Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 17 10
Μασατζίδικα 24481
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επισκεψη στο ελαιοτριβειο της Λ.Αθηνων πανω απο τον ΓρηγορηΚουλ.Στην υποδοχη η Ελενη που εργαζεται και αυτη οπως μου ειπε αλλα μονο με ραντεβου.Διαθεσιμες η Χριστινα η μελαχροινη Ελληνιδα και η Ευα μια καστανοξανθη milf με καμπυλες Μεγάλο χαμόγελο.
Αποφασισα να δοκιμασω την Ευα.Εχει κανονικο υψος,ωραιο προσωπο και χαμογελο,τσουπωτη θα ελεγα με στηθος και κωλο για χουφτωμα.Ειναι η γειτονισα που βλεπεις και θελεις να τον σφυριξειςΓλώσσα.Καταγωγη απο Ελλαδα και Μαυροβουνιο κατα δηλωση της.
Με κερασαν ποτο,πηρα το μπανιο μου και ηλθε η κοπελα για τα περαιτερω.
Ο μισος χρονος αφιερωθηκε στο μασαζ οπου χωρις να ειναι γνωστρια το προσπαθει να σε ικανοποιησει αλλα οπως ειπα δεν ειναι και το δυνατο της σημειο.
Στο δευτερο μερος ομως σε αποζημειωνει.Συμμετοχικη ,δεκτικη στα χουφτωματα,γλωσσοφιλα,χαιδεματα, ωραιο στοματικο με περιποιηση της περιοχης και σεξ με ανταλλαγη στασεων.Προτιμησα ιεραποστολικο στο μασαζοκρεβατο και πισωκολητο Κατσικογάμηςστον καναπε.Το τελος ηλθε με πιπα κατοπιν δικης μου επιθυμιαςΝαι!.
Η Ευα ειναι μια γλυκεια ηπια κοπελα που κινειται σε ρυθμους gfe,τουλαχιστον μαζι μου που εφοσον θα την προτιμησεις προσπαθει να ικανοποιησει τις επιθυμιες σου.
Αυτα για την Ευα Καπέλο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2019
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Εύα
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
25 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
112
Likes:
18.570
Πόντοι:
20.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, flynow

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού