Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 66 10
Πατησίων 131
Hot
Μασατζίδικα
171373
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Ελενα την γνωρίζω αρκετα χρόνια και προς τιμήν της οσα χρόνια και αν περασουν παραμενη κορμαρα η ατιμη
Αφου εκανα λιγη κουβεντα με την οικοδεσποινα Βικυ (και αυτη πολλα χρονια γνωριμη και αψογη στα καθηκοντα της υποδοχης) ειδα τα κοριτσια
Η Ρωσιδα Αννα που μου εχει γυαλισει έλειπε γιατι ηταν αδιαθετη οποτε επέλεξα την Ελεναρα.
Η Ελεναρα ειναι μια κοπέλα απο το πρωην ανατολικο μπλοκ σχετικα ψιλη αδυνατη με γυμνασμενο κορμι λαμπαδα
εχει εντυπωσιακο σπαστο πολυ μακρη ξανθο μαλλι και γενικα ειναι σεξυ σαν παρουσια. Φορουσε γοβες και ενα εφαρμοστο μινι φορεμα που τονιζε τα ομορφα ποδια της και τους γλουτους της
Περασα στο μεγαλο προγραμμα των 70 λεπτων
Καθαριοτητα στο δωματιο και εισοδος Ελεναρας!
Η Ελενα ειναι ακρως κοινωνικη με πολυ χιουμορ και η συνηπαρξη στο δωματιο μαζι της ειναι μια πολυ ευχαριστη εμπειρια οχι μονο ερωτικα
Καλο μασαζ για κανα 20 λεπτο φορωντας μονο το στρινγκ της και μετα αγωνας με παρα πολυ ενταση. Αψογα στησιματα στο καναπε και συμμετοχη με κραυγες και βρωμολογα. Σουπερ απο καθε αποψη.
Δεν κλεβει χρονο, κανει καλα οτι της ζητησεις δεν βαριεται.
στην εξοδο η κα Βικυ με κερασε αναψυκτικο να αναπληρωσω τα χαμενα υγρα
Αυτα για την εμπειρια μου απο την Ελενα.
Αφου εκανα λιγη κουβεντα με την οικοδεσποινα Βικυ (και αυτη πολλα χρονια γνωριμη και αψογη στα καθηκοντα της υποδοχης) ειδα τα κοριτσια
Η Ρωσιδα Αννα που μου εχει γυαλισει έλειπε γιατι ηταν αδιαθετη οποτε επέλεξα την Ελεναρα.
Η Ελεναρα ειναι μια κοπέλα απο το πρωην ανατολικο μπλοκ σχετικα ψιλη αδυνατη με γυμνασμενο κορμι λαμπαδα
εχει εντυπωσιακο σπαστο πολυ μακρη ξανθο μαλλι και γενικα ειναι σεξυ σαν παρουσια. Φορουσε γοβες και ενα εφαρμοστο μινι φορεμα που τονιζε τα ομορφα ποδια της και τους γλουτους της
Περασα στο μεγαλο προγραμμα των 70 λεπτων
Καθαριοτητα στο δωματιο και εισοδος Ελεναρας!
Η Ελενα ειναι ακρως κοινωνικη με πολυ χιουμορ και η συνηπαρξη στο δωματιο μαζι της ειναι μια πολυ ευχαριστη εμπειρια οχι μονο ερωτικα
Καλο μασαζ για κανα 20 λεπτο φορωντας μονο το στρινγκ της και μετα αγωνας με παρα πολυ ενταση. Αψογα στησιματα στο καναπε και συμμετοχη με κραυγες και βρωμολογα. Σουπερ απο καθε αποψη.
Δεν κλεβει χρονο, κανει καλα οτι της ζητησεις δεν βαριεται.
στην εξοδο η κα Βικυ με κερασε αναψυκτικο να αναπληρωσω τα χαμενα υγρα
Αυτα για την εμπειρια μου απο την Ελενα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2020
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας