Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829150
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα απο τρεις μηνες και παραπανω που ειχα να περασω απο το παρον ιδρυμα εκανα την επισκεψη μου την περασμενη εβδομαδα.
παρουσιες πολλες,γυρω στις δεκα κοπελλες,αλλες γνωστες κι αλλες οχι.
παρουσες μεταξυ αλλων οι Ρεγγινα,Λειλα σε δωματιο,Μαιρη κι αυτη σε δωματιο,Μαρτα,Στελλα που δεν την εχω ξαναδει,δεν ξερω αν ειναι η ιδια που αναφερθηκε στο Σ40-42,Ριτα που κι αυτη δεν την ειχα ξαναδει και η οποια τιμηθηκε. τις αλλες δεν τις θυμαμαι.
για το χωρο τα εχουμε ξαναπει,οποτε δεν χρειαζεται να αναφερθω.

Ριτα λοιπον.

ομορφο κοριτσι 22-23 ετων απο Μολδαβια ειπε,ομιλουσα πολυ καλα Ελληνικα,με ωραια καστανοξανθα μακρια μαλλια,αδυνατο ως skinny κορμι,κοντουλα γυρω στο 160-165,στηθος μικρο στητο,κωλαρακι κι αυτο μικρο και πολυ ομορφα γκριζα γκριζοπρασινα ματια.
ο ορισμος του πετιτ δηλαδη. δεν ηθελα και πολυ για να την επιλεξω.

μετα τα συνηθη διαδικαστικα η κοπελλα επανηλθε στο δωματιο με χαμογελο αλλα και λιγο μαγκωμενη.
για αυτο το μαγκωμα ισως φταιει οτι ειναι νεα ακομα και εργαζεται σχεδον 10-15 μερες μονο οπως ειπε,αλλα με την κουβεντα χαλαρωσε.

αρχη με μασαζακι και χαλαρωτικη κουβεντα λοιπον.
το κοριτσι δεν το πολυεχει στο μασαζ,κανει ασυγχρονιστες κινησεις και επαναλαμβανει την ιδια κινηση στην πλατη κυριως,που τελικα μοιαζει με τριψιμο πιο πολυ παρα με μασαζ.
προσπαθει ομως και με την καλη διαθεση που εχει,το χαμογελο και λιγο τη συζητηση περι ανεμων και υδατων ξεπερναει την οποια αμηχανια αυτο δημιουργει και περναει το πρωτο μερος της συνεδριας.
οσοι λοιπον θελετε και καλο μασαζ το κοριτσι δεν προτεινεται,τουλαχιστον για τωρα. αργοτερα ισως,δεν ξερω. εγω που δεν ειχα αυτη τη φορα ιδιαιτερες απαιτησεις για μασαζ,δεν με ενοιαξε.

στο δευτερο μερος κινειται σε χαμηλες στροφες. μην περιμενετε πορνοσταρικα πηδηματα και τετοια.
το στοματικο της ειναι σε ανεκτο επιπεδο,γλυφει μπαλλακια,παιζει με το πεος,ενιοτε το παιρνει κι ολο μεσα,αλλα οχι για πολυ. η αληθεια ειναι πιστευω οτι δεν τη βοηθαει και γενικοτερα η κατασκευη της σ' αυτο αφου ειναι πολυ μικροκαμωμενη κι ολα πανω της ειναι μικρα.
μικρο στοματακι που δυσκολα πιστευω καταφερνει μεγαλα μεγεθη,μικρο στηθακι,μικρο κωλαρακι. ενα κοριτσι πολυ μινιον δηλαδη.
στα υπολοιπα δεχεται και της αρεσει οπως φανηκε γλυψιμο στο μικρο κι αυτο μουνακι της,δαχτυλακι με τροπο και μπρος και λιγο πισω,συμμετεχει με λιγες φωνες αχ και βαχ κλπ. κωλο φυσικα δεν δινει και η αληθεια ειναι οτι τον λιμπιστηκα.
στο κυριως σεξ παιρνει πρωτοβουλιες οπως φανηκε αφου ζητησε μονη της να δοκιμασουμε διαφορες στασεις.
την πηρα σε reverse cow αρχικα με πολυ ωραια ανεβοκατεβασματα πανω μου,μετα σε κανονικο cowgirl και τελος στα τεσσερα με θεα το πολυ ομορφο μικρο κωλαρακο της.
τελειωμα στον πρωτο γυρο σεξ στο στομα οπου πνιγηκε λογω της ποσοτητας και τη δευτερη φορα στην πλατη της,λερωνοντας με σπερμα ενα μικρο τατου που εχει στο σχημα του ηλιου.

ετσι λοιπον κυλησε η μια ωρα του προγραμματος χωρις να το καταλαβω.
δεν μπορω να πω οτι περασα ασχημα.
στο δωματιο λοιπον συνοπτικα,το κοριτσι δεν κανει παπαδες οπως αλλα βαρια ονοματα,τοσο στο μασαζ,οσο και στον αγωνα,αλλα εχει πιστευω τα φοντα και την εμφανιση να ξεχωρισει αμα θελει.
στα βασικα παντως δηλαδη συμμετοχη στον αγωνα,cim και γενικα την καβλα την εχει.
ο χρονος θα δειξει για τα υπολοιπα. εγω παντως θα την ξαναπαρω μετα απο λιγο καιρο που θα ξετριφτει,αφου οπως μου ειπε εργαζεται σχεδον δυο εβδομαδες μονο.

ιδωμεν λοιπον.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
petergsp
Τιμημένος
191
Πόντοι:
41.813
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, hustler, Εκλεκτικός και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2020
Ναι. Πας να μας πεις ότι λόγω του "...μινιόν" δεν πέρασες και τέλεια!
Εγώ καταλαβαίνω ότι το καταγάμησες και το πιτσίλισες άνευ περιορισμών το πιπίνι...
Άρα πάλι καλά που "δεν μπορείς να πεις πως πέρασες και άσχημα"...
Άντε, καλή αρχή και πάντα τέτοια Μεγάλο χαμόγελο
10 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
να 'σαι καλα φιλε,καλες συνεδριες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2