Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 447 10
Μασατζίδικα 673119
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη απογευματινή και έπαιζαν 2-3 κοπέλες. Διάλεξα την Αγάπη (το ένα από τα 2 στανταράκια μου του συγκεκριμένου ''καταστήματος'', το άλλο είναι η Αλίσια).Την Αγάπη την έχω πάρει πολλές φορές και duo με Αλίσια και μόνη της. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κάθε φορά που τελειώνει το ραντεβού μας μετά βίας σηκώνομαι από το κρεββάτι και περπατάω!!!Την γνώρισα εκεί πριν πολλά χρόνια και κάθε φορά είναι πύραυλος!!!Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να περάσω μαζί της ''μέσα'' γιατί δοκίμαζα κατά καιρούς διάφορα new entries κοπέλες αλλά τελικά...σαν την Αγάπη & την Αλίσια...δεν έχει(που λένε και στη Θεσσαλονίκη)!!!
Τρελή πίπα μέχρι να στον λιώσει, βαθιά μέσα στο λαρύγγι μέχρι να τερματίσει, γλύψιμο παντού και τα παίρνει όλα στο στόμα μέχρι να βγει και η τελευταία σταγόνα, αλλιώς δεν σταματάει να γλύφει! Στο σεξ είναι δυναμίτης με πολλά αεροπλανικά(λες και ήταν ακροβάτης σε τσίρκο)με αποτέλεσμα να καταφέρνει και να επιζητά μόνη της συνεχείς βαθιές διεισδύσεις(μέχρι να πιάσει πάτο λέμε)!
Για την κωλάρα της τι να πω? Την 'τιμώ' πάντα και το ζητάει και εκείνη!!!Και εκεί στάσεις και κινήσεις μέχρι να τερματίσεις μέσα στην κωλάρα και να πιάσεις πάτο!Με πολύ ένταση και δύναμη οι διεισδύσεις στην κωλάρα που το ζητάει και εκείνη μόνη της!!!
Μασαζάκι χαλαρό στο ενδιάμεσο των 2 γύρων για να μαζέψω δυνάμεις!!!
Αγάπη: εγγύηση για να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου φεύγοντας από το δωμάτιο!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
djnet71
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
576
Πόντοι:
6.055
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 scouser88, manmegas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2020
λόγο ότι την έχω δοκιμάσει πιο παλιά ...είχε το γνωθι....δηλαδή ο σωματοτυπος τηςMoney MouthMoney MouthΤώρα λόγο απουσίας τον δυνατών κοριτσιών κ της ζήτησης το έχει ξεχάσει ...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1