Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 168 10
Μασατζίδικα 219199
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεγάλο χαμόγελο Πριν μια εβδομάδα επισκέφτηκα το μαγαζί και πέτυχα επιτέλους την Γιάννα να είναι διαθέσιμη για προγράμματα εντόςΝαι! Συνήθως κάνει πόρτα Τρίτη (μέρα προσφοράς 70/1h), και εάν θυμάμαι καλά και Σάββατο?Χμμμ; Είχε φτιάξει ήδη τα χείλη της,(με επέμβαση)! Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα που τόνωνε τις καμπύλες της και με τα μισά βυζιά έτοιμα να ξεχύνονται έξω. Πλήρωσα για 45λεπτα,η ευγενική κυρία της υποδοχής με οδήγησε από το σαλονακι στο βάθος αριστερά σε δωμάτιο πλήρη εξοπλισμένο, κρεβάτι μασάζ ανθεκτικό?!, καμπίνα υδρομασάζ, σάουνα και χαμηλό λευκό καναπέ.
Πήρα ουίσκι με νερό, που τα έφερε η Γιάννα έχοντας αλλάξει με baby doll,milfaki, ρώσικο, ψηλό, καστανόξανθη με πλούσιο απαλό βυζί, ευγενική και ομιλητική όσο έπρεπε.Αγγαλιες και γλωσσοφιλα κατευθείαν.
Μου ξεκίνησε κανονικό μασάζ όπως το ήθελα με περισσότερη ένταση στα πόδια και στους ώμους, που με χαλάρωσε από το άγχος της δουλειάς
Μόλις τελείωσε περάσαμε στο δεύτερο γύρο με χουφτωμα και γλυψιμο βυζιων και τρίψιμο του μουνιού της.(το δέχτηκε με γρυλισματα ευχαριστησης.Κατεβηκε μετά στα γόνατα και ξεκίνησε μια πίπα βαθειά μέσα όλα και γλυψιμο μετά τα αρχιδια και ξανά πίπα βαθειά.
Την έριξα ανάσκελα στο πάγκο και γλυψιμο του μουνιού της που το δέχτηκε με απόλυτη ευχαρίστηση.Περασα προφυλακτικό και δύο στάσεις μια με ανοιχτά πόδια στο πάγκο και μετά στα γόνατα βαθειά στο καναπέ που ξεφωνιζε με απόλυτη ηδονή.
Επειδή δεν άντεχα άλλο ξάπλωσα στο καναπέ και μου έκανε μια τελειωτική πίπα,άδειασμα στην στοματαρα της και τις χειλαρες της
Σούπερ γυναίκα κατηγορία γκόμενα ς η gfe!
Πλυθηκα,ετοιμαστηκα και με αποχαιρέτησε με φιλί στην πόρτα!(από κορίτσια του μαγαζιού, θυμάμαι ότι ήταν η Πάολα και η Έρρικα, σίγουρα,,,)
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2020
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
143
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makhswrx, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Nickaid και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού