Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 168 10
Μασατζίδικα 219476
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επισκεψη στο delight .Διαθεσιμες τρεις κοπελες.Δαφνη,Γιαννα και Τζουλια.Τη προσοχη μου τραβηξε η τελευταια που ειναι νεο αιμα στο μαγαζιΜατάκι.
Προκειται για νεαρη κοπελα γυρω στα τριαντα ,καταγωγη απο Ρουμανια,λεπτη ,γυρω στο 1,65,καλο προσωπο,μακρυ μαυρο μαλλι και ωραιο σωματακιΓλώσσα.
Αποφασισα να κανω το κασκαντεριλικι μιας και δεν ειχα καμμια πληροφορηση περι αυτης.
Περασμα στο δωματιο και αφου ολοκληρωσα το μπανιο μου ηλθε και η κοπελα.Εγιναν οι γνωριμιες (σημειωτεον μιλα πολυ καλα Ελληνικα).
Αφαιρεσε ενα σκουρο μπλε φορεματακι που φορουσε και εμεινε με ενα στριγκακι.Τη πλησιασα και αρχισα να την φιλαω με αμεση ανταποκριση απο μερους τηςΜεγάλο χαμόγελο.Συνεχισα να Φιλαω τα μικρα της βυζακια και τις ηδη καυλωμενες ρωγουλες της.Η ερωτικη συνευρεση ηταν πλεον μομοδρομοςΈρωτας.
Αφαιρεσε το στριγκακι και αφου μεσολαβησαν νεα φιλια και χαιδεματα,αρχισε να μου πιπιλαει το στηθος και σιγα σιγα κατεβηκε στο εργαλειο.
Επιδοθηκε σε μια ωραια πιπα με περιτεχνη χρηση της γλωσσας (σχολη γαρ η Ρουμανικη) και ενα γρηγορο περασμα απο τα @@@@@.Μετα σηκωθηκε και σε σταση αναποδη απο μενα αρχισε να μου κωλοτριβεται.Ειχε βαλλει το καυλι μου αναμεσα στα κωλομαγουλα της και κουνωντας το κωλαρακι της μου τον εκανε καγκελο.
Ειχα κτυπησει κοκκινο,περασμα προφυλακτικου και ξεκιναω να την παιρνω οπως ηταν σε σταση πισωκολητουΚατσικογάμης.Κατοπιν τη γυριζω,αυτη ανασκελα στο μασαζοκρεβατο και γω ορθιος να συνεχιζεται το σεξ.Στην ολη φαση η Τζουλια ειναι συμμετοχικη με αληθοφανεις κραυγες παρορμητικη και χωρις περιττες υπερβολες.Λιγο πριν την ολοκληρωση αφαιρεση του προφυλακτικου και στοματικο απο μερους της οπου και δεν αντεξα και πολυ και ηλθε η καταθεσηΝαι!.
Ειχαν μεινει κανα πενταλεπτο γιατι ειχα παρει μισαωρο προγραμμα και αφιερωσε λιγο χρονο και για μασαζ για να με χαλαρωσει πληρως αλλα λογω μικρης διαρκειας δεν μπορω να το κρινω επαρκως.Το κυριως πιατο ηταν στην κυριολεξια κυριως.
Συμπερασματικα θα πω οτι το κασκαντεριλικι μου βγηκε.Εμεινα ευχαριστημενος απο την Τζουλια μιας και η συνεδρεια ηταν ακρως πετυχημενηΚαπέλο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2019
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
25 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
112
Likes:
18.570
Πόντοι:
20.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Markouli8623, ZeroTolerance και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού