Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 175797
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Περασα σήμερα από το εν λόγω μασατζιδικο. Αρχικά πήγαινα για την Αγάπη αλλά η υπηρεσία μου είπε ότι είναι η μόνη που δεν προσφέρει ακαπωτο στοματικό. Για τις υπόλοιπες το αφήνουν πάνω τους αν θέλουν. Επομένως, πέρασα με την Ειρήνη, η οποία είναι ένα όμορφο πιπινακι, κοντό, γύρω στο 1,60, με πλούσια κατσαρά μαλλιά, γλυκό χαμόγελο, ωραίο, μικρό στήθος με υπέροχες ρώγες για γλείψιμο, ένα επίσης ωραίο, ευωδιαστό, πεντακάθαρο και στενό μουνάκι και ένα υπέροχο κωλαράκι το οποίο δε δίνει. Να σημειώσω ότι οι φωτογραφίες την αδικούν αρκετά. Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το δουν από τη διεύθυνση και να κάνουν καινούργια φωτογράφιση για όλα τα κορίτσια.
Ο χώρος πεντακάθαρος και είχε ωραία ατμόσφαιρα.
Στα του αγώνα δε μου έκανε καθόλου μασάζ γιατί μόλις μπήκε τη βούτηξα κατευθείαν, επομένως η βαθμολογία που έβαλα δεν ισχύει, απλώς δεν ήθελα να χαλάσει τον μέσο όρο.
Ξεκινήσαμε με χάδια και σιγά σιγά με άφησε και για φιλιά στο στόμα. Κάπου σα να το απέφευγε και κάπου με άφηνε, σα να το γουσταρε κιόλας. Στην πίπα ήταν πολύ καλή, μπήκε δυνατά, άρχισε να ρουφάει τα αρχίδια μου κατευθείαν και συνέχισε με τον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα. Πίπα βαθιά, υγρή κ ζουμερη χωρίς δόντια, όπως ακριβώς μου αρέσει. Στη συνέχεια την σήκωσα και την πήγα στο κρεβάτι που άρχισα να γλείφω το υπέροχο μουνάκι της. Πεντακάθαρο, μοσχομυριστο και αρκετά υγρό. Δεν αισθάνθηκα κάποια περίεργη γεύση οπότε δεν πρέπει να ειχε βάλει κρέμα, ήταν τα υγρά της τα οποία δεν έχασα την ευκαιρία να γευτώ.
Μετά μου πέρασε προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου. Στενή κ πολύ υγρή. Πολύ καλή κίνηση και σπάσιμο της λεκάνης όπου το τέλος ήρθε πολύ γρήγορα για τα δεδομένα μου κ σαν να απογοητεύτηκε λίγο το κορίτσι. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να τελειώσω τόσο γρήγορα και ήθελα κι άλλο για να απολαύσω τη θέα στα 4. Μετά μείναμε ξάπλα για το υπόλοιπο της ώρας και μιλούσαμε. Ωραίο τυπάκι, άνετη και πρόσχαρη. Μιλάει άπταιστα ελληνικά.
Σίγουρα θα την ξαναπάρω γιατί θέλω να την απολαύσω περισσότερο.
Οι ευχάριστες εκπλήξεις ήταν δύο για μένα. Η πρώτη ήταν η ίδια η Ειρήνη και η δεύτερη ήταν ότι είχα σωστή στύση και κατάφερα να τελειώσω ( κ τόσο γρήγορα μάλιστα) με κοπέλα της δουλειάς. Ένας βασικός λόγος που δεν πάω συχνά επί πληρωμή σε studio (και άρα δε συμμετέχω και ενεργά στο φόρουμ με σχόλια και κριτικές, παρότι παρακολουθώ τη σελίδα) είναι ότι λόγω άγχους δυσκολεύομαι να το απολαύσω και πρέπει να χτυπήσει η αγαμία στρατόσφαιρα για να αποδώσω. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν η αγαμία, η Ειρήνη ή όλα μαζί κ κάτι παραπάνω, αλλά σίγουρα πέρασα πολύ ωραία κ θα το ξανακάνω.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2019
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας