Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Μασατζίδικα 111057
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη με στόχο την Αλίσια μιας και μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια μωρά (αν και το συγκεκριμένο άθλημα έχει υψηλό ρίσκο).

Μπήκε το κορίτσι στο δωμάτιο και συστήθηκε με χαμόγελο και αρκετή ευγένεια. Πάω να μπω για μπάνιο και την βλέπω να με ακολουθεί στην τουαλέτα. Μου έβγαλε διάφορα καθαριστίκα και στοματικό διάλειμμα για να χρησιμοποιήσω εάν θελήσω. Πολύ θετικό αυτό μιας και είμαι πολύ υπερ της υγειηνής πριν και μετά την πράξη. Είχα είδη καβλώσει και μόλις έβγαλα την πετσέτα ξεπρόβαλε το καβλί μου ορθομένο, υπερήφανο. Εξεπλάγει ευχάριστα το μωρό και δεν σταματούσε να το κοιτάει. Προσφέρθηκε να με πλύνει αυτή αλλά ήταν πολύ περίεργη η φάση καθώς ήταν έξω απο το ντουζ, ντυμένη. Έτσι περιορίστηκε στο να μου χαιδεύει το καυλί και τα αρχίδια με κρεμοσάπουνο. Ωραία αίσθηση!
Μπαίνω μετά στο δωμάτιο και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα. Έβγαλε τα ρούχα της και ξάπλωσα για να μου κάνει μασαζ. Η Λιούντα με είχε ενημερώσει οτι κάνει πολύ καλό μασαζ. Της είπα οτι θέλω αργό αισθησιακό μασάζ. Νομίζω πως δεν της άρεσε και πολύ η ιδέα γιατί κάτι μου ανέφερε οτι ειδικέυεται πιο πολύ στο δυνατό. Δεν εντυπωσιάστηκα πολύ απο το μασαζ της μιας και έλειπε η χάρη στην κίνηση και δεν ένιωσα αισθησιασμό. Μπορεί το κορίτσι σε πιο αθλητικού τύπου μασαζ να πετάει, αλλά ας μας το πεί αυτό κάποιος άλλος συναγωνιστής. Δεν θέλω να την αδικήσω.
Στα του αγώνα είναι πολύ δεκτική και καυλιάρα. Αγαπάει τον πούτσο και θέλει να τον έχει συνέχεια ή στο στόμα ή στο χέρι! Στο γλειφουνούνι είχε πολύ αληθοφανής θετική ανταπόκριση και υγράνθηκε αρκετά. Δάχτυλο μπροστά άφηνε χωρίς ίχνος δυσφορίας. Η αλήθεια είναι οτι δεν την γάμησα πολυ γιατί είχα να χύσω καμιά 15αριά μέρες και όπως καταλαβαίνετε τα έβλεπα όλα μπλε. Έδειχνε να το ζει το γαμήσι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μόλις τελειώσα, δεν με άφηνε να πάω στο μπάνιο. Ήθελε να το κάνουμε και δεύτερη φορά μιας και είχαμε και τόσο χρόνο διαθέσιμο. Πολύ θετικό αυτό γιατί δεν δείχνει διάθεση ξεπέτας. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι σημαίνει οτι δεν μπορω να το κάνω καπάκια δεύτερη φορά. Βέβαια μετά το μετάνιωσα καθώς 10 λεπτά αφότου έφυγα την σκεφτόμουν και μου σηκώθηκε. Έπρεπε να κάτσω να το δοκιμάσω το δεύτερο γύρο. Να σημειώσω πως της αρέσει να μιλάει στο σεξ αλλά και να της μιλάνε (και πρόστυχα για όποιον έχει αυτό το φετίχ). Κάναμε λίγο σόσιαλ μετά που δεν το συνηθίζω μιας και η συγκεκριμένη ήταν πολύ cool. Δεν κάνει πρωκτικό μου είπε, γενικά, αν και δεν ξέρω ποιά θα είναι η αντίδρασή της σε δάχτυλο πίσω. Δεν δοκίμασα (αν και μου αρέσει να βάζω κωλοδάχτυλο) γιατί δεν μου αρέσει να τρώω πόρτα. Παρεπιπτόντως αν κάποιος ξέρει ποιές αφήνουν κωλοδάχτυλο ας ρίξει σήμα και απο εδώ!!
Λογικά θα την ξανατιμήσω για να αποκτήσω και καλύτερη άποψη. Εμφανισιακά το μαγαζί έχει καλύτερα μωρά. Την Αλίσια την κατατάσω στη γειτόνισα της διπλανής πόρτας. Ηλικίακά γύρω στα 30+ την έκοψα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
607
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, Gingos, odyr16 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2019
Φίλε, Πάρε κανένα χαπακι να μη χύσεις τόσο γρήγορα την άλλη φορά, γιατί κρίμα το κορίτσι, την καυλωμένη γειτόνισα.Κεφάλι σε τοίχο!
(Updated: 03 Νοεμβρίου, 2019) 02 Νοεμβρίου, 2019
.... Εμφανισιακά το μαγαζί εχει καλύτερα μωρα(??). Την Αλισια τη κατατάσσω στη γειτονισα της διπλανής πορτας(??) Ηλικιακά στα 30 +(??) την έκοψα...
Όλα καλά.. στο τέλος κόπηκες μεγάλε!!
T
Tomr
03 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
03 Νοεμβρίου, 2019
Ελα μου ντε, δεν ξερω τι μαλακία έγινε, αυτη την προταση επρεπε να τη βαλψ στην αρχη. Τα έκανα μουνι με τα copy/paste μάλλον
(Updated: 04 Νοεμβρίου, 2019) 04 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παίζεις ακόμα στο Word φίλεΧμμμ; γιατί φαίνεται η γειτονισιτσα έχει iOS μουνι, κάνε update στο Pc σου.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5