Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 470 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 684000
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Από τις λίγες περιπτώσεις ελληνίδων κορασίδων σε λαδομάγαζο ειδικών υπηρεσιών.
Ξεκινάω λέγοντας ότι οι φωτογραφίες στο site και στο forum την αδικούν, όπως και αυτές αρκετών άλλων κοριτσιών, αν η φωτογράφιση και προβολή δεν γίνει με επαγγελματικό τρόπο. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα σημεία που υστερεί το Nirvana και πρέπει να το βελτιώσει. Κάποιες φορές οι φωτογραφίες οι ίδιες είναι αποτρεπτικές από το να πας για κάποια κοπέλα. Πας εκεί και βλέπεις έναν άλλον άνθρωπο, εντελώς διαφορετικό , πολύ πιο ελκυστικό από αυτό που περίμενες.
Ξανά πάλι όμως στο κορίτσι που λέγεται Κατερίνα (παίζει αυτό να είναι και το πραγματικό του όνομα). Κοντά στα 30. Σφριγηλό κορμί, πέτρα κοιλιακοί, πέτρα κωλαράκι, όμορφοι προσαγωγοί, μικρό καλοσχηματισμένο στήθος, σίγουρα κάνει διατροφή - και πολύ σεξ - για να τα πετύχει. Το πρόσωπο δεν είναι από τα δυνατά της σημεία, συγκρινόμενο με το κορμί της.
Ιδιαίτερα socializing, πανέξυπνη, δίνει σημασία στις απαιτήσεις σου, ξέρει κόλπα για να σε φτιάξει, τιμάει τα λεφτά της και κάνει τα πάντα να σε ικανοποιήσει. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Για το μαγαζί, τώρα που άναψαν τα καλοριφέρ, η ατμόσφαιρα δείχνει πιο ζεστή, όσο θα άρμοζε σε μασατζίδικο. Όσο για την ομάδα των κοριτσιών, είναι όλα εξαιρετικά. Εννοείται, ότι όπως και η ζωή, έχει και η καθεμιά τα σκαμπανεβάσματά της. Έτσι, μια κοπέλα που σήμερα τη θεωρείς αστέρι, μπορεί την επόμενη να σε ξενερώσει !
Καλές Γιορτές σε όλους και ευχές για μια καινούργια, γεμάτη σεξ, χρονιά!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
BV
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bnbn, halandri29, Gingos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού