Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 98 10
Μασατζίδικα 229862
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ακουσα ενα φιλο που πηγε πρν μερικες μερες και περασα απο το λαδαδικο Στη πορτα της εισοδου δεν υπαρχει κουδουνι που να λεει μασαζ ουτε και πινακιδα.Μαλλον με ειδαν απο τη καμερα και μου ανοιξαν.Ανεβηκα με τα ποδια ολους τους οροφους και πηρα τηλ ,αφου δ εμπορουσα να το βρω.Τελικα μου ειπαν οτι ειναι στο πεμπτο.Πραγματι στο κουδουνι με μαρκαδορο και μικρα γραμματα γραφει μασαζ.Οταν μπηκα μεσα ειχε διακοπη ρευματος οποτε αναψαν κερακια.Η Τανια δεν ειχε ερθει οποτε εκανα μπανιο και περιμενα.Μετα απο κανα δεκαλεπτο ηρθε.Εβγαλε τα ρουχα και εμεινε με κοκκινα εσωρουχα και καλτσον.Το καλτσον το φορουσε για να κρυψει κοιλια πεσμενη απο προσφατη εγκυμοσυνη.Δεν ηταν του γουστου μου ,αφου ειναι +30 (μου αρεσουν τα πιπινια ) αλλα επειδη ειχα καλες πληροφοριες εκατσα.Μασαζακι οχι πολυ καλο ,αλλα φιλοτιμες προσπαθειες να με ευχαριστησει.Μετα απο κανα τεταρτο με πλακωνει στα γλωσσοφιλα ,πιπα χωρις και μου φοραει καποτα .Πηδημα σε διαφορες στασεις ,βγαλσιμο καποτας και χυσιμο στα βυζια .Στα θετικα ,ψηλη κοπελλα ,το προσπαθει αλλα το μ... της μυριζει κατουρο. Επισης εχει πεσμενη κοιλια και στηθος .
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό