Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 488 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
722232
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
καλησπερα σε ολη τη πορνο παρεα και στους λατρεις των μασαζ..περασμα πρωτα απο φραντζη 7 μιας κ ειχα την υποψια οτι εχει εκπτωσουλα τη τριτη αλλα ματαια ..οι τιμες κανονικα και τα μιλφακια οχι τοσο εμφανησιμα εκτος απο Νικολ που ηταν ωραιο λυγεροκορμο αδυνατο κ ερικα μια ψηλη ξανθια αδιαφορη φατσα ,ρωτησα για Παολα που θυμαμαι οτι ειχε βυζαρες αλλα ηταν δωματιο ..η σοφια τον αλλο μηνα μου ειπε η τροφαντουλα τσατσα..οποτε την εκανα για Νιρβανα.. μεσα μου παρουσιαζονται τα μωρακια,μεταξυ μας τα πηδουσα ολα ανετα εκτος ισως απο Βερονικα γιατι ειναι πολυ αδυνατη για τα γουστα μου..ρωταω την ομορφη μελαχροινη κοπελα στην υποδοχη αν κανουν παρτουζα η καρλα απο κολομβια με αντελινα παιρνω αρνητικη απαντηση οποτε λεω καρλα για 30 min..μιας κ αντελινα ειχα ξαναπαρει στο παρελθον με καλες αναμνησεις.. διαλεξα τη καρλα λογω καυλιαρικου σωματος οπως ακριβως στις φωτο της στο σαιτ οπου οι βυζαρες της ειναι ολη η δουλεια(για του λατρεις του χουφτωματος οπως την επιφωνησε η υποδοχη ,την γαμουσα κ αυτη ανετα) ...σφιχτα κ μεγαλα !!κατευθειαν στο παρασυνθημα αφου δεν κρατιομουν..πιπουλα με προφυλαξη κ βουρ στο πατσα οπου τελειωσα με συνοπτικες διαδικασιες αφου ημουν καυλωμενος τερμα κ απροπονητος..στο μασαζακι καλα το πηγε ,ειπαμε κ κανα δυο μαλακιες για τη πατριδα της κ γιατι εφυγε απο εκει κ στη συνεχεια την εκανε..ηθελα ομως να γαμησω σαν ανθρωπος οποτε φευγοντας λεω να ριξω κ ενα στην αντελινα.ρωταω αν ηταν ελευθερη οποτε μπαινω καπακια σε αλλο δωματιο για αλλη μιση ωριτσα με τη καυλιαρα ρουμανα..κατευθειαν στο ψητο κ με αυτην , πιπουλα δυνατη ψιλο αγαρμπη καποιες στιγμες κ γλυψιμο στις βυζαρες της που της αρεσει λιγο ισα ισα να τις δαγκωνεις,δεχτικη σε παιξιμο στο μουνακι της κ γαμησακι σε δυο στασεις αυτη απο πανω κ μετα πισοκολλητο στο καναπεδακι..η συνεδρια συνεχιστηκε με σπορ μασαζακι στα ποδια μιας η καρλα μου ειχε κανει ολο το υπολοιπο σωμα,οποτε εμεινα ικανοποιημενος απο την ολη φαση ..στο φευγα η γαμησιμη υπηρεσια μου εδωσε κ καρτουλα σφραγισμενη δυο φορες λεγοντας μου οτι αν συμπληρωσω 8 μεσα στο 2020 η ενατη ειναι δωρο για μιση ωριτσα..καλη φαση κ αυτο στα υποψιν αφου απο εκει μονο αυτες τις δυο εχω παρει κ ψηνομαι να παρω κ αλλες..αν εχετε να μου προτεινεται καποια μου λετε..αυτα απο εμενα τα λεμε..
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2020
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα με προφυλακτικό
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό