Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 368 10
Μασατζίδικα 815586
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τα κάναμε τα εγκαίνια στον νέο χώρο στην Λαγουμιτζή που πρακτικά αντικαθιστά/συμπληρώνει τον άλλο αντίστοιχο στην Συγγρού (που παραμένει ενεργός ως αδελφάκι).
Ο χώρος:
Πρόκειται για το κτήριο αριστερά του Fever. Ευτυχώς που ανοίγουν σε διαφορετικά ωράρια γιατί οι είσοδοί τους είναι ακριβώς δίπλα-δίπλα. Το κτήριο είναι πολυόροφο με σκάλες και ασανσέρ. Όλο το κτήριο είναι αποκλειστικής χρήσης του οίκου. Κυριαρχεί το λευκό και η τεχνολογία, όλα είναι καινούργια. Η είσοδος ήταν ανοιχτή, δεν χτύπησα κουδούνι. Ανέβηκα τις σκάλες μέχρι τον 1ο που είναι η υποδοχή. Στους διάδρομους και σκάλες κάμερες παντού. Ίσως να το έχουν παρακάνει αλλά από την άλλη έτσι είναι η εποχή μας. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση πέραν τις κάμερες στους κοινόχρηστους χώρους δεν είδα κάτι άλλο «παράτυπο» και όλα καλά (ας πούμε δηλαδή, διότι στην εποχή μας για τίποτα δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι). Στην υποδοχή η κυρία Σοφία, πάντα ευγενική πίσω από έναν πάγκο/μπάρα. Υπήρχε και ένα μικρό γραφείο (δεύτερο) όπου καθόταν μια κοπέλα, σαν βοηθός (αρκετά εμφανίσιμη), δεν ρώτησα τι ρόλο έχει… Οι κοπέλες παρελαύνουν και μετά την επιλογή (θυμίζω είμαστε στον 1ο) πάμε στα δωμάτια που είναι σε ισόγειο, 2ο, 3ο & 4ο. Εγώ πήγα στον 2ο. Όλες οι πόρτες ανοίγουν με dialler και κωδικό. Το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο και με καλό φωτισμό. Το γνωστό μασαζοκρέβατο, μεγάλο διπλό κρεβάτι, καναπές, μεγάλη TV με αγωνιστικό πρόγραμμα και στήλες ηχεία με γαλλική μουσική (από stick). Μπάνιο χτιστό υπεράνετο. Καθρέπτες πολλοί. Θα έλεγα πως το δωμάτιο έχει ότι μπορεί να ζητήσεις, αλλά θέλει διακόσμηση (δεν υπάρχει τίποτα στους τοίχους) και το λευκό παντού κάνει σαν κρύο νοσοκομείο ένα πράγμα. Εκτιμώ ότι με λίγες επενδύσεις ακόμα ο χώρος θα γίνει πραγματικά Top. Τα δωμάτια μάλλον είναι λίγο μικρότερα από το 40-42.
Οι κοπέλες:
Αναφέρθηκαν καμιά 10ριά ως εργαζόμενες, αλλά διαθέσιμες ήταν 4-5 οι: Λειλά, Σάρα, Χριστίνα, και ίσως 1-2 ακόμα που δεν συγκράτησα ονόματα. Επέλεξα Χριστίνα, κύρια για το χαμόγελο και την ευχάριστη διάθεσή της. Πρόγραμμα το στάνταρ 1 ώρα με 2 γκολ. Ισχύουν όλα όσα και στο 40-42.
Η Χριστίνα είναι Σέρβα, γύρω στα 30, κανονικό κορμί, μέτριο ύψος, μικρό στήθος προς το 2 αλλά καλό, κοντά μαλλιά αυτά με αντάυγειες ασπρο-καστανά ή κάτι τέτοιο περίεργο. Δούλευε παλιά στο 40-42 στον 6ο άρα είναι γνωστή και έμπειρη στον χώρο. Έχει 2-3 tattoo σε γάμπα, μπράτσα, νινάκι, όχι υπερβολικά πράγματα. Έχει πολύ συμπαθητικό πρόσωπο, μιλάει πολύ καλά ελληνικά, και είναι η προσωποποίηση της ευχάριστης διάθεσης. Κάνει πρόγραμμα τα πάντα πλην anal. Φιλιά κάργα, πίπα πολύ καλή, μασάζ κάναμε στο ενδιάμεσο ικανοποιητικό, διάθεση εξαιρετική και εργατικότατη. Επίσης πολύ καθαρή και με καλοσχηματισμένο μικρό νινάκι. Δεν έχω κάτι αρνητικό να πω για την κοπέλα, θα ήταν άλλωστε άδικο, το μόνο άξιο λόγου (όχι αρνητικό) ότι στα κοπλιμέντα μου απαντούσε με δικά της μάλλον υπερβολικά για μένα (δεν είμαι κάτι σωματικώς το ξεχωριστό, στην γη πατάω) αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι… απλά με ισοφάριζε γιατί και εγώ το ίδιο παιχνίδι έπαιζα. Συνολικά η Χριστίνα είναι μια εμφανίσιμη ώριμη κοπέλα, με εμπειρία, δοτική και περιποιητική. Έφυγα ανανεωμένος και με άριστη διάθεση.
Ο χώρος παίρνει υψηλό βαθμό, θέλει κάποιες μικρές βελτιώσεις αλλά αυτές σίγουρα θα έρθουν με τον χρόνο. Ο Βασιλιάς (δεν) απέθανε, Ζήτω ο Βασιλιάς!!!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
211
Likes:
4.774
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kaavlas, terminator και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού