Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 168 10
Μασατζίδικα 219391
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σημερινή στοχευμένη επίσκεψη αφού όμως είχα φροντίσει να τη σιγουρέψω με τηλεφωνικό ραντεβού όμως. Ενώ δεν είχα ιδιαίτερη διάθεση και πήγα με την προοπτική να επιλέξω μισάωρο άντε βαριά 45λεπτο πρόγραμμα, με το που την αντίκρυσα επέλεξα το πρόγραμμα της ώρας !! Ακριβέστατη η περιγραφή των περισσοτέρων. Ρωσίδα μελαχρινή μετρίου αναστήματος, με πολύ πειραγμένο στήθος και ρόγες που δύσκολα θα ξαναπετύχει κανείς, μεγάλες βλεφαρίδες και χείλια, έκφυλα χαρακτηριστικά και χαμόγελο, επιδερμίδα που δεν χορταίνεις να ακουμπάς και μεθυστική μυρωδιά. Το σώμα της, το οποία δε σταμάτησα να χουφτώνω είναι πολύ σφιχτό και γυμνασμένο. Αν και γενικά δεν είμαι φαν του τόσο πειραγμένου στήθους, στην περίπτωση της το απόλαυσα !! Αυτό που σου βγάζει έντονα, είναι η φαντασίωση ότι συμμετέχεις σε τσόντα με εσένα πρωταγωνιστή !!Είναι απόλαυση ακόμα και να την βλέπεις από τον καθρέφτη όταν προσφέρει τις υπηρεσίες της. Μιλά λίγα Ελληνικά και Αγγλικά, ακριβώς όσα χρειάζονται. Αυτό που εμένα με αναστάτωσε είναι η αντίθεση αυτής της εμφάνισης της, με την διάθεση της να σου προσφέρει μοναδική περιποίηση. Ρωτάει διαρκώς τι θέλεις, μπορείς να την κατευθύνεις σε ότι γουστάρεις, δεν λέει όχι και μη, επιτρέπει τα πάντα και ασχολείται με τα παντα! Η πίπα της σεμιναριακή χωρίς να ξεκολάει το βλέμμα της. γλύφει παντού και δεν σταματάει αν δεν της το πεις!! Το μασάζ της επίσης αποτέλεσε έκπληξη. Πολύ πάνω του μέσου όρου, με ιδανικό συνδυασμό μασάζ και αισθησιασμού. Εκεί που τα σπαει όμως είναι στο 2ο γύρο... Τι ανοίγματα είναι αυτά...αυτές οι κραυγούλες της και το πώς γλέιφει τα χείλη της από απόλαυση. Αντέχει και σε πολύ έντονο ρυθμό αδιαμαρτύρητα, στημένη στα 4 είναι υπερθέαμα. Επίσης με +20 ευρώ μπορείς να απολαύσεις την υπέροχη τρυπούλα της. Είχα πολύ καιρό να απολαύσω τόσο μια συνεδρία! Συνδυασμός εμφάνισης, υπηρεσιών και μασάζ. Θα είναι για λίγο ακόμα από ότι κατάλαβα γιατί εκεί χαθήκαμε λίγο στην μετάφραση. Αξίζει να δοκιμαστεί. μπορώ να καταλάβω τον χαμούλη για την παρουσία της !!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Σοφία
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tonos17, aoratos33_2, billdoctor και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2020
Χμμμμμ +20€ για να πάρεις κώλο σε μασαζερί !!!!!
Δε μ' αρέσει αυτή η αρχή....
Θα χαλάσει η πιάτσα.
14 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δυστυχώς έχεις δίκαιο φίλε μου, πολυ περισσότερο όταν σε άλλα γειτονικά μαγαζιά είναι μέσα στην τιμή. Την δεδομένη χρονική στιγμή όμως θολωσα...Και κρίνοντας κ απο το αποτέλεσμα δεν το μετάνιωσα!
P
petsakas79sp
14 Ιανουαρίου, 2020
Περιγραφική και ουσιαστική κριτική Μεγάλο χαμόγελο
τόσο όσο!

Πρέπει να είναι διαμαντάκι η συγκεκριμένη κοπέλα , και το λέω γτ έχω υπάρξει φαν (Τζέσικας και Μαρίνας από συγγρού 40 - 42).

Αλλά στο σημαντικότερο όπως λες χάθηκες στη μετάφραση ;p
Θα είναι για λίγο ακόμα;; στο μαγαζί ή στο χώρο αυτόν γενικότερα;
14 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν κατάλαβα τι είπε, θα είναι ένα μήνα εδώ κ 1 Ρωσία. Επέμεινα στην ερώτηση αλλά μετα κυριολεκτικά το χάσαμε...
P
petsakas79sp
15 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μην ανησυχείτε παίδες. Όταν φύγει για Ρωσία θα γυρίσει πάλι πίσω σε ένα μήνα η Σοφία.Έρωτας
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5