Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 828018
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Κυριακή το απόγευμα μετά από ένα απολαυστικό πρωινό μπάνιο και ένα εξαιρετικό γεύμα με γαρίδες θαλασσινά και οστρακοειδή οι ορέξεις ξύπνησαν βαρβάτες. Ισως τα οστρακοειδή να λειτούργησαν Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Επισκεψη λοιπόν το απόγευμα στο Λαγουμιτζή 23 που είναι στανταράκι μου για τα έκτακτα όποτε θέλω να σπάσω το σερί μου με τις γκόμενες.

Για τον χώρο έχουν γραφεί και από άλλους φίλους σχόλια. Νέος μοντέρνος χώρος με πολύ μεγάλα δωμάτια που όλα έχουν και μασαζοκρέβατο αλλά και διπλό κρεβάτι, όπως και ευρυχωρα ατομικά λουτρά που ούτε σε ξενοδοχεία δεν βρίσκεις. Από τυς χώρους που έχω δεί είναι ο κορυφαίος, και έχω δεί πάρα πολλούς !!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Απο τα στανταράκια μου ελεύθερη ήταν η Ξένια η οποία και ετιμήθη με πολύ καλές ώς συνήθως εντυπώσεις. Πρέπει να έχω πάει 4 η 5 φορές μαζί της, οπότε η κριτική είναι ούτως η άλλως οφειλόμενη.

Η Ξένια είναι 26-27 ετών. Περίπου 1,65 στο ύψος. Ρωσίδα. Στα θετικά της, πολύ όμορφα εκφραστικά γαλαζοπράσινα μάτια, μεγάλα σαρκώδη και σέξυ φυσικά και όχι τεχνητά χείλη, πολύ ωραία λευκή επιδερμίδα χωρίς στίγματα και τεράστια μαλαοκοειδή τατουάζ. Το μόνο αρνητικό της μια χαλάρωση, και κάποιες ραγάδες στην κοιλιά προφανώς λόγω γέννας. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, οι πολύ μεγάλες και ευερέθιστες ρόγες. Πρέπει να είναι απο τις μεγαλύτερες που έχω δεί. Πιο νέα,και πριν τη γέννα, το στήθος της θα πρέπει να ήταν ιδανικό χωρίς όμως και τώρα να σε αφήνει παραπονεμένο, το αντίθετο μάλλον.

Στα του αγώνα τώρα. Εχει στην αρχή μια συμπεριφορά τύπου ''μαγκάκι'' που σε κάποιους μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους μπορεί να φαίνεται ντεκαβλέ για γυναίκα. Ανήκω στους δεύτερους. Αυτό όμως όπως είπα στην αρχή. Διότι αν την πας σιγά σιγά και αισθησιακά την ξεκλειδώνεις, και το σχηνικό ανατρέπεται ολοκληρωτικά μια και αρχίζει να γουργουρίζει σαν γάτα από την ηδονή πράγμα που σε εμένα τουλάχιστον δίνει μια ωραία και ιδιάίτερη αίσθηση προσωπικής ''επίδοσης''.

Φιλάει βαθειά και αισθησιακά, Πολύ καλή πίπα και εξαιρετικές αληθινές και όχι αληθοφανείς κραυγούλες σε αντίθεση με κάτι άλλα προσποιητά μουγγανίσματα που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε σε κάποιες επαγγελματίες που συναντήσαμε. Καλή ανταπόκριση στις πρωτοβουλίες μου και καλά στησήματα πράγμα που δείχνει ότι το θέμα σεξ το κατέχει.

Δύο γύροι με ενδιάμεσο μασάζ. Παρότι ξεπεράσαμε κατά δέκα λεπτά την ώρα, μια και λόγω ηλικίας στο δεύτερο γύρο αργώ πολύ να χύσω, προς τιμήν της δεν είπε τίποτα.

Συνολικά μια πολύ καλή συνάντηση, η οποία σίγουρα θα επαναληφθεί όταν οι συνθήκες συντρέξουν και πάλι.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ξένια