Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
829160
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σημερινή επίσκεψη στον νέο χώρο κυρίως απο περιέργεια. Ο χώρος όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, είναι εντυπωσιακός. Τόσο ο χώρος υποδοχής, όσο και τα δωμάτια ότι καλύτερο έχω αντικρίσει. Εντύπωση μου έκανε και η βοηθός Κινεζουλα της υπεύθυνης του χώρου. Αν και η επίσκεψη ήταν πρωινή, διαθέσιμες ήταν μονο 4 κοπέλες: Λειλα, Ρεγγίνα, Βαλερια και Μιλενα. Απο αυτές γνώριζα μονο την Λειλα. Οι υπόλοιπες 6 σε δωμάτιο. Οι νέες μεταγραφές πρέπει να πω ότι δεν με ενθουσίασαν, αρα επιλογή η Λειλα. Για την κοπέλα έχουν γραφτει αρκετές κριτικές κ είναι γνωστά τα χαρακτηριστικά κ οι υπηρεσίες της. Όντως δεν θα ακούσεις όχι από το στόμα της. Όντως κάνει φουλ πρόγραμμα, όντως το μασάζ της είναι αξιοπρεπές. Όμως σε εμένα δεν έβγαλε το κάτι παραπάνω. Απόλυτα τυποποιημένο πρόγραμμα, με πολλές ερωτήσεις, χωρίς αισθησιασμό, χωρίς πρωτοβουλίες απο μέρους της. Αρνητική εντύπωση ότι αν και σχετικά πρωινή επίσκεψη (δεν θα μπορούσε να είχε περισσότερους απο 1 πελάτη νωρίτερα), είχε άσχημη μυριωδια όταν ανταπεδωσα την περιποίηση. Στα θετικά η ευγένεια της κ ότι εξαντλεί τον χρόνο (με το παραπάνω).Συνολικά χωρίς να πω ότι πέρασα άσχημα, θεωρώ ότι είναι απο τις επισκέψεις που γρήγορα θα λησμονησω. Ίδιο ακριβώς συναίσθημα που είχα κ με την Μαίρη παλαιότερα.Ενώ είναι ένας εκπληκτικός χώρος με πληθώρα δωματίων κ πολλές κοπέλες, θεωρώ ότι λείπει πλέον η κοπέλα που θα κάνει την διαφορά. Σαν αποτέλεσμα βλέπουμε γειτονικούς χώρους αλυσίδες, να έχουν εντυπωσιακές παρουσίες που δεν έχουν την παραμικρή όμως σχέση με μασάζ, αλλά να γίνεται πανζουρλισμος...Αν παλιά παραδοσιακά μαγαζιά δεν φροντίσουν για την ανάκαμψη τους, φοβάμαι ότι όλοι εκεί θα οδηγηθούμε.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 22, 2019
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό