Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730945
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Για αρχή εξαιρετική υποδοχή με παραβάν για απόλυτη διακριτικότητα και κερασμένο μπουκαλάκι νερό. Ο χώρος πολύ καθαρός με σφραγισμένες παντόφλες μιας χρήσης και καθαρή πετσέτα ντους. Η επιλογή κοπέλας ανάμεσα σε Βικτώρια (στα υπ' όψιν για επόμενη φορά) και Νίκα έγινε με βάση το απίστευτο ψηλόλιγνο κορμί της Νίκα και το όμορφο πρόσωπο. Η κοπέλα είναι 1.75 χωρίς τακούνια ενώ πάνω σε αυτά έφτανε στο ύψος μου ή και ψηλότερη. Κορμί υπέροχο χωρίς περιττά κιλά με στήθος πολύ μικρό αλλά στητό και με απίστευτη στητή ρόγα που μπορεί να σου βγάλει το μάτι!! Μασάζ περισσότερο αισθησιακό σαν χάδι και όχι για να χαλαρώσεις τα αγγίγματά της όμως με τα νύχια και η ανάσα της στα αυτιά μου δεν με άφησαν να συνεχίσουμε για πολύ το μασάζ. Γυρνώντας ανάσκελα ξεκίνησε με πίπα και για να μην τελειώσω γρήγορα ανέλαβα να την γλείψω και εγώ. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστή φτιάχτηκα και της ζήτησα να καθήσει στο πρόσωπό μου και να με τελειώσει με handjob όπως και έγινε. Αφού τελείωσα και επειδή είχαν μείνει άλλα 10 λεπτά συνέχισε το μασάζ και με αποχαιρέτησε με φιλιά, αφήνοντάς με εντελώς ικανοποιημένο. Θα ξαναπροτιμηθεί!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2019
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Nika
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 astakos, baroc, international_p και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2023
Ένας σας τη περιγράφει υψος 1,75 κ ο άλλος 1,60 ...ποιος κάνει λάθος στο όνομα?
24 Νοεμβρίου, 2023
Μάλλον εσύ. Αυτός που γράφει 1,60 το γράφει για την Βερόνικα. Εάν δεις τα σχόλια για την Νίκα θα δεις ότι και οι υπόλοιποι την αναφέρουν άνω του 1,70
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2