Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
829162
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετά απο μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη επαγγελματικά μέρα ένοιωθα ότι είχα ανάγκη για λίγο χαλάρωμα μετά ''συνοδευτικών''.
Επέλεξα το συγκεκριμένο Μαγαζί πρώτον γιατί ήταν στο δρόμο μου και δεύτερον διότι σαν χώρος μάλλον είναι απο τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος στην Αθήνα.
Μεγάλα ευρύχωρα δωμάτια, πεντακαθαρα παντού, ατομικές μεγάλες ντουζιέρες σε κάθε δωμάτιο. Ολα λούξ.
Την ώρα που πήγα τα στανταράκια μου ήταν κλεισμένα.
Η ευγενικότατη κυρία Σοφία μου έδειξε 5 κοπέλες.
Καμιά δεν μου έκανε κλίκ, αλλά ήταν αργά, ήμουν κουρασμένος και βαριόμουν να κάνω τσάρκα σε άλλα μαγαζιά.
Γαμω το κέρατό μου αναρωτήθηκα, το έχει η μοίρα μου να κάνω τον κασκαντέρ.
Διάλεξα τη Κορίνα.
Η Κορίνα είναι είκοσι χρονών ξανθιά με γαλάνά μάτια, λευκό δέρμα, και εξαιρετικά λεπτή. Συμπαθητικό προσωπάκι λίγο περίεργα τύπου λαγού δόντια και σχετικά μικρά χείλη.
Είναι αυτό που λέμε στυλιάρι. Λεπτό και νευρωδες σώμα με βυζί νούμερο ένα, η ρώγα του οποίου όμως φούσκωνε εντυπωσιακά και ανταποκρινόταν όμορφα στα χάδια μου.
Η κορίνα φιλαει βαθειά και παθιάρικα. Γενικά ανταποκρίνεται στο σέξ και φτιάχνεται πράγμα που γίνεται εμφανές.
Το παράδοξο είναι ότι παρότι έχει μικρά χείλη, πιο δυνατό σημείο της είναι η πίπα που και στους δυο γύρους που παίχτηκαν λίγο έλειψε να με τελειώσει πριν μπω σ ο ωραίο ρόζ νεανικό και σφιχτό μουνάκι της.
Αλλο χαρακτηριστικό. Εξαιρετικά ελαστική. Εβαζε τα πόδια της στους ώμους μου στο ιεραποστολικό και το τερμάτιζε με το να φτάνει τα γόνατά της σχεδόν στο σαγόνι της οδηγώντας τη πουτσα μου στα πολύ βαθειά της ενδότερα.
Είναι παιχνιδιάρα, και έτσι 50 κιλά που ζυγίζει τη σήκωνα και την έκανα ότι ήθελα, παίζοντας πράγμα που της άρεσε.
Στο δεύτερο γύρο που κράτησα και παραπάνω, εκεί που κοπανιόταν πάνω μου στο reverse cow girl, βγάζοντας ραίες σέξυ κραυγουλες σε μια στιγμή σταματησε απότομα και είδα στον απέναντι καθρέφτη τα μπλέ ματάκια της να τραιμοπαίζουν για 2-3 δευτερόλεπτα και να βγάζει μετά κάτι ανάμεσα σε κραυγή και βαθειά εκπνοή απο το στόμα της. Στη συνέχεια γύρισε σε κανονικό cow girl με βούτηξε με τα δυο χέρια απο το κεφάλι και με ένα πραγματικά εξοντωτικό ρυθμό με τελείωσε σε λιγότερο απο μισό λεπτό.
Συνολικά μια καλή εμπειρία. ειχα πολυ καιρό να πάω με τόσο νέα κοπέλα.
Οσον αφορά το μασάζ. Απλά δεν το έχει. Είναι καθαρά τυπικό για να μην πω ανύπαρκτο το μασάζ της.
Οσοι γουστάρετε πιπίνια και στυλιάρια σπεύσατε.
Επέλεξα το συγκεκριμένο Μαγαζί πρώτον γιατί ήταν στο δρόμο μου και δεύτερον διότι σαν χώρος μάλλον είναι απο τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος στην Αθήνα.
Μεγάλα ευρύχωρα δωμάτια, πεντακαθαρα παντού, ατομικές μεγάλες ντουζιέρες σε κάθε δωμάτιο. Ολα λούξ.
Την ώρα που πήγα τα στανταράκια μου ήταν κλεισμένα.
Η ευγενικότατη κυρία Σοφία μου έδειξε 5 κοπέλες.
Καμιά δεν μου έκανε κλίκ, αλλά ήταν αργά, ήμουν κουρασμένος και βαριόμουν να κάνω τσάρκα σε άλλα μαγαζιά.
Γαμω το κέρατό μου αναρωτήθηκα, το έχει η μοίρα μου να κάνω τον κασκαντέρ.
Διάλεξα τη Κορίνα.
Η Κορίνα είναι είκοσι χρονών ξανθιά με γαλάνά μάτια, λευκό δέρμα, και εξαιρετικά λεπτή. Συμπαθητικό προσωπάκι λίγο περίεργα τύπου λαγού δόντια και σχετικά μικρά χείλη.
Είναι αυτό που λέμε στυλιάρι. Λεπτό και νευρωδες σώμα με βυζί νούμερο ένα, η ρώγα του οποίου όμως φούσκωνε εντυπωσιακά και ανταποκρινόταν όμορφα στα χάδια μου.
Η κορίνα φιλαει βαθειά και παθιάρικα. Γενικά ανταποκρίνεται στο σέξ και φτιάχνεται πράγμα που γίνεται εμφανές.
Το παράδοξο είναι ότι παρότι έχει μικρά χείλη, πιο δυνατό σημείο της είναι η πίπα που και στους δυο γύρους που παίχτηκαν λίγο έλειψε να με τελειώσει πριν μπω σ ο ωραίο ρόζ νεανικό και σφιχτό μουνάκι της.
Αλλο χαρακτηριστικό. Εξαιρετικά ελαστική. Εβαζε τα πόδια της στους ώμους μου στο ιεραποστολικό και το τερμάτιζε με το να φτάνει τα γόνατά της σχεδόν στο σαγόνι της οδηγώντας τη πουτσα μου στα πολύ βαθειά της ενδότερα.
Είναι παιχνιδιάρα, και έτσι 50 κιλά που ζυγίζει τη σήκωνα και την έκανα ότι ήθελα, παίζοντας πράγμα που της άρεσε.
Στο δεύτερο γύρο που κράτησα και παραπάνω, εκεί που κοπανιόταν πάνω μου στο reverse cow girl, βγάζοντας ραίες σέξυ κραυγουλες σε μια στιγμή σταματησε απότομα και είδα στον απέναντι καθρέφτη τα μπλέ ματάκια της να τραιμοπαίζουν για 2-3 δευτερόλεπτα και να βγάζει μετά κάτι ανάμεσα σε κραυγή και βαθειά εκπνοή απο το στόμα της. Στη συνέχεια γύρισε σε κανονικό cow girl με βούτηξε με τα δυο χέρια απο το κεφάλι και με ένα πραγματικά εξοντωτικό ρυθμό με τελείωσε σε λιγότερο απο μισό λεπτό.
Συνολικά μια καλή εμπειρία. ειχα πολυ καιρό να πάω με τόσο νέα κοπέλα.
Οσον αφορά το μασάζ. Απλά δεν το έχει. Είναι καθαρά τυπικό για να μην πω ανύπαρκτο το μασάζ της.
Οσοι γουστάρετε πιπίνια και στυλιάρια σπεύσατε.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
μακαρι να βελτιωθηκε στο σερβις της.
ισως της δωσω μια δευτερη ευκαιρια γιατι μ αρεσουν τα πιπινακια.
Mind σου συστήνω ανεπιφύλακτα να το κάνεις πιο συχνά. Δεν λέω, καλές οι ώριμες μεγαλοκοπέλες και με ανώτερο service γενικά, αλλά το νιάτο είναι το απόλυτο super-boost για τόνωση του ego σου. Χράτσα-χρούτσα με το μασελάκι μας!
Πάντως για να είμαστε όσο το δυνατό πιο αντικειμενικοί (λέμε τώρα) η Κορίνα αν την δεις έξω (την έχω πετύχει από τύχη και ξέρω) είναι ανθυπο-μέτρια, και λόγω θεόστραβων δοντιών και μέτριου ντυσίματος. Ίσως και να μην ρίξεις βλέμμα πάνω της. Όμως τελικά έχει νεανικότατο και σφιχτό κορμί και αυτό κάνει την διαφορά στο διαταύτα... Συν το ότι είναι γενικά φιλότιμη στο σέρβις, χωρίς όμως να κάνει και παππάδες. Πως θα μπορούσε άλλωστε σε αυτήν την ηλικία;
Συνολικά αξιόλογη, και για γερόγατους "αναζωογονητικότατη" η Κορίνα μας!