Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
829152
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
εντυπωσεις απο την χθεσινη πρωτη επισκεψη μου.σχετικα με το νεο μαγαζι πολυ ομορφο κτηριο,τα παντα καταλευκα, λιγο χρωμα λειπει ομως..
το προσωπικο ολο χαμελα κ πολυ εξηπηρετικοι. το δωματιακι αναμονης πανεξυπνο οταν μεσα εχει κοσμο.
διακριτητα τα κοριτσια χθες ηταν αρκετα μου ειπαν αλλα αρκετα δουλευαν. ωραιο περιβαλλον για μασαζ
στο ψητο.
αναμεσα σε 4 κοπελες διαλεξα την ποιο καβλα για τα γουστα μου
διαλεξα την πωλινα γιατι εδειχνε πολυ χαρουμενη κ τελικα κ μου εκανε κλικ.
κανει καλο μασαζ αλλα πολυ καλυτερο σεξ ωραια πιπα. δυνατο κ ωραιο. γουσταρει κ σε φτιαχνει οσο κουρασμενος η χωρις διαθεση κ αν εισαι.
εχει καλο μπλα μπλα δεν κ βαριεσαι,δεν τεμπελιαζει κ οσο χρονο εχεις τον αξιοποιει αναλογος την φαση σου σε ακολουθει προθυμη χωρις πολλα πολλα. 2 ωρες ποτακι αραλλικη κουβεντουλα λιγο μασαζ κ αρκετο σεξ πανω στο μασαζοκρεβατο κ κυριως στο κρεβατι. περασα καλα.
το προσωπικο ολο χαμελα κ πολυ εξηπηρετικοι. το δωματιακι αναμονης πανεξυπνο οταν μεσα εχει κοσμο.
διακριτητα τα κοριτσια χθες ηταν αρκετα μου ειπαν αλλα αρκετα δουλευαν. ωραιο περιβαλλον για μασαζ
στο ψητο.
αναμεσα σε 4 κοπελες διαλεξα την ποιο καβλα για τα γουστα μου
διαλεξα την πωλινα γιατι εδειχνε πολυ χαρουμενη κ τελικα κ μου εκανε κλικ.
κανει καλο μασαζ αλλα πολυ καλυτερο σεξ ωραια πιπα. δυνατο κ ωραιο. γουσταρει κ σε φτιαχνει οσο κουρασμενος η χωρις διαθεση κ αν εισαι.
εχει καλο μπλα μπλα δεν κ βαριεσαι,δεν τεμπελιαζει κ οσο χρονο εχεις τον αξιοποιει αναλογος την φαση σου σε ακολουθει προθυμη χωρις πολλα πολλα. 2 ωρες ποτακι αραλλικη κουβεντουλα λιγο μασαζ κ αρκετο σεξ πανω στο μασαζοκρεβατο κ κυριως στο κρεβατι. περασα καλα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2019
Κόστος συνάντησης
160
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Πίπα με προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας