Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 368 10
Μασατζίδικα 815538
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεσημερι Σαββάτου στο καινούργιο της Λαγουμιτζή για κατι σχετικά γρήγορο. Απο τις παρούσες 6 επελέχθη η Χριστίνα που βγήκε και τελευταία για τη θετική αύρα που εχει αυτο το κορίτσι σε συνδυασμό με το χαμόγελο και τη συνολική εμφανιση που νομίζω ηταν η καλύτερη.
Η Χριστίνα μια κοπελα με καταγωγή απο το Κόσοβο, με οδήγησε στο τέταρτο σε ένα απο τα ωραία ολοκαίνουργια δωμάτια πάντα σε άσπρο φόντο. Η κοπελα πρέπει να είναι γύρω στο 1:65 με ξανθά κοντα αγορε μαλια με ανταυγιες δυομισάρι στηθος φυσικό καλο σωμα και πολλα τατουάζ κυρίως στην πλάτη. Προσωπο σχετικά εκφυλο με πολυ σεξουαλικη φωνή.
Εχει προϋπηρεσία στον όμιλο αφου όπως μου ειπε ειχα δουλέψει στη Συγγρου στον 6ο. Δεν βρήκα σχετική κριτικη όποτε μπορει να ειχα άλλο ονομα η να μην ειχα κριτικη. Απο την ώρα που κάηκε ο 6ος μέχρι σήμερα δεν δούλευε αλλου κατα τα λεγόμενα της.
Με πολυ θετική διαθεση και άψογα Ελληνικά μετα απο 10 χρονια εδώ κράτησε ένα πολυ καλο κλίμα απο την πρωτη στιγμή στο ασανσέρ...
Μιας και ο χρόνος ηταν λίγος ξοδεύτηκε κατα 90% στο σεξ που ηταν πολυ καλο με συμμετοχή και δοτικότητα απο την Χριστίνα. Πολλα φιλια και γενικά gfe κλίμα. Πολυ καλο στοματικο επισης. Παρ όλο που όταν τελειώσαμε δεν είχαν μείνει παρα 5 λεπτα προσφέρθηκε να μου κάνει μασαζ που έδειξε ότι εχει όλο το βασικό πακέτο. Μέχρι εκεί μπορω να κρίνω στο σύντομο διάστημα.
Μπανιο μαζί και ξεπροβοδισμα μέχρι την εξώπορτα κάτω.
Συνολικά μια πολυ καλή συνευρεση με ένα κορίτσι που τιμάει τα χρήματα που παίρνει και προσπαθεί να προσφέρει. Προσωπικα θα επιδιώξω και μια επόμενη μιας ωρας με την Χριστίνα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2020
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.938
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, baroc, e40s και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού