Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 11 10
Μασατζίδικα 51957
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
*Την Ελένη πλέον την έχω στις σίγουρες επιλογές μου.Έχω περάσει από όλα τα ιδρύματα που έχει εργαστεί και ως καλή οικοδέσποινα ξέρει να δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα στα μαγαζιά της...Γλώσσα
Πέρασα λοιπόν και από το νέο χώρο όπου εργάζεται.
*Στην Δάφνη λοιπόν σε ένα όμορφο ίδρυμα με ωραία απλά δωμάτια με όλα τα απαραίτητα ένα εκ των οποίων, διαθέτει και τζακουζι...(*σε αυτό πέρασα...)ΚουλΚουλ

Μαζί της έχει και τρεις κοπελες ακόμη είδα τις δύο οι οποίες είναι γνώριμες σε όσους γυρίζουν τα μασατζιδικα..!
Η Ελένη στην υποδοχή όπως συνηθίζει,αλλά συγχρόνως περνάει και στο δωμάτιο και έτσι όπως την είδα με τη λευκή ρόμπα και τα μαύρα εσώρουχα την επέλεξα για τα ενδότερα...
Συζήτηση σε φιλικό κλίμα στην αρχή και έναρξη προκαταρκτικών στα όρθια.Στοματικο με τεχνική όπου εκεί έγινε και η πρώτη καταθεση...Μικρη διακοπή για φρεσκαρισμα και έναρξη του μασάζ.Το γνωρίζει το αντικείμενο και έχει αναφερθεί από αρκετούς συναγωνιστες...Σωστες πιέσεις εκεί που χρειάζεται και απαλές εκεί που πρέπει...Δεύτερο μέρος με ποικιλία στάσεων στοματικού και συμμετοχή όπως πάντα σε πολύ καλό επίπεδο.Εμμμμ
Άνετη,ευχάριστη όπως πάντα με συνόδεψε μέχρι την έξοδο.Νομιζω ότι η Ελένη αποτελεί για κάποιους στανταρακι κι αν όχι,τουλάχιστον μία φορά το χρόνο έτσι για υπενθύμιση...!Σπασίκλας

Καλη συνέχεια!Καπέλο
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ελένη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
738
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 alpula, xilnik, delipas και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2020
Χερετε επειδη δεν εχω παει σε μασαζ
Να ρωτησω μπορεις να τελιωσεις 2 φορες στο προγραμμα με τα 80 για 45 λεπτα?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1