Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 168 10
Μασατζίδικα 219391
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σήμερα η ημέρα ξεκινησε με μια έντονη διαθεση για καλο μασαζ. Τηλεφώνησα για την Μονικα στο Στουρνάρη αλλα δεν ξέρανε ούτε που είναι ούτε τίποτα άλλο συγκεκριμένο. Επειδή καμμία αλλη απο αυτές που ξέρω εγω σε τετοια μαγαζιά πλην ίσως της Λιας σε κάποιο βαθμό δεν κάνει μασαζ ΣΠΑ αποφάσισα να αλλάξω τακτική και να συμβιβαστώ με την αρχική επιθυμία διαλέγοντας δυνατό δεύτερο μέρος. Ετσι το Φραντζή 7 ηταν το πιο προσφιλές σκεφτόμενος τις πιθανές επιλογές.
Φτάνοντας η Μαργκω είχε μόλις μπει σε δωματιο και αλλη μια επισης και διαθέσιμες ηταν η Σοφία, η Ερικα και η Τζενη. Θύμα της διαφήμισης θεώρησα καλο ιωνο την διαθεσιμότητα της Σοφίας και ειπα το ναι για προγραμμα μιας ωρας χωρίς δευτερη σκέψη.....
Αν δεν έπαιρνα αυτη ίσως διάλεγα την Τζενη μια που η Ερικα ηταν λίγο ψυχρή....
Για την περιγραφη έχουν αναφερθεί εκτενώς συνάδελφοι. Θα προσθεσω ότι είναι μια εκφυλη μιλφ με καλο σωμα, τυπικό ρωσικό προσωπο και ωραιο στήσιμο. Περίμενα πιο πολλα απο τις προηγούμενες περιγραφές είναι η αλήθεια. Αν η Μαργκω ηταν ελεύθερη ίσως θα ειχα κάνει αλλη επιλογή.
Αφου διευκρινίσαμε το προγραμμα μόλις μπήκε, ξεκινήσαμε με αγκαλιές φιλια και πρωτοβουλίες απο πλευράς μου τις οποίες ακολουθούσε χωρίς μα και μου. Δοτική και δεκτική με έντονη συμμετοχή. Πολυ καθαρη επισης. Η πρωτη φαση κράτησε αρκετα και αν δεν στανατουσα εγω ίσως να είχανε φάει την ώρα με το να παίζω μαζί της. Στα θετικά για μένα.
Στοματικο υψηλού επιπέδου με συνολική περιποιηση της περιοχής. Τελείωνα στο μισάωρο!
Μασαζ.....δεν το εχει....κατι ήθελε να κάνει αλλα δεν ξέρω τι. Δεν ηταν χάιδεμα αλλα δεν ηταν και μασαζ.....και επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένα σημεία κυρίως της πλάτης.
Καποια στιγμή με ρωτησε αν θα είχαμε δεύτερο γύρο. Φυσικά κορίτσι μου γι αυτο ήρθα.....
Εκεί προσπάθησε να με φτιάξει και άντεξε σε έντονο ρυθμό προϊόν της δεύτερης φοράς....τελείωμα καποια στιγμή με στοματικο όταν ειχα κουραστεί και λίγο αγχωθεί βλέποντας την κλεψύδρα να αδειάζει.
Συμπερασματικά μια καλή συνεύρεση με ένα όμορφο μιλφ που το δυνατο στοιχείο είναι το σεξ και το εξαντλεί. Αν πάμε στη λογική με τέτοιο κορμι τι να το κανεις το μασαζ, άριστα! Αν επιζητήσουμε και συνδυασμό με μασαζ επιπέδου ίσως χαλάει λίγο η σούπα. Πάντως αυτο που βλέπεις, αυτο προσφέρει και το κάνει καλά!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2019
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Σοφία
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.938
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aoratos33_2, Join.f, koukos19 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού