Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 11 10
Μασατζίδικα
51893
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επίσκεψη χτες στο Relax.
Πήγα ξεκάρφωτος και ήμουν τυχερός που η Ελένη ήταν ελεύθερη εκείνη την ώρα αλλά όχι για όσο θα ήθελα (είχε ραντεβού και γενικά δουλεύει μόνο ραντεβού μου είπε), οπότε μόνο 40+ λεπτά μαζί της.
Από μόνη της πρότεινε να μην πληρώσω για ώρα και μετά βιαστεί η ίδια και μου την χαλάσει. Πολύ σωστή και επαγγελματική συμπεριφορά.
Στα του αθλήματος το μασάζ ήταν πολύ καλό (για τέτοιο χώρο δεν περιμένω παραπάνω). Παρακάτω περίμενα αλλά ευτυχώς δεν.
Η εν λόγω κοπέλα είναι που ίσως αγνοήσεις στον δρόμο αλλά όταν μπει στο δωμάτιο με τα στήθια έξω θα αλλάξεις γνώμη. Έχει πάρα πολύ καλό, γεμάτο και στητό στήθος που πολλές εικοσάχρονες θα το φθονούσαν.
Το μασάζ το έκανε χωρίς να μου ζαλίσει τα συκώτια με περιττές κουβέντες (ότι ήθελα), απεναντίας με άφησε και χαλάρωσα στα χέρια της.
Το στοματικό ήταν αρκετά ικανοποιητικό όπως και η πεομάλαξη κατά την διάρκεια της οποίας και έγινε η ολοκλήρωση της συνάντησης.
Σαν συμπεριφορά είναι άψογη, περιποιητική και με χιούμορ.
Επίσης προσέχουν να μην συγκρουστούμε μεταξύ μας στα μπες-βγες. Πολύ θετικό για όσους νοιάζονται γι' αυτό.
Έφυγα ικανοποιημένος και χαλαρός.
Πήγα ξεκάρφωτος και ήμουν τυχερός που η Ελένη ήταν ελεύθερη εκείνη την ώρα αλλά όχι για όσο θα ήθελα (είχε ραντεβού και γενικά δουλεύει μόνο ραντεβού μου είπε), οπότε μόνο 40+ λεπτά μαζί της.
Από μόνη της πρότεινε να μην πληρώσω για ώρα και μετά βιαστεί η ίδια και μου την χαλάσει. Πολύ σωστή και επαγγελματική συμπεριφορά.
Στα του αθλήματος το μασάζ ήταν πολύ καλό (για τέτοιο χώρο δεν περιμένω παραπάνω). Παρακάτω περίμενα αλλά ευτυχώς δεν.
Η εν λόγω κοπέλα είναι που ίσως αγνοήσεις στον δρόμο αλλά όταν μπει στο δωμάτιο με τα στήθια έξω θα αλλάξεις γνώμη. Έχει πάρα πολύ καλό, γεμάτο και στητό στήθος που πολλές εικοσάχρονες θα το φθονούσαν.
Το μασάζ το έκανε χωρίς να μου ζαλίσει τα συκώτια με περιττές κουβέντες (ότι ήθελα), απεναντίας με άφησε και χαλάρωσα στα χέρια της.
Το στοματικό ήταν αρκετά ικανοποιητικό όπως και η πεομάλαξη κατά την διάρκεια της οποίας και έγινε η ολοκλήρωση της συνάντησης.
Σαν συμπεριφορά είναι άψογη, περιποιητική και με χιούμορ.
Επίσης προσέχουν να μην συγκρουστούμε μεταξύ μας στα μπες-βγες. Πολύ θετικό για όσους νοιάζονται γι' αυτό.
Έφυγα ικανοποιημένος και χαλαρός.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2020
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2020
Γειά σου συναγωνιστή. Το μαγαζί αυτό προσφέρει και sex η μονο μασάζ και πιπα? Ευχαριστώ πολυ?
Μ4
Μινώταυρος 45
01 Σεπτεμβρίου, 2020
Αγαπητέ Μινώταυρε, απ' ότι κατάλαβα έχει και σεξ στο φουλ πρόγραμμα. Δεν ρώτησα αλλά εκεί έπαιξε το υπονοούμενο.
Q
Quarantaris
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2