Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 731439
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επισκεψη στο μαγαζι.Η ευγενικη δεσποινιδα στην υποδοχη μου παρουσιασε τις διαθεσιμες κορασιδες.Παμελα, Ολια, Ντιβα και Νανσυ.Θα ηθελα να δω και Αντελινα λογω καλων κριτικων αλλα ηταν σε προγραμμα.Την προσοχη μου τραβηξε η Νανσυ ,Ελληνιδα milf .Με πηρε απο το χερι και με οδηγησε στα ενδοτερα.
Με αφησε να ετοιμασθω και επανηλθε αργοτερα.Ευγενικη και ευχαριστη,εσπασε αμεσως ο παγος .Ανταλλαξαμε φιλοφρονησεις και αρχισαν αμεσως τα χαδια και τα φιλια.Το κυριως πιατο ηταν μονοδρομος.Αφαιρεσε τη ποδια εργασιας και μετα την ανταλλαγη και αλλων εναγγαλισμων απαλαχθηκε και απο τα εσωρουχα. Η Νανσυ ειναι κοντουλα με ωραιο κορμι που το κοσμουν μερικα τατουαζ και piercing στον αφαλο,στηθος τουμπανο φτιαγμενο και τουρλωτο κωλι.Μελαχρινη με μακρυ μαλλι,λιγο εκφυλο προσωπο και λαγνα ματια.Ωραιο μαυρισμα σε ολο το σωμα εκτος απο το κατω μπικινι.Αυτο δημιουργει ωραια αντιθεση.Μια καυλερη οπτασια Γλώσσα.
Την οδηγησα στον καναπε (τυπου κρεβατι) και μετα την ανταλλαγη γλωσσοφιλων την πλακωσα στο γλυψιμο. Πεντακαθαρη μοσχομυριστη και περιποιημενη σε ολα τα σημεια του σωματος. Δεν αφησα ποντο της παραπονουμενο.
Μετα ανελαβε αυτη δραση.Φιλια ,πιπα περιποιηση αρχιδιων και στησιματα ωστε να μπορω και γω να ανταποδιδω.Κατοπιν στηθηκε για Κατσικογάμης και με καλεσε.Ακολουθησα και λικνιζομουν στους ρυθμους της.Συνεχεια με ιεραποστολικο και κατοπιν επιθυμιας μου ξανα πιπα και χειρομαλαξη με την βοηθεια ελαιου.Ετσι ηλθε και το τελος Ναι!.
Το κυριως πιατο εφαγε και ολο το χρονο και κατι τι και ετσι δεν προλαβαμε μασαζ που περιορισθηκε σε μερικα χαδια (η βαθμολογια ειναι μο των αλλων).
Η Νανσυ ηταν σε ολη τη διαρκεια της συνεδρειας συμμετοχικη και προσπαθησε να ικανοποιησει ολες μου τις επιθυμιες .Μια μελαχρινη καυλα.Προσκύνημα
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2020
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
116
Πόντοι:
20.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, sweety72, MACTE ANIMA και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2020
Δεν θα διαφωνήσω στην κριτική σου σε τίποτα. Αν διαβάσεις κ δικές μου κριτικές για την συγκεκριμένη θα βρεις μεγάλη ταύτιση. Την έχω δοκιμάσει κατ' επανάληψη σε Συγγρού, Πειραιά, Φραντζή 4. Μια απορία έχω κ αυτή με το μαγαζί και όχι με εσένα φίλε μου. Η συγκεκριμένη που δεν είναι χθεσινή κ έχει κ μεγάλο κοινό, είναι γνωστή για την Αλβανική καταγωγή της, την οποία μάλιστα δεν έκρυβε (κ καλά έκανε).ποιο το νόημα να την βαφτίζουν Ελληνίδα όπως κ την Αλισια ;; ; στην επιλογή όλων νομίζω η εθνικότητα είναι αδιάφορη, υπηρεσίες κ εμφάνιση ψάχνουμε κ αξιολογούμε
P
petsakas79sp
14 Σεπτεμβρίου, 2020
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να γράψω τις παρασχεθεισες υπηρεσίες .Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει πως γίνεται.
Εδώ ήταν handjob,γλωσσοφιλα,πίπα χωρίς προφυλακτικό,μασάζ και σεξ.
14 Σεπτεμβρίου, 2020
Αγαπητέ petsakas 79 δεν γνωρίζω αν είναι Αλβανίδα.Εμενα την παρουσιάσαμε σαν Ελληνίδα.Ουτε αυτο με απασχολεί απλώς η τέλεια γνώση της γλώσσας βοηθά την επικοινωνία.Νομιζω.
14 Σεπτεμβρίου, 2020
Κοντή μιλφ με τατου και πιρσινγκ... δεν θα την ελεγα οχτάρι...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4