Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819617
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Πωλίνα ήταν η τελευταία επιλογή μου για μασάζ στο 2019 και ευτυχώς ήταν πετυχημένη!
Πρόκειται περί νέας κοπέλας, αρχοντομούνας Ρωσίδας, ψηλής και νταρντανωτής. Πρέπει να είναι 1.75 ύψος καθαρό, και περί το 65-70 κιλά (λέω τώρα). Εμφανισιακά είναι κατηγορίας Λεϊλά στο ένα νούμερο παραπάνω. Ηλικία πρέπει να είναι γύρω στα 25 και κάτι. Την ρώτησα κάποια στιγμή πόσο είναι, μου απάντησε «45», γελάσαμε μαζί, και δεν έδωσα συνέχεια. Δεν ομιλεί ελληνικά, αλλά τα αγγλικά της είναι ικανοποιητικά. Είναι ευχάριστη κοπέλα, χωρίς υπερβολές, και γενικά στην επικοινωνία παίρνει καλό βαθμό, έδειχνε καλλιεργημένο άτομο. Είναι μελαχρινή με μακριά μαλλιά, τυπικό ρώσικο πρόσωπο, στρογγυλό, αλλά αρκετά συμπαθητικό θα έλεγα. Περιποιημένη κοπέλα. Στήθος πολύ καλό 3άρι, στητό και άριστο στο ισπανικό. Ποπός μεγάλος (όχι τεράστιος) αλλά σχετικά σφιχτός. Κοιλιά δυστυχώς μεγάλη, το προσπερνάμε. Νινί γουλί, καθαρό, και χαμένο στα βουνά από τα διπλανά ξύγκια, δεκτικό σε χάδια, δάκτυλα, κλπ. Παρά τις ατέλειές της, η Πωλίνα είναι συνολικά μια όμορφη κοπέλα (στα δικά μου μάτια). Εκτιμώ ότι ντυμένη να την βγάλεις έξω θα δείχνει μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα. Πάμε στο σέρβις:
Είναι νέα στο επάγγελμα μου είπε, μόλις ένα μήνα, τώρα μαθαίνει (άτιμη ζωή). Το μόνο πρακτικά μείον είναι ότι δεν δίνει βαθιά γλωσσόφιλα. Αυτό δεν μου άρεσε αλλά έτσι ήταν μαζί μου, πήρα μόνον πεταχτά φιλιά στα χείλη. Πίπα ελεύθερη, πολύ καλή και αισθησιακή θα έλεγα, γλύφει και όλη την παρέα/περιοχή, προσπαθεί και για DT. Στον αγώνα είναι πολύ ζεστή και συμμετοχική κοπέλα, μου βγήκε καθαρό GFE. Μου έκανε εντύπωση που ήθελε να περάσει και αυτή καλά, και μου έδινε οδηγίες τι της άρεσε να κάνουμε, πολύ σπάνιο αυτό. Μου έδεσε όμορφα γιατί οι απαιτήσεις της ήταν πολύ λογικές. Έχει κορμί αεροδρόμιο και είναι για γούστα λόγω μεγέθους. Εργατικότατη, καταϊδρώσαμε, και ολοκληρώσαμε με πλήρη ώρα ώστε να έρθει και το 2-0 στην λήξη. Της αρέσει πολύ το doggie και κάνει καταπληκτικό cowgirl στην παραλλαγή που πέφτει προς τα πίσω και σου δίνει χώρο να χαζεύεις και θωπεύεις τα πάντα πάνω της. Μασάζ μέτριο, χαλαρό, αλλά αρκούντος αισθησιακό και εισαγωγικό για τον επόμενο γύρο. Όμως αντικειμενικά δεν αξίζει να πάει κανείς μαζί της αν ενδιαφέρεται κύρια για το μασάζ.
Συνολικά πέρασα πολύ καλά με την Πωλίνα, δεν ένοιωσα κανέναν επαγγελματισμό από μέρους της, ήταν σαν να ήμουν με μια σχέση μου. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
212
Likes:
4.846
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, kaavlas, NICK TRIVE και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2019
Πολύ καλός τίτλος κριτικής Ναι!
04 Ιανουαρίου, 2020
θα γουσταρα το γκομενακι αυτο διπλο με κανα γνωστο αν δεχονται στο μαγαζι κ η κοπελα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2