευτο συναίσθημα, έφαγα την πρώτη ανανέωση μετά από χρόνια.

Και δεν έφτασε μόνο εκεί με έγλειψε ολόκληρο, την γυρνάω και της το βάζω (μια κολι μια στο μουνί), επί 25 λεπτά συνέχεια, το μουνί της που μύριζε βελούδο, αρχίζω και έβγαζε ολόκληρο καταρράκτη Νιαγαρα. Καυλωσε τόσο πολύ, το οποίο μου το μεταδίδει και έκανα την πουτσα μου λάστιχο!!!ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης

Δεύτερος γύρος κάναμε μπανάκι μαζί, και ταυτόχρονα μου ρουφάει το λάστιχο μου , γλωσσοφιλα και πισοκολητα στο ντουζ , η Λειλα είναι μια γυναίκα γεννημένη καυλα!!!
Την σηκώνω την πάω στο κρεβάτι γαμιοντας, και ξεκινάω γερό σφυροκόπημα, της έκανα τον κόλο πηγάδι , μας άκουσε όλο το μασατζιδικο, τελείωμα στο στόμα της να τα ρουφάει όλα και να χαμογελάει την ώρα που άδειασα το τυρί μου στο λαρύγγι της , ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης κάτσαμε μιλήσαμε δεν έφυγε περίμενε να τελειώσει, η ώρα της με εμένα , μιλήσαμε, είναι ένας πολύ θετικός και χαρούμενος άνθρωπος , τον οποιο τον ερωτεύεσαι άνετα, σίγουρα θα υπάρχει επανάληψη. Το συντομότερο!! ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης για εμενα θεωρώ ότι είναι η καλύτερη του μαγαζιού, προσωπική μου γνώμη φυσικά.ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΝαι!Ναι!Ναι!Ναι!Έρωτας
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Nuru Μασάζ
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λεϊλά
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Πέτρος12345
Μέλος
Εγγραφή:
9 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
53
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, tonos17, Constantinos27 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού