Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 140 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 100717
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ένας από τους νικητές του διαγωνισμού κι εγώ, έτρεξα να ευχαριστηθώ το δωράκι μου (1η φορά κερδίζω σε διαγωνισμό).
Πολύ έξυπνη η κίνηση του καταστήματος η δημιουργία του διαγωνισμού, θα έπρεπε όλα τα καταστήματα να επιβράβευαν παλιούς ή να προσέλκυαν νέους πελάτες.
Αυτό για εμένα δείχνει ότι υπάρχει κατανόηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχονται.

Η κοπέλα στην υποδοχή ευγενέστατη, με έκανε να αισθανθώ οικία, και αφού την ενημέρωσα ότι είμαι από τους νικητές, κάθισε μαζί μου στον καναπέ καλώντας τα κορίτσια μία μία, για να τις δω.
Εξήγησα από την αρχή ότι η πρόθεση μου ήταν να καθίσω 1 ώρα (γι αυτό και η διαφορά τιμής).
Ενώ είχα πάει διαβασμένος (ας είναι καλά το forum), για τα προγράμματα των κοριτσιών, και αφού είδα και τα πέντε διαθέσιμα, με κέρδισε το χαμόγελο της Ζωής.
Πιστεύω ότι αν η κοπέλα παρουσιαστεί χαμογελαστή και ευδιάθετη, έτσι θα είναι και στο δωμάτιο, και όντως ίσχυε.

Η Ζωή με οδήγησε στο δωμάτιο, μου εξήγησε τα κατατόπια, και μου είπε ότι δε δίνει γλωσσόφιλα και πρωκτικό κι αν είχα θέμα με αυτό μπορούσα να αλλάξω.
Της είπα ότι ούτε εγώ δίνω γλωσσόφιλλα και αν παρασυρθώ, να μου δώσει κανένα χαστουκάκι να επανέλθω.
Με ρώτησε αν προτιμώ αυταρχικό, το οποίο αρνήθηκα, άρα αν κάποιος συναγωνιστής έχει τέτοιες τάσεις, μπορεί να ρωτήσει απ ευθείας στο μαγαζί.

Βγήκε από το δωμάτιο για να κάνω ντουζάκι και επανήλθε.
Ζήτησα πρώτα sex και μετά χαλάρωση.
Εχει πολύ ωραίο στήθος το οποίο οπτικά φαίνεται 'φτιαχτό' (παράληψα να ρωτήσω) αλλά στην αφή είναι σαν φυσικό...
Χαϊδεύει φιλάει - γλύφει ρώγες, γενικά την ενδιέφερε να κάνει πράγματα που μου άρεσαν.
Το τσιμπούκι βαθύ και υγρό, με καλό γλύψιμο στα αρχίδια.
Στην πράξη, εναλλάξαμε αρκετές στάσεις, ξεκίνησε από πάνω αισθησιακά και μετά έδωσε γρήγορο ρυθμό, συνεχίσαμε πισωκολλητό με εκείνη ακουμπισμένη στο μασαζοκρέβατο κι εμένα όρθιο πίσω της Κατσικογάμης, και στη συνέχεια εκείνη σε στάση επίκυψης Προσκύνημα, κι εγώ να δίνω το ρυθμό. Τελευταία στάση εκείνη ανάσκελα με τα πόδια ορθάνοιχτα κι εγώ να μπαινοβγαίνω στο υγρό μουνάκι της. Αξίζει να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια του σφυροκοπήματος χρησιμοποίησε μικρό δονητή για την κλειτορίδα της.
Το τελείωμα για εμένα ήρθε με τσιμπούκι και μάλαξη Μαλακία και εκσπερμάτωση στο πρόσωπο της.
Χαλάρωσε να κάνω μπανάκι και έρχομαι για μασάζ, μου λέει.
Στο μασάζ δεν είμαι απαιτητικός,προτιμώ ελαφρύ και χαλαρωτικό, και αυτό έκανε.
Στο τέλος του χρόνου με οδήγησε στο μπάνιο, όπου μου καθάρισε την πλάτη από το λάδι....

Προτείνω τη Ζωή ανεπιφύλακτα, τιμάει τον πελάτη, και θέλει να φύγει ικανοποιημένος.
Εγώ έφυγα super ευχαριστημένος (με το κλασικό χαμόγελο) και σίγουρα θα ξανατιμήσω και το μαγαζί και την κοπέλα.

Thx musses + Ζωή + burdela
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2019
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ζωή
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fanis1972, kp90, koumanidas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2019
Ναι! ξανά το γνωστό ίνδαλμα μου σε νέες περιπέτειες .
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1