Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 816759
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ξανα επισκεψη στο ξεχωριστο λαδομαγαζο
επιλογη μονικα,μιλφακι μελαχρινο δυνατο.εισοδος στο πεντακαθαρο δωματιο,πετσετες παντοφλες ολα κλειστα σε σακουλες.μπανακι και ξαπλα στο μασαζοκρεβατο.

μασαζ: δυνατο,το καταλαβαινεις στα δαχτυλα της οτι δεν παιζει η γυναικα. επιασε τα παντα πανω στο κορμι και δεν αφησε τιποτα χωρις μασαζ,την επομενη θα παρω μια ωρα για να το ευχαριστηθω,γιατι οντως ειχε δυνατα χερια γι'αυτη τη δουλεια και το ενοιωσα οσο επρεπε.

σεξ:γυρισα και συνεχισε το μασαζ μεχρι που τον πηρε στο στομα,ωραια πιπα με χρηση γλωσσας αλλα και μπουκωματων.δε χρησιμοποιησε τοσο χερι κατι που μ'αρεσε. ανεβηκε για το κυριως,πολυ καλη συμμετοχη με δυο αλλαγες στασεων.δεν ηθελα και πολυ εκεινη τη μερα διοτι ειχα παει πολυ καυλωμενος.

συνολικα:η μονικα ειναι μια γυναικα που την ιδρωνει τη φανελα και δεν κοιταει αν πληρωσες για μιση,μια η δυο ωρες.και στη μιση ωρα που πηρα εγω,η γυναικα μ'εκανε να νοιωσω οτι ειμαι καμια ωρα μεσα. πολυ κοινωνικη,πολυ καλη συμμετοχη στο σεξ,πιπα σωστη και μασαζ απο τα λιγα.θα την ξαναπαρω φυσικα.

αυτη ηταν η εμπειρια μου με την μονικα και δεν σημαινει οτι θα εχετε και εσεις την ιδια εμπειρια,μπορει να ειναι καλυτερη απο τη δικη μου ή και χειροτερη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
20.733
Πόντοι:
8.815
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc, ZeroTolerance, massagfildimis και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού