Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 817097
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μέσα στην καραντίνα δεν είχα επιχειρήσει κάποια "καταδρομική" στο θεραπευτήριο που επισκέπτομαι συστηματικά τα τελευταία χρόνια. Στο Ζανόσπιτο την πρώτη φορά (περίπου 10 χρόνια πριν) είχα συνεδρία με την ίδια την Ζάνα και αργότερα με την Σόνια και την Αντριάνα την μικρή. Έπαιξαν και duo με Σόνια και Αντριάνα αλλά και με Ιζαμπέλα (να προσέχετε όσοι δεν αρέσκεστε στην tantra!) και Βερόνικα. Τα τελευταία λοιπόν 2 χρόνια η Βερόνικα έχει γίνει το "στανταράκι" μου. Είναι και θέμα ηλικίας, μετά τα 60 αρχίζεις και δεν ρισκάρεις πολύ, γίνεσαι και πιο "αγαπούλης"! Γερο-μύστης
Μικρή παρένθεση: Την Βερόνικα την είχα πρωτογνωρίσει στο ΜΠ6 (Γκαλίνα). Όταν έφυγε από εκεί, δεν ήξερα οτι είχε πάει στης Ζάνας και όταν διάβασα κάποια κριτική, την άλλη μέρα τηλεφώνησα!
Για τον σωματότυπο της κλπ έχουν γράψει και άλλοι. Προσωπικά μου κάνει και μου αρέσουν οι κάπως "μπαμπάτσικες" οπότε όλα καλά! Στο μασάζ δεν μπορώ να πω πολλά, χαδάκια μου αρέσουν (ο πορνόγερος!)οπότε πάντα ζητάω αισθησιακό και απαλό! Μη περιμένετε anal rimming, δεν το ξεκινάει και δεν το ζητάω ποτέ, περισσότερο από σεβασμό στις κοπέλλες, λέω "θες τώρα να έχει όρεξη να βάζει την γλώσσα της στον πρωκτό του οποιουδήποτε?". Οπότε συνήθως (και την τελευταία φορά) ολοκληρώνουμε με ένα ωραίο 69 στο οποίο μερικές φορές (όχι πάντα) χύνει! Δακτυλιάσματα από μένα τουλάχιστον δέχεται (έχω πάντα προσεγμένα νύχια), προσοχή όμως φίλοι μου: Μία κοπέλα ενώ μπορεί με κάποιον να βγάζει "γούστα", με κάποιον άλλον να μη της βγαίνει! Επαγγελματίες είναι, δεν είναι αντικείμενα, έχουν κι αυτές τις ώρες τους και τα γούστα τους! Έχω φάει κι εγώ "χυλόπιτες" μερικές φορές σε κάποια θεραπευτήρια και απλά ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ!
Παρασύρθηκα όμως στην πολυλογία μου και άφησα τον βασικό λόγο που γράφω την κριτική:
Όπως είπα παραπάνω ο λόγος της επίσκεψης ήταν για να δω τα μέτρα προστασίας καθ' όσον ανήκω σε "ομάδα υψηλού κινδύνου" και πρέπει να προσέχω!
1ο φάουλ (και τελευταίο: Οι κοπέλες δεν φορούσαν μάσκες! Και θα μου πείτε: "Και πως θα τις δεις με την μάσκα ρε φίλε?". Εδώ υπάρχει ένα point αλλά εγώ πήγα στοχευμένα και δεν έκατσα καν για την πασαρέλα! Συνεχίζω: Μέσα στο δωμάτιο η Βερόνικα εμφανίστηκε με ένα ψηφιακό θερμόμετρο και μου μέτρησε την θερμοκρασία στο μέτωπο! Μετά οινόπνευμα στα χεράκια και (εννοείται) αλλαγή του καλύματος του μασαζοκρέβατου! (Καλά αυτό γινόταν και πριν!). Προσωπικά αισθάνθηκα αρκετά ασφαλής!Εννοείται θα επαναληφθεί η συνεδρία τις επόμενες μέρες!Γερο-μύστης
Υγιαίνετε!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2020
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 erethis72, tenten956, koumanidas και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2020
Ποιό είναι το ΜΠ6;
11 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μονής Προδρόμου 6, υπάρχει string και κριτικές!
16 Οκτωβρίου, 2020
εγω παντως με την Σόνια τον παιζω ακομα! δεν ξεπερνιεται αυτη η καυλα για την πίπα της και τα βυζια της
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3