Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819279
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Χθες πάρκαρα στο ιντερκοντινένταλ και μόλις έβγαινα από το ξενοδοχείο πέτυχα ένα αλλοδαπό δίμετρο μουνί με κολάν που την είχε φέρει ταξί. Έμεινα μαλάκας με την κωλάρα και την προσωπάρα της. Καυλωμένος οπως ήμουν, πήγα να δω τι παίζει σε αυτό το καινούριο μαγαζί. Εκείνη την ώρα ήταν διαθέσιμες τρεις κοπέλες, η Μάρθα, η Πωλίνα και η Ρεγγίνα. Την Ρεγγίνα την είχα δοκιμάσει παλιότερα, και ανάμεσα στις άλλες δύο διάλεξα την Πωλίνα για μία ώρα. Σε σχέση με αυτό που είχα δει προηγουμένος και οι τρεις ήταν κλάσεις κατώτερες. Γενικά η περιοχή εκεί γύρω έχει στούντια, στριπτιτζάδικα, ξενοδοχεία και πάντα πετυχαίνω μουνάρες να κυκλοφορούν εκεί γύρω.
Πλήρωσα το 80άρι και πήγα με την κοπέλα στο δωμάτιο το οποίο είναι σούπερ λουξ όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα. Μακάρι να ήταν και οι εργαζόμενες σούπερ λουξ, αλλά δεν. Η Πωλίνα λοιπόν είναι Ρωσίδα με σκούρα κόκκινα μαλλιά, δυομισάρι βυζί με μεγάλες ρόγες, πρόσωπο μέτριο σε ομορφιά, κώλος με πιασηματα όχι όμως κωλάρα, έχει κοιλίτσα και έχει φακίδες στο στήθος και στο πρόσωπο. Η συμπεριφορά της είναι ήρεμη και λίγο κλειστή στην αρχή. Το μουνί της είναι παχύ, ξυρισμένο και δεν το απόλαυσα σε αίσθηση και οπτική εικόνα. Στην αρχή δώσαμε λίγα γλωσσόφιλα στα όρθια αλλά δεν υπήρχε πάθος και από τους δυο μας. Μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει αργά στις ρόγες, να γλύφει την κοιλιά μου και μετά να κατεβαίνει και να γλύφει τις μπάλες. Δεν ένιωσα έντονο ερεθισμό γιατί το έκανε νωχελικά και χωρίς κέφι. Στην πίπα ήταν καλή, αλλά έβαζε δόντι και δεν με καύλωσε όπως ήθελα. Μετά την ξάπλωσα και της έκανα για λίγο γλυφωμούνι που έδειχνε να της αρέσει, αλλά κρύα πράγματα μην φανταστείτε. Έβαλε λοιπόν το προφυλακτικό και την γάμησα κανονικά για λίγο με κάτι κραυγούλες που έβγαζε νορμάλ. Μετά την ανέβασα πάνω μου και εκεί δεν το είχε. Έκανε κινήσεις στο ίδιο σημείο χωρίς να νιώθω τίποτα και χωρίς να βγάζω νόημα. Μόνο αυτή μάλλον το απολάμβανε από τις κραυγούλες που άκουγα. Μετά της έδειξα με τα χέρια μου πως να το κάνει και τελικά βελτιώθηκε και έχυσα. Έκανα ένα ντουζ και όρμησα για τον δεύτερο γύρο. Εκεί την έβαλα στα τέσσερα και την σφυροκόπησα άγρια και αυτή έβγαζε μεγαλύτερες κραυγούλες όσο ανέβαζα ένταση. Δεν άλλαξα στάση μέχρι να χύσω και μετά μου πρότεινε μασάζ. Το μασάζ της ήταν απλά ένα χάδι και την σταμάτησα γρήγορα για να μην χάνουμε χρόνο. Πήγαμε πάλι στο κρεβάτι και την έβαλα να μου πάρει πίπα. Όταν ήμουν έτοιμος την ανέβασα πάνω μου και εκεί κάπως άρχισε να λύνεται και ήρθε σε οργασμό λέγοντας μου ότι έχυσε και όντως ήταν αλήθεια γιατί φώναζε διαφορετικά και το έβλεπα στο πρόσωπο της που το απολάμβανε. Μετά από λίγο έχυσα και εγώ και έληξε η συνεδρία.
Δεν πέρασα χάλια, αλλά ούτε σούπερ μπορώ να πω. Ήταν μια ήρεμη χαλαρή φάση χωρίς όμως να με φτιάξει στο βαθμό που θα ήθελα. Value for money δεν είναι πάντως.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
H
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, xlm, baroc και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2020
ωραιος την ξεπατωσεςΠροσκύνημα
στην 1 ωρα με αυτα που γραφεις πρεπει τα 50 λεπτα να την πυδαγες αλυπητα.
ετσι της χρειαζεται, δειχνει ηρεμη αλλα ειναι μεγαλη τανακι που της αρεσει να πυδιεται πολυ κ αγρια.
αλλη φορα ουτε μπλα μπλα ουτε μασαζ μονο σεξακι,νεοτερα σε λιγες μερες
J
Jimmys00
13 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μύστη ισχύει ότι είναι ήρεμη κοπέλα, αλλά στο χέρι σου είναι πως θα περάσεις τον χρόνο μαζί της. Εγώ ήθελα να την ξεζουμίσω και αυτό έκανα. Στους δύο πρώτους γύρους στάθηκε σαν επαγγελματίας, αλλά στον τρίτο γύρο είχε καυλώσει και έδινε πόνο πάνω στο εργαλείο ώσπου ήρθε σε οργασμό, δηλαδή σταμάτησε σε μια φάση και έτρεμε για λίγο λέγοντας μου ότι έχυσε. Όταν πας χώσου δυνατά γιατί μπορεί να σε παρασύρει το ήρεμο στυλ της Καπέλο
H
Hatsumi
13 Φεβρουαρίου, 2020
Λες ότι στα 45-50 λεπτά έκανες μασάζ και τις έριξες και τρία, όπως επίσης -"Ήταν μια ήρεμη χαλαρή φάση χωρίς όμως να με φτιάξει στο βαθμό που θα ήθελα."- ΑΠΟΡΙΑ Χμμμ; - Αν σε "έφτιαχνε" δηλαδή, πόσα θα της έριχνες? ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1 - να κατουράτε που και που, σούρνονται και νεφροπάθειες. ΣΥΜΒΟΥΛΗ 2 - τα βιάγκρα και τα συναφή..... δεν είναι καραμέλες!!!!!!!!!!!!!!! Παρακαλώ να μας ειδοποιείται για τα δρομολόγιά σας όταν μετακινείστε, να τα αποφεύγουμε ή αν δεν είναι αυτό εφικτό.... να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο!
13 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πόρνε μου το μασάζ δεν κράτησε ούτε 5 λεπτά. Ίσα που ξάπλωσα, με χαΐδεψε λίγο στην πλάτη με λάδι και της είπα να με σκουπίσει γιατί πρώτον δεν είμαι τύπος που τρελαίνεται για μασάζ και δεύτερον είπε να δοκιμάσω γιατί το κάνει ωραία, πράγμα που δεν ίσχυε. Βιάγκρα και τα συναφή δεν τα χρειάζομαι ακόμα. Μην έχεις ως μέτρο σύγκρισης εσένα και τον μέσο όρο. Και να γούσταρα πάλι τρία μπαλάκια θα έριχνα. Δεν είπα ότι πέρασα άσχημα, απλά έχω διαφορετικό μέτρο σύγκρισης γιατί έχω ψηλά τον πήχη. Ναι δεν με έφτιαξε, αλλά και έτσι δεν έχω πρόβλημα να σηκώσω τον Μπάμπη και να τον καρφώσω μέσα της μέχρι να χύσω. Δεν με έφτιαξε όχι γιατί δεν ήξερε τι να κάνει, αλλά έφταιξε ότι είναι χαμηλόν τόνον άτομο και εγώ ήθελα να είναι πιο καυλιάρα και διαχυτική. Επίσης με ορισμένες γυναίκες από το πρώτο άγγιγμα δεν νιώθω την ηδονή που νιώθω με άλλες. Ε με την Πωλίνα δεν ένιωσα να με διαπερνά αυτή η ηδονή. Παρόλο αυτά έστω και μηχανικά μπορώ να ανταπεξέλθω στο πορνικό μου καθήκον.
H
Hatsumi
13 Φεβρουαρίου, 2020
εγω τις ειχα ριξει 2 τησ Πωλινας με το ζορι, οπως κ σε αλλες στην 1 ωρα δεν προλαβενεις παραπανω. με φαρμακα δεν εχω δοκιμασει σε στουντιο,
σε εσκορτ ολο το βραδι πηρα φαρμακα κ την ελιωσα παρα πολλα αλλα ολο το βραδι.
καλα να περναμε παιδια, αλλα δεν ειναι κακη ιδεα φαρμακα εστω κ για μια ωρα για πολυ δυνατα αποτελεσμα.
να παει το 80 με εξτρα αποτελεσματα κ ακομα περισοτερη ικανοποιηση για εμας κ τις κοπελες.
γιατι αν σε γουσταρουν σαν ατομο κ οχι σαν πελατη σου δινουν πολυ παραπανω ενεργεια κ ενταση σε ολα.
λοιπον θα παω τις επομενες μερες κ θα δοκιμασω με φαρμακα κ θα γραψω αναλυτικα κριτικη τι κ πως
J
Jimmys00
14 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συναγωνιστή Jimmy, δεν έχω πάρει ποτέ φάρμακα για σεξουαλική διέγερση. Αλήθεια δεν θα είχα πρόβλημα να πω ότι παίρνω χάπια. Έχω τις ίδιες επιδόσεις και την ίδια όρεξη όπως είχα στα 18 και τώρα είμαι 34. Απλά τώρα δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα. Πάντα στην μία ώρα ρίχνω τρία μπαλάκια. Και στην Ρεγγίνα που δουλεύει στο ίδιο μαγαζί τρία μπαλάκια είχα ρίξει στην ώρα. Απλά η διαφορά είναι ότι με την Ρεγγίνα άναψα περισσότερο, γιατί είναι πιο θερμή και έμπειρη. Περιμένω την κριτική σου άρχοντα.
H
Hatsumi
14 Φεβρουαρίου, 2020
Συναγωνιστη σε χαλαρες φασεις ανετα 2, αλλα σε 1 ωρα δυσκολο 3 σε στουντιο για εμενα, σε ενα βραδι χαλαρο μπορει κ 4 με φαρμακα κ 5κ 6
βλεπεις εγω δεν ειμαι 34 αλλα 47. παντως θα δοκισω φαρμακα σε λιγες μερες κ θα την ξεπατωσω
με την ρεγγινα δεν εχω παει.
με Μαιρη βαλερια λειλα κ κριστινα ναι κ σε ολες 2 εριξα που ειναι εμπειρες κ πολυ καλες
οπως κ με την πωλινα.
εμενα παντως η πωλινα ειναι τελειως τον γουστων μου,φακιδες εγω δεν ειδα που λες. κ στηθος πρεπει να ειναι 4 οχι 2,5
στα αλλα συμφωνω απολυτα με περιγραφη σου σωμα προσωπο αλλα εχει κ ποδαρες
δηλαδη μια ερωτηση φιλε μου δεν την πολυ γουσταρες κ εριξες 3.
δηλαδη αν την γουσταρες αυτη η την ρεγγινα οπως λες ποσα θα εριχνες
για εμενα αν υπαρχει παθος χημεια κ σε γουσταρει τοτε δεν εχει σημασια ποσα θα ριξεις
αλλα αυτα που υα ριξεις να τα ευχαριστηθεις.
στα 4 παντως ειναι τρελα για πολλα κ δυνατα σφυροκοπηματα η πανω σου, σε λιωνει κ δεν σταματαει μεχρι να σε ξεζουμισει.
σκεφτομαι λιγο αργοτερα να δοκιμασω διπλο ρεγγινα πωλινα
για την ωρα θα μεινω στο πλανο μου φαρμακα με πωλινα.
καλα βολια συναγωνιστες
J
Jimmys00
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7