Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730847
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεν εχω γράψει ποτέ κριτική, κυρίως γιατί δεν έχω την εμπειρία πολλών εδω μέσα, οπότε δεν πιστεύω πως μπορω να συγκρίνω μια κοπέλα με άλλες και να την αξιολογήσω επαρκώς....
Αλλά σήμερα δεν άντεξα!!
Πήρα την Αντριάνα γιατι ηταν η μονη διαθέσιμη, αλλα και φυσικά μουναρος...
Κι εκει τελειώνουν ολα τα καλά της!!
Ο,τι χειρότερο σε διάθεση με μούτρα μεχρι το πάτωμα, βλεμμα δημοσίου υπαλλήλου κι αντε να συμπληρωσουμε την αιτηση να φυγει ο μαλακας...
Κρίμα γιατι με το παρουσιαστικο της θα μπορούσε να ειναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορει!! Ισως σε καποιους αρεσει να τους φτυνει η γκομενα... τι να πω...
Αν δεν ηταν η πρωτη φορα μου στο εν λογω ιδρυμα θα εκανα παραπονα, αλλα ειπα πρωτη φορα να μην φανω κακος....
Αλλά σήμερα δεν άντεξα!!
Πήρα την Αντριάνα γιατι ηταν η μονη διαθέσιμη, αλλα και φυσικά μουναρος...
Κι εκει τελειώνουν ολα τα καλά της!!
Ο,τι χειρότερο σε διάθεση με μούτρα μεχρι το πάτωμα, βλεμμα δημοσίου υπαλλήλου κι αντε να συμπληρωσουμε την αιτηση να φυγει ο μαλακας...
Κρίμα γιατι με το παρουσιαστικο της θα μπορούσε να ειναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορει!! Ισως σε καποιους αρεσει να τους φτυνει η γκομενα... τι να πω...
Αν δεν ηταν η πρωτη φορα μου στο εν λογω ιδρυμα θα εκανα παραπονα, αλλα ειπα πρωτη φορα να μην φανω κακος....
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2020
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Φιλικα στο λεω...
Αλλωστε το ιδρυμα φημιζεται για τα ωραια κοριτσια... αλλα με μετριες επιδοσεις!!!
Δεν τα κλαιω τα λεφτα. Ακαποτη πιπουλα, γλωσοφιλιασμα ,την γαμησα κανα δεκαλεπτο κι εχυσα γιατι ειναι μεγαλη καβλα. Μου εκανε καλο μασαζ, αλλα σιγουρα η διαθεση της ηταν καπως.