Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 473 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 691519
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αν και χρόνια μέλος του σάιτ και χρόνια επισκέπτης των χώρων ευεξίας ειναι η πρώτη κριτική που ανεβάζω στο σαιτ, και αυτό έχει το συμβολισμό του. (Και σας πρωτάρης μην πέσετε να με φάτε)

Ο χώρος καθαρός και περιποιημένος και σε σχετικά βολικό και κεντρικό σημείο. Σαββατοκύριακα εξυπηρετεί για όσους χρησιμοποιούν αυτοκίνητο το υπόγειο γκαράζ στο σταθμό του μετρό Συγγρού - Φιξ. Εντός του χώρου διατηρείται η διακριτικότητα για μη αναπάντεχες συναντήσεις συναγωνιστών με την χρήση παραβάν. Εκτός κτηρίου είναι ένα μικρο θέμα αφού η είσοδός βρίσκεται σε κεντρική διασταύρωση επί της Φραντζη με συνεχή κίνηση.

Στα της κοπέλας τώρα.
Και εγώ πήγα μισοστοχευμένα αφού η δημοσιευμένη φωτογραφία της ήτανε αρκετά ελκυστική. Και όντος ήτανε διαθέσιμη.
Εντυπωσιακά ψηλή, αδύνατη, το κλασικό αδύνατο μοντελέ σώμα πού βλέπουμε σε καλλιτεχνικές γυμνές φωτογραφίσεις. Πολύ θα ήθελα να τις κάνω καμιά φωτογράφηση.
Σχεδόν καθόλου στήθος και πρόσχαρο και αθώο πρόσωπο (ακόμα).
Ελληνικά δεν μιλάει ακόμα αλλά ευτυχώς Αγγλικά κάπως τα καταφέρνει. Είμαι σίγουρος ότι Ρώσσικά μιλάει άπταιστα.

Στα του αγώνα.
Ξεκινήσαμε με μασάζ πού εγώ το ζήτησα (για να διατηρηθεί το παραμύθι) και ενώ χει τις ικανότητες να κάνει κάποιο αξιοπρεπές μασάζ, βγήκε ποιο πολύ σαν χάιδεμα. Να σημειώσω ότι όταν μπήκε στο δωμάτιο ήταν ψυχολογικά προετοιμασμένη να πηγαίναμε κατευθείαν στο δεύτερο γύρο και κάπου ταρακουνήθηκε όταν ζήτησα μασάζ.
Συνεχίσαμε πίπα με προφυλακτικό και μετά μεταπηδήσαμε στον καναπέ για γλειφομούνι, που το με τέτοιο κορμί το ήθελα πολύ. Και κάπου εκεί τελείωσα Ντροπή χωρίς να προλάβω να συνεχίσω για σεξ.

Μετά πήρα το πεταχτό φιλάκι στό στόμα, πληθηκα ντύθηκα και αποχώρισα χαρούμενος που "περιποιηθήκαμε" μια όμορφη κορασίδα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Νίκα
Μέλος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
22
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kelenor, flynow

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού