Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 368 10
Μασατζίδικα 815628
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Μιλένα : Λευκορωσίδα, 22 ετών, μελαχρινή με ίσια μακριά μαύρα μαλλιά, μικρόσωμη, μπαμπάτσικη, μικρό στήθος αλλά μεγάλος συγκριτικά ποπός. Πρόσωπο αδιάφορο (και με προγούλι). Μέτρια εμφανισιακά αλλά… νιάτο. Άλλωστε σε αυτήν την ηλικία όλα είναι πέτρα. Χωρίς ελληνικά αλλά με αρκετά καλά αγγλικά. Ήταν ομιλητική και μου δημιούργησε την αρχική εντύπωση ότι θα περάσουμε καλά. Όμως στην πορεία οι ήττες μου ήταν συνεχείς, παρά τις προσπάθειές μου να σώσω ό,τι σωζόταν.

Ας ξεκινήσω με τα θετικά:
Κορμί σφιχτό και νεανικό, ωραία επιδερμίδα, ποπός μεγάλος και γεμάτος. Στα 4 πολύ καλή εικόνα και αίσθηση. Σφιχτή κάτω. Φιλιά αισθησιακά.
Εδώ τελειώνουν τα καλά.

Ας προχωρήσω στα μη ευχάριστα, αποκλειστικά και μόνο για να σωθούν οι επόμενοι, γιατί δεν μου είναι ευχάριστο να εκφράζομαι αρνητικά:
Παντελώς άπειρη στα σεξουαλικά, και από πρακτική εμπειρία, αλλά το χειρότερο και στο μυαλό. Να μην μπω σε πολλές λεπτομέρειες αλλά να πω τα πιο βασικά: Δεν κάνει πίπα, ούτε φυσικά γλύφει τίποτα στην περιοχή. Όταν την ρώτησα πως και γιατί μου απάντησε το απερίγραπτο «Ούτε με τον boyfriend κάνω τέτοια πράγματα, πόσο μάλλον με τρίτους, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει τέτοια πράγματα». Βασικά απορώ αν υπήρξε και για πόσο διάστημα boyfriend με αυτά τα μυαλά που έχει η κοπέλα! Άλλο τρελό: μετά την 1η ολοκλήρωση (προφανώς μέσα της) της ζήτησα να πάρει λίγο χαρτί και να μου αφαιρέσει το προφυλακτικό. Η κοπέλα με αγριοκοίταξε και μου ξεφούρνισε το άλλο απερίγραπτο «Πως τολμάς και μου ζητάς κάτι τέτοιο; Αυτό δείχνει ότι δεν με σέβεσαι»!!! Να πω και άλλα; Προφυλακτικό δεν μπορούσε να βάλει, γιατί και καλά «τον είχα πολύ μεγάλο», προφανώς η κοπέλα ή δεν μπορούσε ή δεν ήθελε. Γενικά «έκλεβε» χρόνο με τα μπάνια κλπ, αυτό για μένα έχει μικρή σημασία διότι καλύτερα να χάσουμε 15-20 λεπτά στην ώρα με τις καθαριότητες αλλά να έχουμε καθαρό μισάωρο (15+15) αγωνιστικό που όμως να το ευχαριστιόμαστε. Αλλά η συγκεκριμένη είχε και θέμα καθαριότητας κάτω (αντιλαμβάνεστε τι) οπότε άχρηστος και ο χρήσιμος χρόνος της καθαριότητας. Άλλο; στο 5-λεπτο του κανονικού αγώνα άρχιζε τα «Please finish, finish now, I’m in pain!». Καλά... αυτά ούτε σε μπουρδέλο!

Με τούτα και με κείνα ολοκλήρωσα 2 φορές μαζί της (απορώ και εγώ πως τα κατάφερα/άντεξα), μάλιστα μου είπε στο τέλος πως ήταν η μεγαλύτερης διάρκειας επαφή που είχε μέχρι σήμερα σε αυτήν την δουλειά. Φαντάζομαι τι ξεπέταγμα θα έκανε στους προηγούμενους, αν υπήρχαν δηλαδή, γιατί με αυτά τα μυαλά μόνον από τύχη θα πήγε κάποιος μαζί της. Μασάζ δεν δοκίμασα γιατί την ρώτησα αν ξέρει και μου είπε πως όχι, άρα τι να δοκιμάσω ο άμοιρος; Μου είπε προς το τέλος και πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται ποτέ σε αυτήν την δουλειά, ότι δηλαδή δεν της αρέσει η Ελλάδα και η Έλληνες κλπ κλπ.

Προσπάθησα (λεκτικά) να την συνετίσω/ενημερώσω για τα βασικά που απαιτεί το συγκεκριμένο επάγγελμα (γιατί έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι οι συμμετέχοντες) αλλά διαπίστωσα τεράστια προσωπικά κολλήματα και προκαταλήψεις από μέρους της.

Εν ολίγοις, ως γερόγατος που προτιμά τα τρυφερά ποντικάκια πήγα για το σύνηθες γεύμα γάλακτος και τελικά έφαγα… γλαρόσουπα! Ευτυχώς ο οίκος διαθέτει πολλές και αξιόλογες κοπέλες οπότε ας μην χάνουμε το χρόνο μας και ας μην χαλάμε την διάθεσή μας με κοπέλες σαν την Μιλένα. Θα βρει και αυτή κάποια στιγμή τον δρόμο της, προφανώς έξω από τον συγκεκριμένο χώρο/εργασία που δεν είναι του γούστου της. Αυτά και ευχές για καλές γιορτές με υγεία πάνω απ’ όλα!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
Όνομα κοπέλας
Μιλένα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
211
Likes:
4.774
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, kaavlas, kostas34 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού