Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Μασατζίδικα 44775
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επισκεψη στο μαγαζι.Στην πορτα με υποδεχθηκε η Βανεσσα με ασπρη ποδια,εμφανιση του μαγαζιου οπως μου ειπε χαριτολογωντας.Στανταρακι μου αλλα θα εμπαινε σε προγραμμα μιας ωρας.Στο μαγαζι ηταν ακομη η Ελενη Ρωσιδα milf που ηταν σε προγραμμα και η Αλινα που μολις ειχε βγει απο το δωματιο.Ετσι αποφασισα να προχωρησω με Αλινα που ειχε δοκιμασθει στο παρελθον με θετικες εντυπωσεις.
Κερασμα ποτου και προετοιμασια μου στο δωματιο και μετολιγον εμφανιση της Αλινας.Ρωσιδα που μιλα καλα Ελληνικα, 30+,ξανθο μαλλι,με ωραιο προσωπο,μετριο αναστημα,φυσικο στητο βυζακι.Την επεσα κατευθειαν για το κυριως πιατο.Ματάκι
Αφαιρεσε οτι ρουχα φορουσε σηκωσε την ακρη του μασαζοκρεβατου και με εβαλε να κατσω σαν αρχοντας.Αρχισαν τα φιλια και τα χαιδεματα.Σιγα σιγα με φιλαγε στον λαιμο,στο στηθος,μου πιπιλαγε τις ρωγες και συνεχισε φιλωντας με στη κοιλια με καταληξη στο εργαλειο. Ωραια πιπα αργη με περιποιηση του κορμου και των αρχιδιων.Βαθεια υγρη και με διαρκεια.Συνεχεια με σεξ.Πρωτα Κατσικογάμης πανω στο μασαζοκρεβατο και κατοπιν ιεραποστολικο.Πριν το τελος βγηκα ξαναξαπλωσα και ζητησα παλι πιπα.Προθυμα ανταποκριθηκε (ζητησε μονο να μην εχουμε cim) τον πηρε στο στομα και το τελος ηλθε ενω αυτη μου πιπιλαγε τα αρχιδια και τον επαιζε με το χερι της.Ναι!
Εν συνεχεια μου ειπε να μου κανει μασαζ.Αν και ο χρονος ηταν λιγος της ειπα να επικεντρωθει στην πλατη και την μεση. Προθυμα και κει προσπαθησε να με ευχαριστησει και μαλιστα ξεπερασε και τον διαθεσιμο χρονο.
Και ετσι τελειωσε η συνεδρεια.Η Αλινα προσπαθησε να με ευχαριστησει σε ολα.Μια τιμια συναντηση με πολυ αισθησιασμο.Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2020
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
25 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
112
Likes:
18.566
Πόντοι:
20.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 188458, koukos19 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού